FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle bişeyse kalsın vazgeçtim :))

en fazla yarım saat sonra beni göremezsin :)
Kıza Hogatha diyordun... Hatta resim paylaşiyordun.
latest

Videodaki kadının kıyafeti de aynı renk, saçının rengleri bile aynı gibi :F:F @Çiğdem-

Kıza Hogatha diyordun... Hatta resim paylaşiyordun.
latest

Videodaki kadının kıyafeti de aynı renk, saçının rengleri bile aynı gibi :F:F @Çiğdem-
ama hogathada bir asalet var erkekleri süpürgesiyle evire çevire terbiye ediyor senin paylaştığın camış ise çamurdan olsunda yeterki erkek olsun diye ağlayıp duruyor hiç bir benzerlik yok aralarında :) karakterleri farklı :)

ama hogathada bir asalet var erkekleri süpürgesiyle evire çevire terbiye ediyor senin paylaştığın camış ise çamurdan olsunda yeterki erkek olsun diye ağlayıp duruyor hiç bir benzerlik yok aralarında :) karakterleri farklı :)
Harflerin yanyana gelip kelimelerin oluşması, kelimelerin yanyana gelip cümleleri oluştrması. cümleleri okudugunda birine karakter yüklemesi yapma bence :F:F

Çiğdemime laf Yok :A
Ben abisiyim sen sus bakim :A

Çiğdemime laf Yok :A
Harflerin yanyana gelip kelimelerin oluşması, kelimelerin yanyana gelip cümleleri oluştrması. cümleleri okudugunda birine karakter yüklemesi yapma bence :F:F

Ben abisiyim sen sus bakim :A

siz abi kardeş kıza nefes aldırmayacaksınız en iyisi hogathayı kaçırıp kurtarmak bu zulümden :)

bu arada senin cümlenden hiçbişey anlamadım @Forumdash :) harfler kelimelerle sevişince cümleler karakterlere girişir tarzında bişey yazmışsın:) o mesajın çözümünü @Çiğdem- e bırakıyorum :)

siz abi kardeş kıza nefes aldırmayacaksınız en iyisi hogathayı kaçırıp kurtarmak bu zulümden :)

bu arada senin cümlenden hiçbişey anlamadım @Forumdash :) harfler kelimelerle sevişince cümleler karakterlere girişir tarzında bişey yazmışsın:) o mesajın çözümünü @Çiğdem- e bırakıyorum :)
İlham geldi ve gitti o an toparlayamadım :F Silmeye de üşendim:X Gündüz kaçır ben yokken bari... Bana da bir iyiliğin dokunsun:X

hem reelde daha olgunsun diyorsun sonrada @Çiğdem- le bekleyin yaşınız 13 falan diyorsun madem olgunuz yaş önemli olmamalı halvetin bu şartlarda gerçekleşmesi gerekir her türlü :)

özgüvenimde var cesaretimde ama tip yok onu napıcaz :)

abin @Forumdash kardeşin @Harunnn60 iki kötü arasında tereyağından kıl çeker gibi seni çekip kurtarıcam hogatha az kaldı :)
Olgusunuz diyorum da inkar ediyorsunuz napayım :A Biriniz nuri alçi öbürü de ajda pekkan kadar zaten :A Madem küçükseniz halvet yasak size :A

Hiçmi umut yok :F Idaali ol biraz Paran varsa tamamdır :A

Olgusunuz diyorum da inkar ediyorsunuz napayım :A Biriniz nuri alçi öbürü de ajda pekkan kadar zaten :A Madem küçükseniz halvet yasak size :A

Hiçmi umut yok :F Idaali ol biraz Paran varsa tamamdır :A
yalnız nuri alço benzetmen benim açımdan sorun değilde @Çiğdem- problem çıkarabilir:) çünkü nüri alço tek halvetle yetinenlerden değil yani bana göre hava hoş ama hogatha ne der bu duruma :)

@kerem sürekli entrika çeviren insanlara karşı ne tepkin olur ? :A
ne entrikası kafa çalışmıyor vatandaşta:) gitmiş kum gibi helgaların arasında memleket özleminden bahsediyor buna bulduda bunuyor derler :))

@kerem nasılsın kardeşim :bhr: Hoşgeldin odaya :Z

Hemen başlayayımn :A

Benim hakkındaki gerçek düşüncelerin ?

Türkiye'i bana tek cümleyle anlat :A :A

Hayatında birisi için neleri göze alabilirsin :D

yalnız nuri alço benzetmen benim açımdan sorun değilde @Çiğdem- problem çıkarabilir:) çünkü nüri alço tek halvetle yetinenlerden değil yani bana göre hava hoş ama hogatha ne der bu duruma :)

ne entrikası kafa çalışmıyor vatandaşta:) gitmiş kum gibi helgaların arasında memleket özleminden bahsediyor buna bulduda bunuyor derler :))

O zaman Çiğdem de Banu Alkan olsun. Çapkın kadın hesabı :A Sende yapmacıktan kızarsın ona :A

Kafam çalışmıyormuşmuş. Ben almanlardan doydum diyeyim :A Anladın sen :A Bakma o kadar güzel olduklarına 2 günde sıkılırsın :A:A

siyasi düşüncelerine inandığın ve saygı duyduğun bir politikacı var mı Dünyada? Bayağı ilgilisin bu konuda. :)

@kerem nasılsın kardeşim :bhr: Hoşgeldin odaya :Z

Hemen başlayayımn :A

Benim hakkındaki gerçek düşüncelerin ?

