@S.G.A.T. ın Şarhoş kafayla mesajlarını görüyorsun öyle mi olmak istiyorsun ayollHaketmişti zaten. Şarkıları hala güzel ama. Mesela rihannayla "Noboys bussines" şarkısı efsane
Niye canım, alt tarafı içecek![]()
@S.G.A.T. ın Şarhoş kafayla mesajlarını görüyorsun öyle mi olmak istiyorsun ayollHaketmişti zaten. Şarkıları hala güzel ama. Mesela rihannayla "Noboys bussines" şarkısı efsane
Niye canım, alt tarafı içecek![]()
En güzel soruları o sorduğu için haftada 2'ye çıkarabilirim bence@S.G.A.T. ın Şarhoş kafayla mesajlarını görüyorsun öyle mi olmak istiyorsun ayollBunu görüp içkiyi bırak bence
![]()
![]()
![]()
Ölülerle konusuyormusunEn güzel soruları o sorduğu için haftada 2'ye çıkarabilirim bence![]()
Gece gece korkuttun
Aynı hesap işteGece gece korkuttunKonuşursan dedi çocuk
içkili sen olabilirsin bence
Hayatından memnun olmadığını tahmin etmiştimİlk paragraf tam isabet. Forumun en iddialı ismiyim
2. Pragram yanlış. Kesinlikle hiç bir şeyden memnun olmayan kazulet biriyim ama yüz çizgilerim sempatik. Asla sıcak değil kanka![]()
Sen @destere ye cevap vermiştin ya. Bu mesajın neyine teşekkür ettin? Yoksa karıştırdınmıTeşekkür ederim![]()
Peki, teşekkür ederimHayırlı olsun @kerem bakalım sorular nasıl olacak bende soru sormayacağım sorulan soruları ile yanıtları takip edeceğim kolay gelsin bol şanslar![]()
@turkuazz 'ın mesajından alıntı yapacaktım da yanlışlıkla @destere'den alıntı almışım. Yoksa ben bu foka niye teşekkür edeyim kiSen @destere ye cevap vermiştin ya. Bu mesajın neyine teşekkür ettin? Yoksa karıştırdınmı![]()
Çok fazla oluyor, bir insanın bana nasıl davrandığı önemlidir ama başka bir insana veya canlıya nasıl davrandığı da benim için daha fazla önemlidir. Tek yanlış bir hareketle gözümde düşebilir... Benimle iyi bir iletişime sahipse ama izlenim yaptığımda bir başka kişiliğe bürünüyorsa o insan iyi niyetli değildir, sadece sahtedir ve iki yüzlülük yapıyordur. Bunuda fark ettiğimde ondan uzaklaşmayı tercih ederim genelde..@kerem ben klişe sorular sormayı sevmem. Sana şöyle çetrefilli bir soru sorayım.
Çevredeki insanları gözlemleyip kafanda çıkarımlar yaptığın ve bu çıkarımların senin insanlara bakış açına etki ettiği olur mu?
Güzel cevap. Kafamdaki fikirlerle genel surette örtüştüğünü söyleyebilirim. Ben de fazlaca gözlem yaparım.Peki, teşekkür ederim
@turkuazz 'ın mesajından alıntı yapacaktım da yanlışlıkla @destere'den alıntı almışım. Yoksa ben bu foka niye teşekkür edeyim ki![]()
Çok fazla oluyor, bir insanın bana nasıl davrandığı önemlidir ama başka bir insana veya canlıya nasıl davrandığı da benim için daha fazla önemlidir. Tek yanlış bir hareketle gözümde düşebilir... Benimle iyi bir iletişime sahipse ama izlenim yaptığımda bir başka kişiliğe bürünüyorsa o insan iyi niyetli değildir, sadece sahtedir ve iki yüzlülük yapıyordur. Bunuda fark ettiğimde ondan uzaklaşmayı tercih ederim genelde..
Güzel soruydu![]()
Hoşbuldum
Nasıl bir suret?Güzel cevap. Kafamdaki fikirlerle genel surette örtüştüğünü söyleyebilirim. Ben de fazlaca gözlem yaparım.![]()
Senin sorgu odanda bize soru soruyorsun sen de az değilsin.Hoşbuldum
Hayatta değer verdiğim çok şey yok aslında. Hayattaki en değerlim kız kardeşimdir. Başlarda onu yetiştirmek zor olsada son zamanlarda harika bir abi-kardeş uyumu yakaladık.
Nasıl bir suret?
Ve genelde ne üzerine gözlem yaparsın![]()
Yalan... Beyaz yalanları hepimiz söyleriz ama bence ciddi konularda yalan söylemek korkaklıktır.Seni neler kızdırır en çok?
@kerem
Anladım haklısın yalan konusunda ben sinirlenirim.Yalan... Beyaz yalanları hepimiz söyleriz ama bence ciddi konularda yalan söylemek korkaklıktır.
İftira, haksızlık ve adaletsizlik de ardından gelir..![]()
2011 yılı bir başkaydı benim için. En güzel yılımdı diyebilirim. Arada aklıma esince özlüyorum.Anladım haklısın yalan konusunda ben sinirlenirim.
Yaşadığın ve mutluluk duyduğun en güzel yıl?
Ben senden 2018 demeni beklerdim.2011 yılı bir başkaydı benim için. En güzel yılımdı diyebilirim. Arada aklıma esince özlüyorum.
Sen sormadın ama ben en kötü yılımı da söyleyeyim 2014.
Daha şubat bile bitmedi, yılı nasıl yorumlayayım acabaBen senden 2018 demeni beklerdim.Benim gibi muhteşem bir insan ile tanıştın çünkü.
![]()
Kolay lokma olduğunuz belliymiş zaten