Konuyu değiştirirken ben temsiliUyma sen bunlara Kerem
En çok neyden korkarsın? Fobin var mı![]()
Konuyu değiştirirken ben temsiliUyma sen bunlara Kerem
Soru sorma yeri burası çene çalma değil
Fobi olarak yükseklikten korkarım. Çok yüksekten aşağıya bakamam. Bakınca başım döner. Ama pek korkum yoktur. Ormanın içinde terkedilmiş bir evde uykuya bile dalabilirim.Uyma sen bunlara Kerem
Tabii ki Tavuk döner
Lezzet olarak Et döner ama Bütçe olarak Tavuk dönerTabii ki Tavuk döner
Sence![]()
Türkiyede et ateş pahası zatenLezzet olarak Et döner ama Bütçe olarak Tavuk döner![]()
![]()
1 kişilik et döner parasıyla 4 kişilik tavur döner alıyorsun![]()
1 Porsiyon yemek istesen 20 milyona kadar gidiyorTürkiyede et ateş pahası zaten
Burada ikisinin fiyatı aynı sadece 4,5 €![]()
Ohaa almanlarda türkiyede döner daha ucuzdur şimdi diye düşünüyorlar1 Porsiyon yemek istesen 20 milyona kadar gidiyorAma Tavuk Döneri 5 e alabiliyorsun yanı ciddi ciddi 4 kişiliğe bedel şuan Et döner
![]()
![]()
![]()
Et döner 1 porsiyonu 17 tl den falan başlıyor sade tabi pilavlı 20 tl i geçiyorOhaa almanlarda türkiyede döner daha ucuzdur şimdi diye düşünüyorlarBen et sevmediğim için genelde tavuk yerim
Dürüm kaç tl orda?![]()
OHA YANI, ekonomi çökünce fiyatlara da yansımış resmen. Ben ordayken o kadar pahalı değildi yaEt döner 1 porsiyonu 17 tl den falan başlıyor sade tabi pilavlı 20 tl i geçiyor![]()
Tavuk döner 7 lira porsiyonu ama 5-6 lık falanda alabiliyorsun değişiyor yerine göre![]()
Et döner yiyemiyoruz vlla Garibanlar olarak Tavuk döner diyoruzOHA YANI, ekonomi çökünce fiyatlara da yansımış resmen. Ben ordayken o kadar pahalı değildi yaMillet nasıl geçinsin şimdi.
hem reelde daha olgunsun diyorsun sonrada @Çiğdem- le bekleyin yaşınız 13 falan diyorsun madem olgunuz yaş önemli olmamalı halvetin bu şartlarda gerçekleşmesi gerekir her türlüSenin nasıl mı olduğunu düşünüyorum.. Bence sen sadece forumda sapıklığını belli ediyorsun. Bunu reelde yapamazsın çünkü herkesin abisi vardır @Çiğdem- 'in dahi
Gerçek hayatta daha olgun bir insan olduğunu düşünüyorum. Forumu kafa dağıtıcı olarak gördüğün için daha rahat ve komik olabiliyorsun.
@Çiğdem- 'le de evlenebilmeniz için önce büyümeniz lazım, hatırladığım kadarıyla 13 falandınız. Erken yaşta evlilik yasak canlarBiraz daha büyüyün söz ilk cumhuriyet altınınız benden
![]()
özgüvenimde var cesaretimde ama tip yok onu napıcazAslında tüm bu düşüncelere 2014 Ağustos'ta daeş tarafından öldürülen ve kaçırılan 15.000 Ezidi insanının kimsenin umurunda olmayışı anında vakıf oldum. :/
Islam zaten araplardan doğmuş bir din. Kuran arapça zaten?
Buraya dikkat etmen şaşırttı.
Abiler bahane zaten. Fok @destere 'nin
cesaret veya özgüven eksikliğindendir![]()
abin @Forumdash kardeşin @Harunnn60 iki kötü arasında tereyağından kıl çeker gibi seni çekip kurtarıcam hogatha az kaldıHhaha Aaa abim reelde yok ama forumda kı abim @Harunnn60 oyüzden dolaylı yoldan haklısın@destere ile görüşmemide zaten istemiyor rahatsız oluyor bir yakalasa sopalayacak
![]()
![]()
![]()
Al biz de kurtulalımhem reelde daha olgunsun diyorsun sonrada @Çiğdem- le bekleyin yaşınız 13 falan diyorsun madem olgunuz yaş önemli olmamalı halvetin bu şartlarda gerçekleşmesi gerekir her türlü
özgüvenimde var cesaretimde ama tip yok onu napıcaz
abin @Forumdash kardeşin @Harunnn60 iki kötü arasında tereyağından kıl çeker gibi seni çekip kurtarıcam hogatha az kaldı![]()
Bugün pek bir aktifsin hayrethem reelde daha olgunsun diyorsun sonrada @Çiğdem- le bekleyin yaşınız 13 falan diyorsun madem olgunuz yaş önemli olmamalı halvetin bu şartlarda gerçekleşmesi gerekir her türlü
özgüvenimde var cesaretimde ama tip yok onu napıcaz
abin @Forumdash kardeşin @Harunnn60 iki kötü arasında tereyağından kıl çeker gibi seni çekip kurtarıcam hogatha az kaldı![]()
böyle bişeyse kalsın vazgeçtim
en fazla yarım saat sonra beni göremezsinBugün pek bir aktifsin hayret![]()
hogathayımı özledin benimi özledin gagayımı özledin öyle ortaya lafı bırakıp gitmişsin ucu açıkta kalmış
Sen seversin ucu açık bırakmayıhogathayımı özledin benimi özledin gagayımı özledin öyle ortaya lafı bırakıp gitmişsin ucu açıkta kalmış![]()
ama onunda bir ortamı olmalı heryerde açıkta bırakmak olmazSen seversin ucu açık bırakmayı![]()