![Staring George Costanza GIF Staring George Costanza GIF](https://media3.giphy.com/media/80mXWlPqTSU1y/200.gif)
Gözlüğü silerken elimde kaldı
2 numara gözlüğü kırdık 1.5 olan yani 10 sene önceki gözlükle idare ediyoruz şimdilik. Yarışmayı bu şekilde sunacağım @emreemreu gelince...
Bizde daha güneş var. Sayılır mı?Başlamasına mı?Kutum açıldığında güneş hala ortalıktaydı
![]()
Yooo @cehennet'i zor durumda falan bıramadım nerden çıktı ki zor durumda kaldığıBu arada @xdragxx neden @cehennet 'i zor durumda bıraktın 😱 en başta kim tahmin etmişti dediğinde olayı tam anlatmadın. Yalnız şuda var. @phoebebuffay kutu değiştirme seçeneğini 'bilmediği için' son 2 kutuda 'serhatt kutunda 50 bin var' derken teklifi al bu sunucular kutuna küçük miktar koymuştur demek istemişti. Yani o da birden tahmin yürüten değil bizi karalama derdindeydi ama kutu değiştirme olup eğer 50 bin orda olsaydı 'değer ile oynadılar' denirdi. Hava atmadı o ayrı yada yapmıştı bilemem ama ben şahit olmadım
Bu olayda yanan @cehennet oldu![]()
Kavga olmuşYooo @cehennet'i zor durumda falan bıramadım nerden çıktı ki zor durumda kaldığı![]()
Eee ne yapayım kavgayı mı ayırayım demişim işte cehennet kendisi demedi bize sordu diyeKavga olmuşsen bana geçen karalamalarıda çözüme ulaştmadın
geçen @phoebebuffay bana 'yarışmayı yarım bıraktın xdragxx'in üstüne yıktın' dediğinde, asıl benim sıram iken işim varken ben onun üstüne yıktım demedin. Olayları açığa kavuşturmayıp kördüğüm olmasına sebep bir huyun var
![]()
Ok okEee ne yapayım kavgayı mı ayırayım demişim işte cehennet kendisi demedi bize sordu diye![]()
Bak ya cidden çekmiş havaalanının fotoğraflarını.
Söz verdimmi tutarımBak ya cidden çekmiş havaalanının fotoğraflarını.![]()
Okudum tabi sen beni ne sandın işimi sağlama alırım her zaman.Kaos ortamı daha güzel oluyor diye
@serhatt ışığı ile parlatır birazdan ama bizde jenatör var onu yakacağız
------
Tüm yazıları okumuşsun gercekten 😱
Benimde o huyum var genelde ama sadece kendi konularım oluncaOkudum tabi sen beni ne sandın işimi sağlama alırım her zaman.
Işığım hiç sönmesin.![]()
80 binlik teklife yokum diyorsun yani doğru mudur hacı?Geldim geldim hadi başlayalım.![]()
Hacı? Sen nasıl bir Acun Beysin acaba şu an?80 binlik teklife yokum diyorsun yani doğru mudur hacı?![]()
Acun her zaman kiminle nasıl konuşacağını biliyorHacı? Sen nasıl bir Acun Beysin acaba şu an?
Yokum tabii ki.![]()