Kıza Hogatha diyordun... Hatta resim paylaşiyordun.böyle bişeyse kalsın vazgeçtim)
en fazla yarım saat sonra beni göremezsin![]()
![latest](https://vignette.wikia.nocookie.net/smurfs/images/b/b9/Hogatha.png/revision/latest?cb=20110919111934)
Videodaki kadının kıyafeti de aynı renk, saçının rengleri bile aynı gibi
Kıza Hogatha diyordun... Hatta resim paylaşiyordun.böyle bişeyse kalsın vazgeçtim)
en fazla yarım saat sonra beni göremezsin![]()
ama hogathada bir asalet var erkekleri süpürgesiyle evire çevire terbiye ediyor senin paylaştığın camış ise çamurdan olsunda yeterki erkek olsun diye ağlayıp duruyor hiç bir benzerlik yok aralarındaKıza Hogatha diyordun... Hatta resim paylaşiyordun.
![]()
Videodaki kadının kıyafeti de aynı renk, saçının rengleri bile aynı gibi@Çiğdem-
Çiğdemime laf YokKıza Hogatha diyordun... Hatta resim paylaşiyordun.
![]()
Videodaki kadının kıyafeti de aynı renk, saçının rengleri bile aynı gibi@Çiğdem-
Harflerin yanyana gelip kelimelerin oluşması, kelimelerin yanyana gelip cümleleri oluştrması. cümleleri okudugunda birine karakter yüklemesi yapma benceama hogathada bir asalet var erkekleri süpürgesiyle evire çevire terbiye ediyor senin paylaştığın camış ise çamurdan olsunda yeterki erkek olsun diye ağlayıp duruyor hiç bir benzerlik yok aralarındakarakterleri farklı
![]()
Ben abisiyim sen sus bakimÇiğdemime laf Yok![]()
Çiğdemime laf Yok![]()
Harflerin yanyana gelip kelimelerin oluşması, kelimelerin yanyana gelip cümleleri oluştrması. cümleleri okudugunda birine karakter yüklemesi yapma bence
Ben abisiyim sen sus bakim![]()
İlham geldi ve gitti o an toparlayamadımsiz abi kardeş kıza nefes aldırmayacaksınız en iyisi hogathayı kaçırıp kurtarmak bu zulümden
bu arada senin cümlenden hiçbişey anlamadım @Forumdashharfler kelimelerle sevişince cümleler karakterlere girişir tarzında bişey yazmışsın
o mesajın çözümünü @Çiğdem- e bırakıyorum
![]()
Olgusunuz diyorum da inkar ediyorsunuz napayımhem reelde daha olgunsun diyorsun sonrada @Çiğdem- le bekleyin yaşınız 13 falan diyorsun madem olgunuz yaş önemli olmamalı halvetin bu şartlarda gerçekleşmesi gerekir her türlü
özgüvenimde var cesaretimde ama tip yok onu napıcaz
abin @Forumdash kardeşin @Harunnn60 iki kötü arasında tereyağından kıl çeker gibi seni çekip kurtarıcam hogatha az kaldı![]()
yalnız nuri alço benzetmen benim açımdan sorun değilde @Çiğdem- problem çıkarabilirOlgusunuz diyorum da inkar ediyorsunuz napayımBiriniz nuri alçi öbürü de ajda pekkan kadar zaten
Madem küçükseniz halvet yasak size
Hiçmi umut yokIdaali ol biraz Paran varsa tamamdır
![]()
ne entrikası kafa çalışmıyor vatandaşta@kerem sürekli entrika çeviren insanlara karşı ne tepkin olur ?![]()
Az değilsin ama ortamı şenlendiriyorsun derim@kerem sürekli entrika çeviren insanlara karşı ne tepkin olur ?![]()
yalnız nuri alço benzetmen benim açımdan sorun değilde @Çiğdem- problem çıkarabilirçünkü nüri alço tek halvetle yetinenlerden değil yani bana göre hava hoş ama hogatha ne der bu duruma
ne entrikası kafa çalışmıyor vatandaştagitmiş kum gibi helgaların arasında memleket özleminden bahsediyor buna bulduda bunuyor derler
)
Hosbuldum, iyiyim kardeşim teşekkür ederim.@kerem nasılsın kardeşimHoşgeldin odaya
Hemen başlayayımn
Benim hakkındaki gerçek düşüncelerin ?
Türkiye'i bana tek cümleyle anlat![]()
Hayatında birisi için neleri göze alabilirsin![]()
Öyle pek ilgi duyduğun hiçkimse yok. Çoğu benim bakış açıma ters siyasetçiler zaten..siyasi düşüncelerine inandığın ve saygı duyduğun bir politikacı var mı Dünyada? Bayağı ilgilisin bu konuda.![]()
Kesinlikle benim düşüncelerimde seninkiyle benzer...Hosbuldum, iyiyim kardeşim teşekkür ederim.
Senin hakkında ne mi düşünüyorum... Az çok tahmin ediyorsundur bence. Senin çok pozitif nir insan olduğunu düşünüyodum. Gerçek hayatta arkadaş canlısı, eğlenceli, zor zamanında yanında olan gerçek bir dostsundur bence. Arkadaşlığa ve dostluğa önem veriyorsun gibime geliyor ve sezgilerin kuvvetli bir insana benziyorsun. Duyularım güçlü yani.. Bana öyle geliyor
Forumda da dediğim gibi her üye bir sebep benim için. Sende forumda olmama bir sebepsin
Türkiye tek cümleyle anlatmak... Bu niraz zir gibi..
Türkiye, son yıllardaki benimsenen kötü politikası yüzünden gerilere düşse ve gözlere batsa dahi gerçekten güzel gibi ülkedir. Umarım en kısa sürede hızla gelişir.
Son soru da ilginç ve güzel bir soru gerçekten.. Hayatımda birisi için neleri göze alabilirim sorusuna cevap verebilmem için kesinlikle önce o birinin kim olduğunu öğrenmeliyim. Herkes her insanın gözünde farklı boyuttaki değerlere sahip sonuçta. Bu yüzden onu düşünürek onun için nelerimi feda ederim diye düşünmem gerekir benceSence?
AnladımÇok şey var aslında...
Ama öncelik aşk gelir.
Forumda anlam veremediğim şey kafa dağıtmak ve eğlenmek için vakit geçirdiğimiz bu forumfa bazılarının kibir dolu yorumları... Bu beni çok rahatsız ediyor. Eski sitemde böyle şeyler daha az vardı. Bu forumda kibir dolu 5 kişi sayabilirim sana.. Sen anlam verebiliyor musun?Anladım
Forumda sana en anlam veremediğin şeyler neler? Daha önce forum geçmişin olduğu için merak ettim.![]()