@Dosi elektrik faturalarını ödememiş, stüdyoda karanlıkta kaldık.Aaaa yarışmada birileri şalterleri indirmiş kaos çıkmış 😱
@Dosi elektrik faturalarını ödememiş, stüdyoda karanlıkta kaldık.Aaaa yarışmada birileri şalterleri indirmiş kaos çıkmış 😱
Sonradan jeton düştüBen ona istinaden atmadım bunu.500.000 kazanmasını istiyorum artık dedin ya, o sözüne istinaden attım.
![]()
Neyse ki geldim, kutumun açıldığını göreceğim.İlk sayfaya bak 24 ve sen 4 numarasın.
2 numaralı kutunun sahibi @serhatt mavi hissediyorum benim kutuyu açsın dedi![]()
İftirra atmayın@Dosi elektrik faturalarını ödememiş, stüdyoda karanlıkta kaldık.Şimdi faturayı ödemeye gitti, elektrikler gelsin kaldığı yerden devam edecek yarışma.
![]()
Olur ben ara ara yorum yazarım gibi@emreemreu da online kalan kutuları açalım müsaitsen hacı![]()
Herkeste bana özenmez ki be.
Bence sen onu sona bıraktın diye o da seni sona bırakırNeyse ki geldim, kutumun açıldığını göreceğim.![]()
Kanalın yarı sahibi olarak neden o tür ayak işlerine bakayım ki, emrimde çalışan kişilere bırakıyorum o işleri
Bu insanlardaki hırsı anlamak zor.Bence sen onu sona bıraktın diye o da seni sona bırakır@emreemreu
Aksattılarsa hissenden hisse düşürürümKanalın yarı sahibi olarak neden o tür ayak işlerine bakayım ki, emrimde çalışan kişilere bırakıyorum o işleri![]()
Kimden kaptılar acabaBu insanlardaki hırsı anlamak zor.![]()
Hırs kontrollü kullanabilene yarar benim gibi.Aksattılarsa hissenden hisse düşürürüm
------
Kimden kaptılar acaba![]()
Düşüremezsin çünkü hisseler bana ait oldu bir kere, devredilen hisseler kalıcı olarak devredilen kişinin hakkıdırAksattılarsa hissenden hisse düşürürüm
------
Kimden kaptılar acaba![]()
Sen kötü başlayıp iyi bitirdin. O ise mükemmel başladı. İlk sayfaya baksana. Tablo çok iyiHırs kontrollü kullanabilene yarar benim gibi.Kontrol dışında olursa işler fenalaşır.
![]()
Yoo anlaşmada geri alma seçeneği yazıyor. Ben işimi sağlam aldımDüşüremezsin çünkü hisseler bana ait oldu bir kere, devredilen hisseler kalıcı olarak devredilen kişinin hakkıdır![]()
Ben Alman disipliniyle yönetiyorum neyse ki, hiçbir probleme soruna bizde yer yok o tür teknik işlerde![]()
İyi başlayanlarda rehavete kapılıp kötü bitirir.Sen kötü başlayıp iyi bitirdin. O ise mükemmel başladı. İlk sayfaya baksana. Tablo çok iyi
Sen yoktun diye yarıda kestik![]()
Yok ben karanlık ortamı seviyorum, hep karanlıkta oturmayı severim biraz da sizler bu keyiften mahrum kalmayın istedimEe biz niye kaç saattir stüdyoda karanlıkta bekliyoruz? @Dosi @Tolstoyevski Cimriliğinizden mi kapattınız ışıkları?![]()
Kaos ortamı daha güzel oluyor diyeEe biz niye kaç saattir stüdyoda karanlıkta bekliyoruz? @Dosi @Tolstoyevski Cimriliğinizden mi kapattınız ışıkları?![]()
Tüm yazıları okumuşsun gercekten 😱İyi başlayanlarda rehavete kapılıp kötü bitirir.
Heee ben yoktum diye, kimi kandırıyorsun sen??Kendin yoksun diye...
Başlamasına mı?Kutum açıldığında güneş hala ortalıktaydı![]()
Yarışmanın başlamasını bekliyorum..