Güzel 10 TL çıktıAy kararsız kaldım ama ne olacaksa olsun dönmeyeceğim geri SK.
Güzel 10 TL çıktıAy kararsız kaldım ama ne olacaksa olsun dönmeyeceğim geri SK.
Öyle bir numaram yok.Şanslı numaran kaç Serhatt ordan git bence
Format benim niye Murat Ceylan ben olayım....
Sana da gıcık kaptım senin yarışmanda da senin üstüne oynayacağımSende 3 noktayla yazıyorsun mesajlarını @MEnes gibi. Burada bunun yanlış anlaşılacağını söylemişti. Yanlış anlama falan dedi. Anlamadım ama sonsuza kadar gidiyor manasına geliyor üç nokta. Yanlış anlamam. Belirtmek istedim.
Benzetme olarak dedim. Formatın sahibi Dosi gibi davranıyor. Güzel benzetme yaptım bence.
İlla ki vardır bay Serhat iyi düşünÖyle bir numaram yok.
3 noktayı bende çok kullanırım. Mana yüklememek gerekir @MEnesSende 3 noktayla yazıyorsun mesajlarını @MEnes gibi. Burada bunun yanlış anlaşılacağını söylemişti. Yanlış anlama falan dedi. Anlamadım ama sonsuza kadar gidiyor manasına geliyor üç nokta. Yanlış anlamam. Belirtmek istedim.
Benzetme olarak dedim. Formatın sahibi Dosi gibi davranıyor. Güzel benzetme yaptım bence.
Doğum günümden ilerlemek istiyorum önce 22 sonra 12.Sana da gıcık kaptım senin yarışmanda da senin üstüne oynayacağım
3 nokta işte böyle söylenecek bir şey olmayınca kullanıyorum yanlış anlama tabii
------
İlla ki vardır bay Serhat iyi düşün
@12.Adam kutun açılacak nerdesinDoğum günümden ilerlemek istiyorum önce 22 sonra 12.
İkisi de yok Bence doğum günlerini hemen kullanma kullanacaksan da yakın gördüğün birini kullan derim@12.Adam @Mircan Saye buralarda mı?
Devamında diskalifiye olacak
Devamında diskalifiye olacak
Allah kimseye böyle elem vermesin. 😱 Kanalımın işini değil TÜM FORUMUN ortak etkinliğini tanıtıyorum bilmem farkında mısınız.
Fenomen yarışmamız MUSICSURVIVOR pazartesi günü başlıyor.