Türkiye'i bana tek cümleyle anlat :A :A

Hayatında birisi için neleri göze alabilirsin :D
Hosbuldum, iyiyim kardeşim teşekkür ederim. :D

Senin hakkında ne mi düşünüyorum... Az çok tahmin ediyorsundur bence. Senin çok pozitif nir insan olduğunu düşünüyodum. Gerçek hayatta arkadaş canlısı, eğlenceli, zor zamanında yanında olan gerçek bir dostsundur bence. Arkadaşlığa ve dostluğa önem veriyorsun gibime geliyor ve sezgilerin kuvvetli bir insana benziyorsun. Duyularım güçlü yani.. Bana öyle geliyor :)

Forumda da dediğim gibi her üye bir sebep benim için. Sende forumda olmama bir sebepsin :bhr:

Türkiye tek cümleyle anlatmak... Bu niraz zir gibi..
Türkiye, son yıllardaki benimsenen kötü politikası yüzünden gerilere düşse ve gözlere batsa dahi gerçekten güzel gibi ülkedir. Umarım en kısa sürede hızla gelişir.

Son soru da ilginç ve güzel bir soru gerçekten.. Hayatımda birisi için neleri göze alabilirim sorusuna cevap verebilmem için kesinlikle önce o birinin kim olduğunu öğrenmeliyim. Herkes her insanın gözünde farklı boyuttaki değerlere sahip sonuçta. Bu yüzden onu düşünürek onun için nelerimi feda ederim diye düşünmem gerekir bence:D Sence?

siyasi düşüncelerine inandığın ve saygı duyduğun bir politikacı var mı Dünyada? Bayağı ilgilisin bu konuda. :)
Öyle pek ilgi duyduğun hiçkimse yok. Çoğu benim bakış açıma ters siyasetçiler zaten..
Ama zamanında yaptığı işlerle adını tarihe yazdıran anelson Mandela ve şu anda Aleksis Çipras tutum olarak beğendiğim siyasetçiler.

Hosbuldum, iyiyim kardeşim teşekkür ederim. :D

Senin hakkında ne mi düşünüyorum... Az çok tahmin ediyorsundur bence. Senin çok pozitif nir insan olduğunu düşünüyodum. Gerçek hayatta arkadaş canlısı, eğlenceli, zor zamanında yanında olan gerçek bir dostsundur bence. Arkadaşlığa ve dostluğa önem veriyorsun gibime geliyor ve sezgilerin kuvvetli bir insana benziyorsun. Duyularım güçlü yani.. Bana öyle geliyor :)

Forumda da dediğim gibi her üye bir sebep benim için. Sende forumda olmama bir sebepsin :bhr:

Türkiye tek cümleyle anlatmak... Bu niraz zir gibi..
Türkiye, son yıllardaki benimsenen kötü politikası yüzünden gerilere düşse ve gözlere batsa dahi gerçekten güzel gibi ülkedir. Umarım en kısa sürede hızla gelişir.

Son soru da ilginç ve güzel bir soru gerçekten.. Hayatımda birisi için neleri göze alabilirim sorusuna cevap verebilmem için kesinlikle önce o birinin kim olduğunu öğrenmeliyim. Herkes her insanın gözünde farklı boyuttaki değerlere sahip sonuçta. Bu yüzden onu düşünürek onun için nelerimi feda ederim diye düşünmem gerekir bence:D Sence?
Kesinlikle benim düşüncelerimde seninkiyle benzer...

Foruma yeni geldin ve bence renk kattın, bazıları gibi değilsin ve o bazıları hiç çekilmiyor isimleri kalsın :D

Tabi kim olduğu önemli, insan sevdikleri için daha çok şey feda edebilirken ,sevmedikleri için kılını bile kıpırdatmaz :D

Başka bir soru sormam gerekirse ;

Hayvanları ne derece seviyorsun, evcil hayvan besliyor musun? sence yılandan da evcil hayvan olur mu? (benim bir arkadaşım bakıyorda 😳)

Kendini nasıl buluyorsun yani, çok dalgın , çok zeki vb.

Hayatında en çok gezip görmek istediğin özellikli biryer var mı?

Teşekkür ederim cevapladığın için :bhr:

Anladım :D

Forumda sana en anlam veremediğin şeyler neler? Daha önce forum geçmişin olduğu için merak ettim. (b)
Forumda anlam veremediğim şey kafa dağıtmak ve eğlenmek için vakit geçirdiğimiz bu forumfa bazılarının kibir dolu yorumları... Bu beni çok rahatsız ediyor. Eski sitemde böyle şeyler daha az vardı. Bu forumda kibir dolu 5 kişi sayabilirim sana.. Sen anlam verebiliyor musun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,178
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil