FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülizar elde patlamadı yalnız, dünkü reytinglere davet ediyorum seni. :A Ay Yapım gelirse kabul ederiz, istemezse kendi kaybeder o ayrı. :A
Eh yani, birazcık yükselmiş ama bu kadar, daha fazla yükselemez tabii. Asıl yükselen Fazilet tabii ki :bhr: Ne Yeni Gelin gibi totallik, nede Gülizar gibi AB'lik. Tüm gruplara hitap ediyor 37 bölümdür :Z

Eh yani, birazcık yükselmiş ama bu kadar, daha fazla yükselemez tabii. Asıl yükselen Fazilet tabii ki :bhr: Ne Yeni Gelin gibi totallik, nede Gülizar gibi AB'lik. Tüm gruplara hitap ediyor 37 bölümdür :Z
Kanal D'ye bol reytingler dileyerek ve seni kınayarak konudan uzaklaşıyorum. :A

Aniden kilitleyeceğim :A 😱 böyle kalacaksın :A:A
Neyse, yorum yapan ve destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Iyiki varsınız :bhr:

Bazı arkadaşlar da 3-4 kere konuya bakmasına rağmen yorum yapmadı, onları da onların ağzıyla "allaha havale ediyorum" :A

Ayrıca @S.G.A.T. teklifin içinde teşekkür ederim, iyi kafa dağıttım. Buda son mesaj olarak burda kalsın..

Konu kilit :(

Neyse, yorum yapan ve destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Iyiki varsınız :bhr:

Bazı arkadaşlar da 3-4 kere konuya bakmasına rağmen yorum yapmadı, onları da onların ağzıyla "allaha havale ediyorum" :A

Ayrıca @S.G.A.T. teklifin içinde teşekkür ederim, iyi kafa dağıttım. Buda son mesaj olarak burda kalsın..

Konu kilit :(
Biz de sana teşekkür ederiz, güzel bir hafta oldu falan filan :A Gerçekten kısa sürede bir çok isimle yakın arkadaşlık kurman ve sorulara doğal yaklaşımın konunun kalitesinin bayağı yukarıya çekti.
Belki yazın yine girersin. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...