Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Benim için ayrıcalık yapıp devamını sonra yaparsanız sevinirim. Akşam biraz geç saat veya yarın @emreemreu 'ya nezaman uyuyorsa. Ben sunmasamda en azından arada mesaj desteği veririm ve bulunmak istiyorum @xdragxx
Emre de kabul ederse son kalan 9 kutu için böyle bir yöntem yapabiliriz tabii ki benim açımdan sıkıntı yok.
------

@xdragxx herzamanki gibi eksik bilgi verip hiç son 2 de dedi deniyorda :A
Yaaa öyle sorunca biliyor sandım be ne yapayım :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Emre de kabul ederse son kalan 9 kutu için böyle bir yöntem yapabiliriz tabii ki benim açımdan sıkıntı yok.
Ben çıkıyorum şimdi.
Umarım hevesimin kırıldığı bir tablo ile karşılaşmam. Onun için bugün planlarımda değişiklik yaptım ve üstelik söylediği vakitte de gelmedi. Bunu hakediyorum en azından.
Hadi görüşürüz 🙋🏻‍♀️

@phoebebuffay hava atıyordu. Ben başta bildi sandım. :F
Aman ne büyük başarı @phoebebuffay %50 ihtimalde doğru tahmin etmek :A
------

Ben çıkıyorum şimdi.
Umarım hevesimin kırıldığı bir tablo ile karşılaşmam. Onun için bugün planlarımda değişiklik yaptım ve üstelik söylediği vakitte de gelmedi. Bunu hakediyorum en azından.
Hadi görüşürüz 🙋🏻‍♀️
Dur dur Emre geldi 1-2 dakika daha durursan fikrini görürsün :A

Ben çıkıyorum şimdi.
Hadi görüşürüz 🙋🏻‍♀️
@emreemreu okursun acil çıkacağım artık

• Beğendim
Reactions: xdragxx
@Dosi ve @xdragxx sonra devam edelim o zaman. Saat 23 gibi, uygun müdür? :A

Benim için uygundur @Dosi de gelir o saatte yüksek ihtimalle. Cidden teşekkürler 23 gibi hemen hallederiz :A
Hava limanına gidiyorum ama direksiyonu başkasına verip onun internerni bağlattım sırf ne karar verdiniz bakayım diye :A
O vakitte olurum. Sadece 3 saat falan yoğun olurum. Hadi görüşürüz :Z
Ve @emreemreu sana kızgınlığım geçti :A 500.000'de alırsan sevinirim. Bu kez samimiyim :A @Cervantes

Hava limanına gidiyorum ama direksiyonu başkasına verip onun internerni bağlattım sırf ne karar verdiniz bakayım diye :A
O vakitte olurum. Sadece 3 saat falan yoğun olurum. Hadi görüşürüz :Z
Ve @emreemreu sana kızgınlığım geçti :A 500.000'de alırsan sevinirim. Bu kez samimiyim :A @Cervantes

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aaa üstüme iyilik sağlık.😱 "Ben demiştim" demiştin dün. Bende helal olsun demiştim içinden. Meğer durum farklıymış:A
maxresdefault.jpg

• Güldürdün
Reactions: cehennet