Lütfen özgün olalım lütfen
@serhatt kutunda 50.000 var...
Uuuuuu yarışmanın 2.partını beklerken kavgaaaaaaaaaaaaaa
Aynen cehennet bize sordu direkt senin adını vermedi @phoebebuffayAltta demişsin işte. Sonrada biliyordum demiştin.
Beni onaylar mısın. Kullanıcı adlarını bilmediğim için size sordum. Bu cenderenin içine sen attın beni.![]()
Sonrasında hava attığımı vs yazmış ama öyle bir şey olmadı.Aynen cehennet bize sordu direkt senin adını vermedi @phoebebuffay![]()
O konuya ben karışamam @cehennet sendeyizSonrasında hava attığımı vs yazmış ama öyle bir şey olmadı.![]()
İyi anlaşırsınız o zaman.Fena olduğu belli zaten iş yerinde lakabı Monica'ymış öyle diyor![]()
Aynen aynen çok severim Monica'yıİyi anlaşırsınız o zaman.![]()
Ben de çok severim, Monica Galler sevilmez miAynen aynen çok severim Monica'yı![]()
Öyle tüm grubun annesiBen de çok severim, Monica Galler sevilmez mi![]()
Aynen cehennet bize sordu direkt senin adını vermedi @phoebebuffay![]()
Öyle tüm grubun annesi![]()
Şu an benim de şaka yaptığımı sen de biliyorsun diye tahmin ediyorum.Ben helal olsun demek amacıyla konuyu açmıştım. Bugünde soralım amacıyla demiştin. Konu uzadı ama maksadım şakaydı. @phoebebuffay
Bende şaka amaçlı demiştim. Başta 50 bin olduğunu bildiğini düşünmüştüm. Son 2de bildiğini bilince takılmak istedim.:bhr;
Yok ya sevmem zaten grubun annesi gibi olması falan sevmediğim yönleriBen helal olsun demek amacıyla konuyu açmıştım. Bugünde soralım amacıyla demiştin. Konu uzadı ama maksadım şakaydı. @phoebebuffay
Bende şaka amaçlı demiştim. Başta 50 bin olduğunu bildiğini düşünmüştüm. Son 2de bildiğini bilince takılmak istedim.:bhr;
------
Sevmediğini sanıyordum.😱
Yok ya sevmem zaten grubun annesi gibi olması falan sevmediğim yönleriSonunda sinir bozucuyu attım zaten
![]()
Buralarda olmasam da şans getirmişim. Dilerim ben yarışırken kutumda bu kadar düşük olmaz.25 TL vardı güzeeeelTeklife 7 kutu kaldı.
Sıradaki kutuyu alalımDoğum günün ne zaman mesela hacı?
![]()