FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haketmişti zaten. Şarkıları hala güzel ama. Mesela rihannayla "Noboys bussines" şarkısı efsane :A

Niye canım, alt tarafı içecek :A:A
@S.G.A.T. ın Şarhoş kafayla mesajlarını görüyorsun öyle mi olmak istiyorsun ayoll :F Bunu görüp içkiyi bırak bence :A :A :A

İlk paragraf tam isabet. Forumun en iddialı ismiyim:A

2. Pragram yanlış. Kesinlikle hiç bir şeyden memnun olmayan kazulet biriyim ama yüz çizgilerim sempatik. Asla sıcak değil kanka:F
Hayatından memnun olmadığını tahmin etmiştim :A Şöyle düşün o zaman senin yaşadığın hayat bir başkasının hayal ettiği hayat olabilir :A Ha psikolog arkadaşım derki hiçbirşeyden memnun olmayanlar ve çok düşünenler hayatından memnun olmazlar. Az düşün çok gül işte :D

Son düzenleme:
@kerem ben klişe sorular sormayı sevmem. Sana şöyle çetrefilli bir soru sorayım. :A

Çevredeki insanları gözlemleyip kafanda çıkarımlar yaptığın ve bu çıkarımların senin insanlara bakış açına etki ettiği olur mu?

Hayırlı olsun @kerem bakalım sorular nasıl olacak bende soru sormayacağım sorulan soruları ile yanıtları takip edeceğim kolay gelsin bol şanslar:D:D
Peki, teşekkür ederim :)

Sen @destere ye cevap vermiştin ya. Bu mesajın neyine teşekkür ettin? Yoksa karıştırdınmı :A
@turkuazz 'ın mesajından alıntı yapacaktım da yanlışlıkla @destere'den alıntı almışım. Yoksa ben bu foka niye teşekkür edeyim ki :A :A

@kerem ben klişe sorular sormayı sevmem. Sana şöyle çetrefilli bir soru sorayım. :A

Çevredeki insanları gözlemleyip kafanda çıkarımlar yaptığın ve bu çıkarımların senin insanlara bakış açına etki ettiği olur mu?
Çok fazla oluyor, bir insanın bana nasıl davrandığı önemlidir ama başka bir insana veya canlıya nasıl davrandığı da benim için daha fazla önemlidir. Tek yanlış bir hareketle gözümde düşebilir... Benimle iyi bir iletişime sahipse ama izlenim yaptığımda bir başka kişiliğe bürünüyorsa o insan iyi niyetli değildir, sadece sahtedir ve iki yüzlülük yapıyordur. Bunuda fark ettiğimde ondan uzaklaşmayı tercih ederim genelde..

Güzel soruydu :A

Son düzenleme:
Peki, teşekkür ederim :)

@turkuazz 'ın mesajından alıntı yapacaktım da yanlışlıkla @destere'den alıntı almışım. Yoksa ben bu foka niye teşekkür edeyim ki :A :A

Çok fazla oluyor, bir insanın bana nasıl davrandığı önemlidir ama başka bir insana veya canlıya nasıl davrandığı da benim için daha fazla önemlidir. Tek yanlış bir hareketle gözümde düşebilir... Benimle iyi bir iletişime sahipse ama izlenim yaptığımda bir başka kişiliğe bürünüyorsa o insan iyi niyetli değildir, sadece sahtedir ve iki yüzlülük yapıyordur. Bunuda fark ettiğimde ondan uzaklaşmayı tercih ederim genelde..

Güzel soruydu :A
Güzel cevap. Kafamdaki fikirlerle genel surette örtüştüğünü söyleyebilirim. Ben de fazlaca gözlem yaparım. :A

@kerem öncelikle hoşgeldin :D

Hayatta en değer verdiğin şeyler neler?
Hoşbuldum :D

Hayatta değer verdiğim çok şey yok aslında. Hayattaki en değerlim kız kardeşimdir. Başlarda onu yetiştirmek zor olsada son zamanlarda harika bir abi-kardeş uyumu yakaladık. :A

Güzel cevap. Kafamdaki fikirlerle genel surette örtüştüğünü söyleyebilirim. Ben de fazlaca gözlem yaparım. :A
Nasıl bir suret? :A
Ve genelde ne üzerine gözlem yaparsın :A

Hoşbuldum :D

Hayatta değer verdiğim çok şey yok aslında. Hayattaki en değerlim kız kardeşimdir. Başlarda onu yetiştirmek zor olsada son zamanlarda harika bir abi-kardeş uyumu yakaladık. :A

Nasıl bir suret? :A
Ve genelde ne üzerine gözlem yaparsın :A
Senin sorgu odanda bize soru soruyorsun sen de az değilsin. :A Nasıl suret derken yani yazdığın cevaptakilere yüzde 80 civarında katıldığımı söyleyebilirim. Örtüşmediğim tek nokta başka insana veya canlıya nasıl davrandığını bana nasıl davrandığından çok önemsemem. Birbiriyle eşit oranda önemserim sanırım, birini ötekine seçemem. :A

Ne üzerine gözlem yaptığım ise baya geniş kapsamlı. Her şey olabilir. :A Arkadaşlarım ve çevremde genelde gözleme fazla gerek kalmaz çünkü arkadaşı dikkatli seçerim ve az arkadaşım vardır zaten. Tanıdık sayısı çok olabilir ama değer verilen arkadaş azdır yani. Dışarıdaki insanlar için ise her türlü gözlemi yaparım. Genelde kulaklıkla müzik dinliyor olurum, bu yüzden işitsel gözlem yapmam ama hal ve hareketleri bol bol incelerim. Bir insan nerde neyi nasıl yapıyor, niye yapıyor merak eder ve takip ederim. Bu konu baya detaylıdır bende, anlatsam daha da uzar. :A

Yalan... Beyaz yalanları hepimiz söyleriz ama bence ciddi konularda yalan söylemek korkaklıktır.

İftira, haksızlık ve adaletsizlik de ardından gelir.. :D
Anladım haklısın yalan konusunda ben sinirlenirim. :D

Yaşadığın ve mutluluk duyduğun en güzel yıl?

Anladım haklısın yalan konusunda ben sinirlenirim. :D

Yaşadığın ve mutluluk duyduğun en güzel yıl?
2011 yılı bir başkaydı benim için. En güzel yılımdı diyebilirim. Arada aklıma esince özlüyorum. :(

Sen sormadın ama ben en kötü yılımı da söyleyeyim 2014.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...