FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle hoşgeldin. Zordan kolaya doğru sıralayayım birkaç soruyu :A

1-) Gelecekte post apocalyptic dönemdeyiz, iki oğlun hükümete karşı geldiği için idama mahkûm edildi. Küçük oğlun darağacına götürüldü, sandalyeye çıkarıldı, boğazına ip geçirildi. Eğer o sandalyeyi sen ayağınla tekmeleyip düşürürsen küçük oğlun ölecek ama büyük oğlun kurtulacak bu hareketin sayesinde. Yok yapmam dersen ikisi de yine idam edilecek yani küçüğün kurtuluş şansı yok.

Bu durumda kararın ne olurdu?

2) Din kavramı hakkında genel düşüncelerin neler?

3) Türkiye'ye dönmeyi düşünüyor musun?

4) En sevdiğin film nedir?

5) Klişe olarak, BHnD? :D

@kerem benim hakkımda ne haltlar düşünüyorsun:) güzel şeyler düşünüyorsan söyle yok pis pis şeyler söyleyeceksen konuşmasan daha iyi olur :)
bir falımıza bak hele @Çiğdem- le kaç vakte kadar dünya evine giriyoruz halvete ne kadar var :)

Hayırlı olsun @kerem bakalım sorular nasıl olacak bende soru sormayacağım sorulan soruları ile yanıtları takip edeceğim kolay gelsin bol şanslar:D:D

İlk açtığım tanışma konumda sana sempatim oluşmaya başlamıştı :A MS'de jüri olmama vesile oldun hak ettiğin kadar oy da almıştın benden. Gerçi Sia dışında gözümde iddialı biri yoktu zaten. Senin sayende kalıcı oldum diyebilirim aslında. Yorumlarında iddialı konuştuğunu sonradan fark ettim diyeyim. Bana kanka demen de hoşuma gitmişti. Kanka mıyız? :A

Gerçek hayatta sıcakkanlı biri olduğunu düşünüyorum. Hayatın acı gerçeklerini tecrübe etmişsin gibime geliyor. Bu yüzden insanların senin gibi hissetmemesi için onlara sıcakkanlı davranıyorsun ama sınırların var senin. Birşeyi hiçbir zaman abartmazsın gibime geliyor.. Umarım doğrudur :A

Bu arada Halet değil Halef kanka :A O zamanki yüz ifadeni merak ettim şimdi.

İlk paragraf tam isabet. Forumun en iddialı ismiyim:A

2. Pragram yanlış. Kesinlikle hiç bir şeyden memnun olmayan kazulet biriyim ama yüz çizgilerim sempatik. Asla sıcak değil kanka:F

1-) Gelecekte post apocalyptic dönemdeyiz, iki oğlun hükümete karşı geldiği için idama mahkûm edildi. Küçük oğlun darağacına götürüldü, sandalyeye çıkarıldı, boğazına ip geçirildi. Eğer o sandalyeyi sen ayağınla tekmeleyip düşürürsen küçük oğlun ölecek ama büyük oğlun kurtulacak bu hareketin sayesinde. Yok yapmam dersen ikisi de yine idam edilecek yani küçüğün kurtuluş şansı yok.

Bu 2. sorunun cevabına beni de etiketle @kerem :A

Hoşbuldum :A

Soru 1) Öncelikle söylediklerini sorgulamak lazım. Küçük oğlumun idam şeklini anlattın ama büyük oğlumun nasıl idam edileceğini anlatmadın. Ben bir hareketle nasıl birini kurtarıp diğerini kurban edebilirim. Tek hareketle ikisine sonuç kazandırmak mümkün değil..

2) Din kesinlikle orta çağdaki birtakım insanların saygın kazanmak ve topluluğa hükmetmek için yarattığı manipülasyonlardır. @S.G.A.T.

3) Türkiyeye dönüş yapmam türkiyeye bağlı aslında. Daha kötü bir politika benimsemeye devam ederse geri dönmem zor gibi, ki umarım devam etmez o zaman seve seve gelirim.

4) Şu soruya hiçbir zaman net yanıt veremedim. İzlediğim filmleri farklı zamanlarda izlediğim için karşılaştırma yapamıyorum. Ama son zamanlarda içime dokunan film "İçimdeki Yangın" ve "The Turtles Can Fly"dır. Hayatın acı gerçeklerini anlatan bu filmleri izlemeni tavsiye ederim.

5) Senin aslında objektif ve başarılı yorumlar yaptığını düşünüyorum. Birikmişve gelişmiş bilgilere sahipsin... Ama her zaman filozof gibi konuşmak iyi değildir bence.. Bu senin karakterin olabilir, gerçek hayatta böyle biride olabilirsin ama hayat bir penceredir hepimiz bakar geçeriz bu yüzden goygoy yapmayı da unutma.. Benden sana bir tavsiye :D

Ama dediğim gibi farklı ve değişik yorumlarınla foruma renk katıyorsun buna da devam et :D

Dini düşüncelere nasıl vakıf oldun? Muhtemelen İslam'ı da geçmiş Arap medeniyeti olduğunu düşünüyorsundur. :D

Çok sohbetimiz olmadı ama uzaktan sende nasıl bi izlenim oluşturdum merak ediyorum bu yüzden Bhnd? :D

@kerem benim hakkımda ne haltlar düşünüyorsun:) güzel şeyler düşünüyorsan söyle yok pis pis şeyler söyleyeceksen konuşmasan daha iyi olur :)
bir falımıza bak hele @Çiğdem- le kaç vakte kadar dünya evine giriyoruz halvete ne kadar var :)
Senin nasıl mı olduğunu düşünüyorum.. Bence sen sadece forumda sapıklığını belli ediyorsun. Bunu reelde yapamazsın çünkü herkesin abisi vardır @Çiğdem- 'in dahi :A:A

Gerçek hayatta daha olgun bir insan olduğunu düşünüyorum. Forumu kafa dağıtıcı olarak gördüğün için daha rahat ve komik olabiliyorsun. :A

@Çiğdem- 'le de evlenebilmeniz için önce büyümeniz lazım, hatırladığım kadarıyla 13 falandınız. Erken yaşta evlilik yasak canlar :A Biraz daha büyüyün söz ilk cumhuriyet altınınız benden :A

Senin nasıl mı olduğunu düşünüyorum.. Bence sen sadece forumda sapıklığını belli ediyorsun. Bunu reelde yapamazsın çünkü herkesin abisi vardır @Çiğdem- 'in dahi :A:A

Gerçek hayatta daha olgun bir insan olduğunu düşünüyorum. Forumu kafa dağıtıcı olarak gördüğün için daha rahat ve komik olabiliyorsun. :A

@Çiğdem- 'le de evlenebilmeniz için önce büyümeniz lazım, hatırladığım kadarıyla 13 falandınız. Erken yaşta evlilik yasak canlar :A Biraz daha büyüyün söz ilk cumhuriyet altınınız benden :A
reelde sapıklık yapamamasının ilk sebebi sence 'abiler' mi? :A

Dini düşüncelere nasıl vakıf oldun? Muhtemelen İslam'ı da geçmiş Arap medeniyeti olduğunu düşünüyorsundur. :D
Aslında tüm bu düşüncelere 2014 Ağustos'ta daeş tarafından öldürülen ve kaçırılan 15.000 Ezidi insanının kimsenin umurunda olmayışı anında vakıf oldum. :/

Islam zaten araplardan doğmuş bir din. Kuran arapça zaten?

reelde sapıklık yapamamasının ilk sebebi sence 'abiler' mi? :A
Buraya dikkat etmen şaşırttı. :A
Abiler bahane zaten. Fok @destere 'nin
cesaret veya özgüven eksikliğindendir :A

Hhaha Aaa abim reelde yok ama forumda kı abim @Harunnn60 oyüzden dolaylı yoldan haklısın :A @destere ile görüşmemide zaten istemiyor rahatsız oluyor bir yakalasa sopalayacak :A :A :A

Çok sohbetimiz olmadı ama uzaktan sende nasıl bi izlenim oluşturdum merak ediyorum bu yüzden Bhnd? :D
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ki yaşın önemi de yok zaten, yorumlarınla olgun ve kaliteli biri olduğunu düşünüyorum.

Gerçek hayatta da arkadaş canlısı, eğlenceli ve hiperaktif biri olduğunu düşünüyorum. Umarım doğrudur :A

Forumda biraz daha akrif olursan daha fazla fikre sahip olacağım bende :A

Hhaha Aaa abim reelde yok ama forumda kı abim @Harunnn60 oyüzden dolaylı yoldan haklısın :A @destere ile görüşmemide zaten istemiyor rahatsız oluyor bir yakalasa sopalayacak :A :A :A
Brother @Harunnn60 ne diyorsa o :A
Sapık foku brlikte sopalarız :A

O değilde Bhnd sorularından gına geldi arkadaş :A Başka soru mu yok :A

Ben Istanbul'u görmediğim için henüz bilmiyorum ama yaşanılabilir bence :A Neden zor ki?

Benim memleket ilk kez sana söylüyorum bak Eskişehir :A

Benim yerime konuştun resmen. Foruma kayıt olduğum günden sonraki günlerde ozan forum kapanıyor gibi bir konu açmıştı, bende ister istemez bi düşünüyordum yani.. Sonra sen S.G.A.T ve Dosi beni motive ettiniz :A Özellikle sen üşenmeyip uzun yorum yapmıştın ya o hoşuma gitmişti işte.. Forumun çöküş döneminde kayıt olsam dahi neyseki aranızdayım, sayenizde tabi :bhr: O zamana kadar forum kapanmazsa açarız inş :Z

Senin hakkında ne mi düşünüyorum..
Öncelikle Avrupa Yakası avatarınla seni özdeşleştirdiğim için nickini de tam ezberleyememiştim ki seni gözüm forumda aramıştı da jeton sonradan düşmüştü, yeni olduğum için:A

Ha nick benzerliğinden dolayı seni ve @xemrexxx 'yi çoğu kez karıştırırdım. Niye X? :A

Sadede gelirsek senin neşeli biri olduğunu düşünüyorum. Çevreni güldüren birisin bence.. Forumda ise dizi ve reyting sonuçları dışında başka konulara yorum yapmaman dikkatimi çekti. Her konuda görüşlerini belli etmek istemiyorsun sanki.. Bazen çok konuşuyorsun bazen de çok susuyorsun gibi. :A

Çok teşekkür ederim ablam hayırlısı :bhr:
Benim burdaki üyelere soru sorma hakkım varmı bu arada :A
Eşkişehir en iyi yer bence memleketine gitmelisin :A İstanbul konusunda ayrı bir ülke gibi güzel ama her gün bir şey oluyor suç oranlarının en üst merkezi , oyüzden orayı gezip gelmek lazım sadece :A

Bu forum kapanmaz cnm evet ortalık karışıkken geldin ama asıl sebebi oan buranın aile sıcaklığını tam hissedemiyordun yanı henüz buranın farkında değildin şuan farkında olarak keyif aldığını görüyorum önemli olan o :Z:Z:Z

Eşkişehir en iyi yer bence memleketine gitmelisin :A İstanbul konusunda ayrı bir ülke gibi güzel ama her gün bir şey oluyor suç oranlarının en üst merkezi , oyüzden orayı gezip gelmek lazım sadece :A

Bu forum kapanmaz cnm evet ortalık karışıkken geldin ama asıl sebebi oan buranın aile sıcaklığını tam hissedemiyordun yanı henüz buranın farkında değildin şuan farkında olarak keyif aldığını görüyorum önemli olan o :Z:Z:Z
Bende gelmeyi istiyorumda maalesef ülkenin durumu pek iç açıcı değil. Toparlanmasını bekliyorum bende o zaman koşa koşa gelirim. :A Geçen gün arkadaşım evimin odasını gösterince ağladım ya.. Memleket hasreti zor, özledim işte :(

Umarım dediğin gibi olur ki sizinle nice senelere derim :A Artık keyif alıyorum, her üye bir sebep benim için. bir sebebi de sensin mesela :bhr:

Bende gelmeyi istiyorumda maalesef ülkenin durumu pek iç açıcı değil. Toparlanmasını bekliyorum bende o zaman koşa koşa gelirim. :A Geçen gün arkadaşım evimin odasını gösterince ağladım ya.. Memleket hasreti zor, özledim işte :(

Umarım dediğin gibi olur ki sizinle nice senelere derim :A Artık keyif alıyorum, her üye bir sebep benim için. bir sebebi de sensin mesela :bhr:
İstanbula gel beraber takılırız. :bhr::Z

Yarın soracağım sana sorular şimdi uyuyacağım :A

Abi mi :A
Yok ben kardeşin olayım çiko. :A Sen daha toparlayıcısın bana göre. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...