Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Format benim niye Murat Ceylan ben olayım....

Sende 3 noktayla yazıyorsun mesajlarını @MEnes gibi. Burada bunun yanlış anlaşılacağını söylemişti. Yanlış anlama falan dedi. Anlamadım ama sonsuza kadar gidiyor manasına geliyor üç nokta. Yanlış anlamam. Belirtmek istedim.:D

Benzetme olarak dedim. Formatın sahibi Dosi gibi davranıyor. Güzel benzetme yaptım bence.:A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and xdragxx
Sende 3 noktayla yazıyorsun mesajlarını @MEnes gibi. Burada bunun yanlış anlaşılacağını söylemişti. Yanlış anlama falan dedi. Anlamadım ama sonsuza kadar gidiyor manasına geliyor üç nokta. Yanlış anlamam. Belirtmek istedim.:D

Benzetme olarak dedim. Formatın sahibi Dosi gibi davranıyor. Güzel benzetme yaptım bence.:A
Sana da gıcık kaptım senin yarışmanda da senin üstüne oynayacağım :A
3 nokta işte böyle söylenecek bir şey olmayınca kullanıyorum yanlış anlama tabii :A
------

Öyle bir numaram yok. :A
İlla ki vardır bay Serhat iyi düşün :A

3 noktayı bende çok kullanırım. Mana yüklememek gerekir @MEnes

Bu arada kanalımda olan her programı sahiplenip tüm desteğimi verdiğim için program sahibi gibi davranırım. Format sahibi alakası yok :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and cehennet
Sana da gıcık kaptım senin yarışmanda da senin üstüne oynayacağım :A
3 nokta işte böyle söylenecek bir şey olmayınca kullanıyorum yanlış anlama tabii :A
------

İlla ki vardır bay Serhat iyi düşün :A
Doğum günümden ilerlemek istiyorum önce 22 sonra 12. :A

Eveet ziyaretçiler arasında kutumu açın diyecek kadar cesur biri varsa fikrini alabiliriz :A
@mesmeso sen ne düşünüyorsun genelde yarışmacıları üzüyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Yarışmayı sabote ediyor atın şunu dışarı. :A @Dosi @xdragxx
------

@Angelica hadi bir mavi patlat be. :A
Devamında diskalifiye olacak :A
Kanalımızın ezileceğini iddia etmişti. İşte böyle bizden yararlanmaya çalışıyor :A @xdragxx

@Aserat
Allah kimseye böyle elem vermesin. 😱 Kanalımın işini değil TÜM FORUMUN ortak etkinliğini tanıtıyorum bilmem farkında mısınız. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx