Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Yooo @cehennet'i zor durumda falan bıramadım nerden çıktı ki zor durumda kaldığı :A

@Dosi zor durumda bıraktın diyorsa öyledir. İtiraz etme hakkı tanımıyoruz sana. Kanaldan kovar:A

Bu arada @xdragxx neden @cehennet 'i zor durumda bıraktın 😱 en başta kim tahmin etmişti dediğinde olayı tam anlatmadın. Yalnız şuda var. @phoebebuffay kutu değiştirme seçeneğini 'bilmediği için' son 2 kutuda 'serhatt kutunda 50 bin var' derken teklifi al bu sunucular kutuna küçük miktar koymuştur demek istemişti. Yani o da birden tahmin yürüten değil bizi karalama derdindeydi ama kutu değiştirme olup eğer 50 bin orda olsaydı 'değer ile oynadılar' denirdi. Hava atmadı o ayrı yada yapmıştı bilemem ama ben şahit olmadım :A
Bu olayda yanan @cehennet oldu :T:

Sorma olan bana oldu. Kurtlar sofrası olmuş burası.:(

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
500.000 açtırmadığı sürece artık teklif çok gelir gibi :Z

Ben 3 noktayı tamamen goygoy olarak kullanıyoruum bile isteye ve alışkanlık oldu... :A Zaten yanlış anlamazsın bu destansı emoji olan ( :A ) kardeşimi kulanıyorum sonuçta. :A

Tanışma konusunda yanlış anlaşılacak bir şey gibi bahsedince anlam veremedim. Bende açıklamak istedim @xdragxx :D Yanlış bir şey gibi açıkladın bende açıkladım. :F

• Güldürdün
Reactions: MEnes and xdragxx
Tanışma konusunda yanlış anlaşılacak bir şey gibi bahsedince anlam veremedim. Bende açıklamak istedim @xdragxx :D Yanlış bir şey gibi açıkladın bende açıkladım. :F
Ne kadar çok açıklamak kelimesini kullandın ve gayet açıklayıcı oldu her ne hikmetse. :A Üç nokta ucu açık ya işte ne bileyim ben de anlam veremedim yazdım yani o açıklamayı. :A Ve evet ÜÇ NOKTA adamdır yanlış bir şey değildir... :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
  • Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Kanaldan kovamam. Reyting makinesi fikir babası :A @xdragxx
İdare et :A

Ben ortada fikir göremiyorum.kopyala yapıştır yapmış.:A

Ne kadar çok açıklamak kelimesini kullandın ve gayet açıklayıcı oldu her ne hikmetse. :A Üç nokta ucu açık ya işte ne bileyim ben de anlam veremedim yazdım yani o açıklamayı. :A Ve evet ÜÇ NOKTA adamdır yanlış bir şey değildir... :A

Sen üç nokta koydum yanlış anlama diye söyleyince burada farklı bir anlamı var diye düşündüm...:F Buraya özgü bir ortam olduğunu aşikar. Bu sebeple ortamı anlamaya çalışıyorum.:D

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ben ortada fikir göremiyorum.kopyala yapıştır yapmış.:A

Sen üç nokta koydum yanlış anlama diye söyleyince burada farklı bir anlamı var diye düşündüm...:F Buraya özgü bir ortam olduğunu aşikar. Bu sebeple ortamı anlamaya çalışıyorum.:D
Evet o konuda haklısın burada herkes farklı anlamlarda kullanabilir ama buraya özgü goygoyların olduğu doğrudur... :A Anlamak ve kavramak zamanla olacaktır, akışına bırak gitsin. :A

• Beğendim
Reactions: cehennet