Lütfen özgün olalım lütfen
@serhatt kutunda 50.000 var...
Uuuuuu yarışmanın 2.partını beklerken kavgaaaaaaaaaaaaaa
Aynen cehennet bize sordu direkt senin adını vermedi @phoebebuffayAltta demişsin işte. Sonrada biliyordum demiştin.
Beni onaylar mısın. Kullanıcı adlarını bilmediğim için size sordum. Bu cenderenin içine sen attın beni.
Sonrasında hava attığımı vs yazmış ama öyle bir şey olmadı.Aynen cehennet bize sordu direkt senin adını vermedi @phoebebuffay
O konuya ben karışamam @cehennet sendeyizSonrasında hava attığımı vs yazmış ama öyle bir şey olmadı.
İyi anlaşırsınız o zaman.Fena olduğu belli zaten iş yerinde lakabı Monica'ymış öyle diyor
Aynen aynen çok severim Monica'yıİyi anlaşırsınız o zaman.
Ben de çok severim, Monica Galler sevilmez miAynen aynen çok severim Monica'yı
Öyle tüm grubun annesiBen de çok severim, Monica Galler sevilmez mi
Aynen cehennet bize sordu direkt senin adını vermedi @phoebebuffay
Öyle tüm grubun annesi
Şu an benim de şaka yaptığımı sen de biliyorsun diye tahmin ediyorum.Ben helal olsun demek amacıyla konuyu açmıştım. Bugünde soralım amacıyla demiştin. Konu uzadı ama maksadım şakaydı. @phoebebuffay
Bende şaka amaçlı demiştim. Başta 50 bin olduğunu bildiğini düşünmüştüm. Son 2de bildiğini bilince takılmak istedim.:bhr;
Yok ya sevmem zaten grubun annesi gibi olması falan sevmediğim yönleri Sonunda sinir bozucuyu attım zatenBen helal olsun demek amacıyla konuyu açmıştım. Bugünde soralım amacıyla demiştin. Konu uzadı ama maksadım şakaydı. @phoebebuffay
Bende şaka amaçlı demiştim. Başta 50 bin olduğunu bildiğini düşünmüştüm. Son 2de bildiğini bilince takılmak istedim.:bhr;
------
Sevmediğini sanıyordum.😱
Yok ya sevmem zaten grubun annesi gibi olması falan sevmediğim yönleri Sonunda sinir bozucuyu attım zaten
Buralarda olmasam da şans getirmişim. Dilerim ben yarışırken kutumda bu kadar düşük olmaz.25 TL vardı güzeeeel Teklife 7 kutu kaldı.
Sıradaki kutuyu alalım Doğum günün ne zaman mesela hacı?