Hacı? Sen nasıl bir Acun Beysin acaba şu an?
Yokum tabii ki.
Yürü be devamm
Hacı? Sen nasıl bir Acun Beysin acaba şu an?
Yokum tabii ki.
Ben 3 noktayı tamamen goygoy olarak kullanıyoruum bile isteye ve alışkanlık oldu... Zaten yanlış anlamazsın bu destansı emoji olan ( ) kardeşimi kulanıyorum sonuçta.Sende 3 noktayla yazıyorsun mesajlarını @MEnes gibi. Burada bunun yanlış anlaşılacağını söylemişti. Yanlış anlama falan dedi. Anlamadım ama sonsuza kadar gidiyor manasına geliyor üç nokta. Yanlış anlamam. Belirtmek istedim.
Benzetme olarak dedim. Formatın sahibi Dosi gibi davranıyor. Güzel benzetme yaptım bence.
@xdragxx Az Sakallı Dede gibi haciiiii moduna bağladı.Hacı? Sen nasıl bir Acun Beysin acaba şu an?
Yokum tabii ki.
Üç nokta bizim her şeyimiz yaBen 3 noktayı tamamen goygoy olarak kullanıyoruum bile isteye ve alışkanlık oldu... Zaten yanlış anlamazsın bu destansı emoji olan ( ) kardeşimi kulanıyorum sonuçta.
Yok Geniş Aile Ulvi modu bu@xdragxx Az Sakallı Dede gibi haciiiii moduna bağladı.
500.000 TL maalesef ara iyi gelmedi...
Vaktim varsa işim bittiğinde okumadan asla içim rahat etmez.Benimde o huyum var genelde ama sadece kendi konularım olunca
Olm nasıl 500 çıkar ya. Neyse tek 500 kaldı, sağlık olsun.500.000 TL maalesef ara iyi gelmedi...
Teklif öncesi son 2 kutu. Öneri de alabilirsin konudaki arkadaşlardan...
Buna sevinmedim. Artık iyiyim Emre'ye500.000 TL maalesef ara iyi gelmedi...
Teklif öncesi son 2 kutu. Öneri de alabilirsin konudaki arkadaşlardan...
Sen de Acun'a oğlum diyorsun Bakalım kutunda değilse dikkatli ol da hemen bulma bari..Olm nasıl 500 çıkar ya. Neyse tek 500 kaldı, sağlık olsun.
🙄Buna sevinmedim. Artık iyiyim Emre'ye
Ama inanıyorum iyi bir para alacak
Tolsto kutunda ne hissediyorsun? @Tolstoyevski@Tolstoyevski'yi açalım, gitsin.
Ciddiyim be gündüz stresliydim telaşım vardı. Şimdi iyiyim
Valla bugün hissizim, ne desem yalan olabilir o yüzden pas hakkımı kullanayım diyorum en azından seriyi bozmamış oluruz @emreemreu @DosiTolsto kutunda ne hissediyorsun? @Tolstoyevski
Karar sende EmreValla bugün hissizim, ne desem yalan olabilir o yüzden pas hakkımı kullanayım diyorum en azından seriyi bozmamış oluruz @emreemreu @Dosi
Zaten 2 mavi kalmış kalanlar yüksekValla bugün hissizim, ne desem yalan olabilir o yüzden pas hakkımı kullanayım diyorum en azından seriyi bozmamış oluruz @emreemreu @Dosi
Aynen sarı 40.000 TLAçalım açalım. En fazla sarı çıkacağını düşünüyorum.