Tamamdır, sen bilirsin.İnstafavori zaten üyelerin kendi çektikleri fotoları paylaştığı yer. Profilim herkese açık değil. Herkes paylaşımlarımı görsün istemiyorum
Tamamdır, sen bilirsin.İnstafavori zaten üyelerin kendi çektikleri fotoları paylaştığı yer. Profilim herkese açık değil. Herkes paylaşımlarımı görsün istemiyorum
Evet kanalımızın logosu olan 🍒'ı sizin için topladım.
Herkese bir kavanoz ayırdım kendi ellerimle topladım
Afiyet olsun...
Ekli dosyayı görüntüle 105112
Normal gördüğüm bir hareket
Yeniliklere ön ayak oldun tebriklerNormal gördüğüm bir hareket
Biz böyle devam edersek 1.hafta diye editledikleri konuyu sonrasında 2.hafta diye editlerler Aserat anca bize her yarışmacı için ayrı konu açsın desin
Herhalde daha öncesinde herhangi bir şekilde başlangıç konusuyla 1.hafta konusu birleşmemiştir ben ilk defa gördümYeniliklere ön ayak oldun tebrikler
Bakalım Aserat ne diyecek
Yok duyuru konusu ile ilk hafta hiç olmadı evet. Benim bir yarışmam vardı 'En İyi Ben Seçerim' diye. Orda hızlı bir yarışma ve az yarışmacı aldığım için sadece sonuç gecemizi 3 haftalık oylama sonucuny açıklardım ama 3 haftanın oylama konusu ayrı ayrı konulardı tabiki.Herhalde daha öncesinde herhangi bir şekilde başlangıç konusuyla 1.hafta konusu birleşmemiştir ben ilk defa gördüm
VMYM zaten her zaman haftalık olan bir yarışmaydı Neyse bir konu üzerinden de gidebilirler finale kadar biz Aserat gibi öyle karışmayız