İlk sayfaya bak üye ve numaraları var. 1ini de. Bu arada tüm tekliflere hayır dersen son kalan 2 kutuda ister kendi kutunu aç, istersen kalan diğer kutu ile değiş. Geçen sefer serhat senin kutunu kendisine almıştıNasıl seçiyoruz kutuyu?
İlk sayfaya bak üye ve numaraları var. 1ini de. Bu arada tüm tekliflere hayır dersen son kalan 2 kutuda ister kendi kutunu aç, istersen kalan diğer kutu ile değiş. Geçen sefer serhat senin kutunu kendisine almıştıNasıl seçiyoruz kutuyu?
Toplamda kaç kutu vardı Acune Hanım.Şuan Acun benim. Mesajlarımı es geçme takip et. İlk kutu numuranı de. Senin yüzünden işlerimi yarım bıraktım 😡
Ekibimiz kolaj bölüm hazır etti birazdan yayında olur. Başka bir çare düşünüyoruz şuan
------
Geçmiş olsun canım. Yarışmacı gelmedi zaten
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
İlk sayfaya bak 24 ve sen 4 numarasın.Toplamda kaç kutu vardı Acune Hanım.
Aha telefon geldi devralDosi sinirleniyor güzeeel
Şakadır inşAha telefon geldi devral
Son kararın mı kendisi buralarda yok fikrini soramayız zatenMeslektaş adayım @mrt-06'nın kutusunu seçmek istiyorum.
Evet son kararım.Son kararın mı kendisi buralarda yok fikrini soramayız zaten
25 TL vardı güzeeeel Teklife 7 kutu kaldı.Evet son kararım.
Doğum günüm kutular arasında yok.25 TL vardı güzeeeel Teklife 7 kutu kaldı.
Sıradaki kutuyu alalım Doğum günün ne zaman mesela hacı?
500 TL vardı iyi gidiyorsunDoğum günüm kutular arasında yok.
@bazinga ile başlayalım. Kendisi çok kırmızı ama aşısını oldu. Bol antikorlu olarak mavi açacağını düşünüyorum. Son kararım sormana gerek yok.
Dosi ben sunabilirim istersen sıkıntı yok ayarlıyorum yani sen konuk olup daha rahat olabilirsin.Geldim ama bugün yoğun olacağımı demiştim. Bu yüzden erken saatş istemiştim. Şuan stresli sunuyorum bu yüzden
@emreemreu neden serhat'ın kutusuna gitmedinİlk sayfaya bak 24 ve sen 4 numarasın.
2 numaralı kutunun sahibi @serhatt mavi hissediyorum benim kutuyu açsın dedi
İlk teklife kadar idare ederim sen işine odaklanDosi ben sunabilirim istersen sıkıntı yok ayarlıyorum yani sen konuk olup daha rahat olabilirsin.
Yok yok ikisini aynı anda idare ediyorum ya işin aceleyse yapabilirim cidden@emreemreu neden serhat'ın kutusuna gitmedin
------
İlk teklife kadar idare ederim sen işine odaklan
Etiket yapıyorum, fikir belirtmek isteyen hemen yazıversin.500 TL vardı iyi gidiyorsun
Ama bizim arışma interaktif bir yarışma üyelerin de fikrini al az