@Dosi elektrik faturalarını ödememiş, stüdyoda karanlıkta kaldık.Aaaa yarışmada birileri şalterleri indirmiş kaos çıkmış 😱
@Dosi elektrik faturalarını ödememiş, stüdyoda karanlıkta kaldık.Aaaa yarışmada birileri şalterleri indirmiş kaos çıkmış 😱
Sonradan jeton düştüBen ona istinaden atmadım bunu.500.000 kazanmasını istiyorum artık dedin ya, o sözüne istinaden attım.
Neyse ki geldim, kutumun açıldığını göreceğim.İlk sayfaya bak 24 ve sen 4 numarasın.
2 numaralı kutunun sahibi @serhatt mavi hissediyorum benim kutuyu açsın dedi
İftirra atmayın@Dosi elektrik faturalarını ödememiş, stüdyoda karanlıkta kaldık.Şimdi faturayı ödemeye gitti, elektrikler gelsin kaldığı yerden devam edecek yarışma.
Olur ben ara ara yorum yazarım gibi@emreemreu da online kalan kutuları açalım müsaitsen hacı
Herkeste bana özenmez ki be.
Bence sen onu sona bıraktın diye o da seni sona bırakırNeyse ki geldim, kutumun açıldığını göreceğim.
Kanalın yarı sahibi olarak neden o tür ayak işlerine bakayım ki, emrimde çalışan kişilere bırakıyorum o işleri
Bu insanlardaki hırsı anlamak zor.Bence sen onu sona bıraktın diye o da seni sona bırakır@emreemreu
Aksattılarsa hissenden hisse düşürürümKanalın yarı sahibi olarak neden o tür ayak işlerine bakayım ki, emrimde çalışan kişilere bırakıyorum o işleri
Kimden kaptılar acabaBu insanlardaki hırsı anlamak zor.
Hırs kontrollü kullanabilene yarar benim gibi.Aksattılarsa hissenden hisse düşürürüm
------
Kimden kaptılar acaba
Düşüremezsin çünkü hisseler bana ait oldu bir kere, devredilen hisseler kalıcı olarak devredilen kişinin hakkıdırAksattılarsa hissenden hisse düşürürüm
------
Kimden kaptılar acaba
Sen kötü başlayıp iyi bitirdin. O ise mükemmel başladı. İlk sayfaya baksana. Tablo çok iyiHırs kontrollü kullanabilene yarar benim gibi.Kontrol dışında olursa işler fenalaşır.
Yoo anlaşmada geri alma seçeneği yazıyor. Ben işimi sağlam aldımDüşüremezsin çünkü hisseler bana ait oldu bir kere, devredilen hisseler kalıcı olarak devredilen kişinin hakkıdır
Ben Alman disipliniyle yönetiyorum neyse ki, hiçbir probleme soruna bizde yer yok o tür teknik işlerde
İyi başlayanlarda rehavete kapılıp kötü bitirir.Sen kötü başlayıp iyi bitirdin. O ise mükemmel başladı. İlk sayfaya baksana. Tablo çok iyi
Sen yoktun diye yarıda kestik
Yok ben karanlık ortamı seviyorum, hep karanlıkta oturmayı severim biraz da sizler bu keyiften mahrum kalmayın istedimEe biz niye kaç saattir stüdyoda karanlıkta bekliyoruz? @Dosi @Tolstoyevski Cimriliğinizden mi kapattınız ışıkları?
Kaos ortamı daha güzel oluyor diyeEe biz niye kaç saattir stüdyoda karanlıkta bekliyoruz? @Dosi @Tolstoyevski Cimriliğinizden mi kapattınız ışıkları?
Tüm yazıları okumuşsun gercekten 😱İyi başlayanlarda rehavete kapılıp kötü bitirir.
Heee ben yoktum diye, kimi kandırıyorsun sen??Kendin yoksun diye...
Başlamasına mı?Kutum açıldığında güneş hala ortalıktaydı
Yarışmanın başlamasını bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?