5.000 TL vardı onun kutusunda da teklife son 5 kutu iyi gidiyorsun helalEtiket yapıyorum, fikir belirtmek isteyen hemen yazıversin.
İkinci kutum @12.Adam olsun. Fenerbahçelilerden gidelim. Kendisi yok şu an fikir alamıyorum. Son kararım açalım.![]()
5.000 TL vardı onun kutusunda da teklife son 5 kutu iyi gidiyorsun helalEtiket yapıyorum, fikir belirtmek isteyen hemen yazıversin.
İkinci kutum @12.Adam olsun. Fenerbahçelilerden gidelim. Kendisi yok şu an fikir alamıyorum. Son kararım açalım.![]()
Şimdilik boştayım. @emreemreu çok yavaş zatenYok yok ikisini aynı anda idare ediyorum ya işin aceleyse yapabilirim cidden![]()
Tamam sende o zaman
Şansına hep düşük miktar denk geliyor ciddenKendi yarışmamda ilk teklifi alıp kaçacağım, kutumda küçük olacağı kesin.![]()
İşte zaten bunun için son 2 kutu kaldığın zaman kendi kutunu değil kalan arkadaşının kutusunu açabiliyorsunKendi yarışmamda ilk teklifi alıp kaçacağım, kutumda küçük olacağı kesin.![]()
Öyle bir şey var mıydı ya yoksa sen mi ekledin formata?İşte zaten bunun için son 2 kutu kaldığın zaman kendi kutunu değil kalan arkadaşının kutusunu açabiliyorsun![]()
Bazı yarışmalarda vardı bazılarında yoktuÖyle bir şey var mıydı ya yoksa sen mi ekledin formata?![]()
Acun telif atmasın diye küçük değişiklikler yapmışlar.Öyle bir şey var mıydı ya yoksa sen mi ekledin formata?![]()
Böyle 2 tane birden deme bundna sonra
Yemek yemedim. Sofra hazır olursa ara vermek zorunda kalabilirim. O yüzden ikişer ikişer desem çok iyi olur ama.
Acele işe şeytan karışır 500.000 TL vardı teklife son 3 kutuBöyle 2 tane birden deme bundna sonra
------
@Veteran 100 TL açtı.
------
@xdragxx sen @HeisenBerg 'in kutusunda çıkan miktarı yaz@emreemreu parçalanacak
![]()
Merak etme bu hızla yemeğe yetişirsinYemek yemedim. Sofra hazır olursa ara vermek zorunda kalabilirim. O yüzden ikişer ikişer desem çok iyi olur ama.![]()
Umarım 1 TL alırsın.Yemek yemedim. Sofra hazır olursa ara vermek zorunda kalabilirim. O yüzden ikişer ikişer desem çok iyi olur ama.![]()
Bu hafta herkes evde demek kiYalnız 24 ziyaretçi var rekor herhalde![]()
Çok iyi olmuş