FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyma sen bunlara Kerem :A

En çok neyden korkarsın? Fobin var mı :D
Fobi olarak yükseklikten korkarım. Çok yüksekten aşağıya bakamam. Bakınca başım döner. Ama pek korkum yoktur. Ormanın içinde terkedilmiş bir evde uykuya bile dalabilirim. :A

1 Porsiyon yemek istesen 20 milyona kadar gidiyor :F Ama Tavuk Döneri 5 e alabiliyorsun yanı ciddi ciddi 4 kişiliğe bedel şuan Et döner :A :A :A
Ohaa almanlarda türkiyede döner daha ucuzdur şimdi diye düşünüyorlar :A Ben et sevmediğim için genelde tavuk yerim :A

Dürüm kaç tl orda? :A

Ohaa almanlarda türkiyede döner daha ucuzdur şimdi diye düşünüyorlar :A Ben et sevmediğim için genelde tavuk yerim :A

Dürüm kaç tl orda? :A
Et döner 1 porsiyonu 17 tl den falan başlıyor sade tabi pilavlı 20 tl i geçiyor :F

Tavuk döner 7 lira porsiyonu ama 5-6 lık falanda alabiliyorsun değişiyor yerine göre :A

Et döner 1 porsiyonu 17 tl den falan başlıyor sade tabi pilavlı 20 tl i geçiyor :F

Tavuk döner 7 lira porsiyonu ama 5-6 lık falanda alabiliyorsun değişiyor yerine göre :A
OHA YANI, ekonomi çökünce fiyatlara da yansımış resmen. Ben ordayken o kadar pahalı değildi ya :v0: Millet nasıl geçinsin şimdi.

OHA YANI, ekonomi çökünce fiyatlara da yansımış resmen. Ben ordayken o kadar pahalı değildi ya :v0: Millet nasıl geçinsin şimdi.
Et döner yiyemiyoruz vlla Garibanlar olarak Tavuk döner diyoruz :A :A :A

Zaten yemeklere katılanlar hariç öyle kırmızı et yemeyiz Kurban bayramından kurban bayramına :A :A :A

Senin nasıl mı olduğunu düşünüyorum.. Bence sen sadece forumda sapıklığını belli ediyorsun. Bunu reelde yapamazsın çünkü herkesin abisi vardır @Çiğdem- 'in dahi :A:A

Gerçek hayatta daha olgun bir insan olduğunu düşünüyorum. Forumu kafa dağıtıcı olarak gördüğün için daha rahat ve komik olabiliyorsun. :A

@Çiğdem- 'le de evlenebilmeniz için önce büyümeniz lazım, hatırladığım kadarıyla 13 falandınız. Erken yaşta evlilik yasak canlar :A Biraz daha büyüyün söz ilk cumhuriyet altınınız benden :A
hem reelde daha olgunsun diyorsun sonrada @Çiğdem- le bekleyin yaşınız 13 falan diyorsun madem olgunuz yaş önemli olmamalı halvetin bu şartlarda gerçekleşmesi gerekir her türlü :)

Aslında tüm bu düşüncelere 2014 Ağustos'ta daeş tarafından öldürülen ve kaçırılan 15.000 Ezidi insanının kimsenin umurunda olmayışı anında vakıf oldum. :/

Islam zaten araplardan doğmuş bir din. Kuran arapça zaten?

Buraya dikkat etmen şaşırttı. :A
Abiler bahane zaten. Fok @destere 'nin
cesaret veya özgüven eksikliğindendir :A
özgüvenimde var cesaretimde ama tip yok onu napıcaz :)

Hhaha Aaa abim reelde yok ama forumda kı abim @Harunnn60 oyüzden dolaylı yoldan haklısın :A @destere ile görüşmemide zaten istemiyor rahatsız oluyor bir yakalasa sopalayacak :A :A :A
abin @Forumdash kardeşin @Harunnn60 iki kötü arasında tereyağından kıl çeker gibi seni çekip kurtarıcam hogatha az kaldı :)

Son düzenleme:
hem reelde daha olgunsun diyorsun sonrada @Çiğdem- le bekleyin yaşınız 13 falan diyorsun madem olgunuz yaş önemli olmamalı halvetin bu şartlarda gerçekleşmesi gerekir her türlü :)

abin @Forumdash kardeşin @Harunnn60 iki kötü arasında tereyağından kıl çeker gibi seni çekip kurtarıcam hogatha az kaldı :)
Al biz de kurtulalım :A
Kız artık isyan ediyor :F @Çiğdem-

Bugün pek bir aktifsin hayret :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,177
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil