5.000 TL vardı onun kutusunda da teklife son 5 kutu iyi gidiyorsun helalEtiket yapıyorum, fikir belirtmek isteyen hemen yazıversin.
İkinci kutum @12.Adam olsun. Fenerbahçelilerden gidelim. Kendisi yok şu an fikir alamıyorum. Son kararım açalım.
5.000 TL vardı onun kutusunda da teklife son 5 kutu iyi gidiyorsun helalEtiket yapıyorum, fikir belirtmek isteyen hemen yazıversin.
İkinci kutum @12.Adam olsun. Fenerbahçelilerden gidelim. Kendisi yok şu an fikir alamıyorum. Son kararım açalım.
Şimdilik boştayım. @emreemreu çok yavaş zatenYok yok ikisini aynı anda idare ediyorum ya işin aceleyse yapabilirim cidden
Tamam sende o zamanŞimdilik boştayım. @emreemreu çok yavaş zaten
kırmızı bulsun hadi
Şansına hep düşük miktar denk geliyor ciddenKendi yarışmamda ilk teklifi alıp kaçacağım, kutumda küçük olacağı kesin.
İşte zaten bunun için son 2 kutu kaldığın zaman kendi kutunu değil kalan arkadaşının kutusunu açabiliyorsunKendi yarışmamda ilk teklifi alıp kaçacağım, kutumda küçük olacağı kesin.
Öyle bir şey var mıydı ya yoksa sen mi ekledin formata?İşte zaten bunun için son 2 kutu kaldığın zaman kendi kutunu değil kalan arkadaşının kutusunu açabiliyorsun
Bazı yarışmalarda vardı bazılarında yoktu Ama olması daha mantıklı çünkü senin gibi düşünen de çok ve daha eğlenceliÖyle bir şey var mıydı ya yoksa sen mi ekledin formata?
Acun telif atmasın diye küçük değişiklikler yapmışlar.Öyle bir şey var mıydı ya yoksa sen mi ekledin formata?
Böyle 2 tane birden deme bundna sonra@Veteran ve @HeisenBerg'i açalım sırayla. Son kararım.
Yemek yemedim. Sofra hazır olursa ara vermek zorunda kalabilirim. O yüzden ikişer ikişer desem çok iyi olur ama.
Acele işe şeytan karışır 500.000 TL vardı teklife son 3 kutuBöyle 2 tane birden deme bundna sonra
------
@Veteran 100 TL açtı.
------
@xdragxx sen @HeisenBerg 'in kutusunda çıkan miktarı yaz @emreemreu parçalanacak
Merak etme bu hızla yemeğe yetişirsinYemek yemedim. Sofra hazır olursa ara vermek zorunda kalabilirim. O yüzden ikişer ikişer desem çok iyi olur ama.
Umarım 1 TL alırsın.Yemek yemedim. Sofra hazır olursa ara vermek zorunda kalabilirim. O yüzden ikişer ikişer desem çok iyi olur ama.
Bu hafta herkes evde demek ki @TolstoyevskiYalnız 24 ziyaretçi var rekor herhalde
Çok iyi olmuş@HeisenBerg'in kutusunu kendim almak geçti içimden ama sonra @mrt-06'ya döndüm.