Sen şimdi burayı bırak diğer işine odaklan. Ben halederimAynı anda hem dosi ile özelden yarışmayı düşünüyoruz hem de başka bir görüşme yapıyorum kafam karışık kusura bakma![]()
------
@emreemreu gelmiş. Umarım 1 TL kutusundadır
Sen şimdi burayı bırak diğer işine odaklan. Ben halederimAynı anda hem dosi ile özelden yarışmayı düşünüyoruz hem de başka bir görüşme yapıyorum kafam karışık kusura bakma![]()
Sen şimdi burayı bırak diğer işine odaklan. Ben halederim
------
@emreemreu gelmiş. Umarım 1 TL kutusundadır@xdragxx
İlk kutuları sen açsan daha iyi olacak gibi
Başarılar @emreemreu . Biraz kulaklarını çınlattık sen yokkenEvet geldim arkadaşlar. Yoğun İstanbul trafiği malûm, kusura bakmayınız.![]()
Haydi @emreemreu seri. 30 dakika içinde biter dedin hava attın gördük@emreemreu hız kesmeden hemen kendini tanıt başlayacağız.
@xdragxx sunum sende?
------
Tamam sunum bende
Uyanmasan alternatifleri devreye sokmak zorunda kalacaktıkEvet iyi çınladı, uyuyordum, uyandım.![]()
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Annemin bacağı biraz rahatsız dün markete gidince düştü ezilme varmış elimden geldince katkı sağlamaya çalışacam
Evet çok aydınlatıcı bir tanıtım olduAdım Emre. Kocaeli'nde yaşıyorum. Mühendisim. 24 yaşındayım.![]()
Ozaman ilk kutundan başlayalımAdım Emre. Kocaeli'nde yaşıyorum. Mühendisim. 24 yaşındayım.![]()
Mobilden yazıyorum Acun Bey. Daha yemek yemedim. Hemen bitirelim bu işi.
Gelir birazdan Emre 'nin başını yakmaya
30’larında varsın sanıyordum, yaşıt çıktık 😱Adım Emre. Kocaeli'nde yaşıyorum. Mühendisim. 24 yaşındayım.![]()
Nasıl seçiyoruz kutuyu?Ozaman ilk kutundan başlayalım![]()
Şuan Acun benim. Mesajlarımı es geçme takip et. İlk kutu numuranı de. Senin yüzünden işlerimi yarım bıraktım 😡Mobilden yazıyorum Acun Bey. Daha yemek yemedim. Hemen bitirelim bu işi.![]()
24 dedim ama 25 oldu artık neredeyse. 24.5 denebilir.30’larında varsın sanıyordum, yaşıt çıktık 😱
Konudaki ilk mesaja bakıp isim ya da 1-24 arası kutu numarası söyle bu kadar basitNasıl seçiyoruz kutuyu?![]()