Düşük hissediyorum kutumda, ama son karar senin tabiiSıradaki kutum @Cervantes olsun. Son kararım değil ama ne düşünüyorsun @Cervantes ?
Düşük hissediyorum kutumda, ama son karar senin tabiiSıradaki kutum @Cervantes olsun. Son kararım değil ama ne düşünüyorsun @Cervantes ?
Olm burada ben yarışıyorum.Yalnız 24 ziyaretçi var rekor herhalde
Aynen iyi reytingin varmış hacı bakalım sonu ne olacakOlm burada ben yarışıyorum.
Olm şöyle yapıyorsunuz 500 çıkıyor. Direk söyleyin.
50 TL açtı
Bugün şimdilik pek şarjım enerjim yok gibi başım dönüyor az kutu olarak nötr olacağım geçen hafta çok ileri gittik bu hafta patlarız yoksa@emreemreu ilk sayfada spoi kutusunda bir önceki programda kim kaç para açmış bak ve analiz et.
------
Bu hafta herkes evde demek ki @Tolstoyevski
Bir 500.000 daha açsada içim soğusa A2 kutu sonra Hamdi ile görüşeceğiz şu ana kadar gayet iyi gidiyorsun
Sen üzücü atınca yüksek çıkıyor, @Dosi üzgün atınca düşük çıkıyor.Üzücü geldi
@Cervantes ve @cehennet siz de iyi görüş belirtirsiniz susmayın
Dosi kasa dostuSen üzücü atınca yüksek çıkıyor, @Dosi üzgün atınca düşük çıkıyor.
Kutundaki paraya bakmadım. Bilmiyorum şuanBugün şimdilik pek şarjım enerjim yok gibi başım dönüyor az kutu olarak nötr olacağım geçen hafta çok ileri gittik bu hafta patlarız yoksa
Mavilerin erken gitmesi iyi gibi gözükse de sonlara doğru kırmızı açma ihtimali yükseliyorBen bir şey hissetmiyorum. @emreemreu nun enerjisi şahane. Koyduğu gibi buluyor kutuları. Görse bu kadar isabet ettiremezdi. Bildigi yolda devam etsin.
İşime gelmiyorSen üzücü atınca yüksek çıkıyor, @Dosi üzgün atınca düşük çıkıyor.