FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyma sen bunlara Kerem

En çok neyden korkarsın? Fobin var mı
Fobi olarak yükseklikten korkarım. Çok yüksekten aşağıya bakamam. Bakınca başım döner. Ama pek korkum yoktur. Ormanın içinde terkedilmiş bir evde uykuya bile dalabilirim.

1 Porsiyon yemek istesen 20 milyona kadar gidiyor
Ama Tavuk Döneri 5 e alabiliyorsun yanı ciddi ciddi 4 kişiliğe bedel şuan Et döner
Ohaa almanlarda türkiyede döner daha ucuzdur şimdi diye düşünüyorlar
Ben et sevmediğim için genelde tavuk yerim

Dürüm kaç tl orda?

Ohaa almanlarda türkiyede döner daha ucuzdur şimdi diye düşünüyorlar
Ben et sevmediğim için genelde tavuk yerim

Dürüm kaç tl orda?
Et döner 1 porsiyonu 17 tl den falan başlıyor sade tabi pilavlı 20 tl i geçiyor

Tavuk döner 7 lira porsiyonu ama 5-6 lık falanda alabiliyorsun değişiyor yerine göre

Et döner 1 porsiyonu 17 tl den falan başlıyor sade tabi pilavlı 20 tl i geçiyor

Tavuk döner 7 lira porsiyonu ama 5-6 lık falanda alabiliyorsun değişiyor yerine göre
OHA YANI, ekonomi çökünce fiyatlara da yansımış resmen. Ben ordayken o kadar pahalı değildi ya
Millet nasıl geçinsin şimdi.

OHA YANI, ekonomi çökünce fiyatlara da yansımış resmen. Ben ordayken o kadar pahalı değildi ya
Millet nasıl geçinsin şimdi.
Et döner yiyemiyoruz vlla Garibanlar olarak Tavuk döner diyoruz

Zaten yemeklere katılanlar hariç öyle kırmızı et yemeyiz Kurban bayramından kurban bayramına

hem reelde daha olgunsun diyorsun sonrada @Çiğdem- le bekleyin yaşınız 13 falan diyorsun madem olgunuz yaş önemli olmamalı halvetin bu şartlarda gerçekleşmesi gerekir her türlü

özgüvenimde var cesaretimde ama tip yok onu napıcaz

Hhaha Aaa abim reelde yok ama forumda kı abim @Harunnn60 oyüzden dolaylı yoldan haklısın
@destere ile görüşmemide zaten istemiyor rahatsız oluyor bir yakalasa sopalayacak
abin @Forumdash kardeşin @Harunnn60 iki kötü arasında tereyağından kıl çeker gibi seni çekip kurtarıcam hogatha az kaldı

Son düzenleme:
Al biz de kurtulalım

Kız artık isyan ediyor
@Çiğdem-

Bugün pek bir aktifsin hayret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...