Adamımızı atıp yendikleri için utanmadılarmı kendilerindenDaha şubat bile bitmedi, yılı nasıl yorumlayayım acaba
Ama 2018'in bana verdiği ilk şanssın sen
Kolay lokma olduğunuz belliymiş zaten![]()
Adamımızı atıp yendikleri için utanmadılarmı kendilerindenDaha şubat bile bitmedi, yılı nasıl yorumlayayım acaba
Ama 2018'in bana verdiği ilk şanssın sen
Kolay lokma olduğunuz belliymiş zaten![]()
Maçı izlemedim ama sonuç beşiktaş için diz boyu resmen
Sen hangi takımlısın Türkiyeden yada yabancı takımmı tutuyorsunMaçı izlemedim ama sonuç beşiktaş için diz boyu resmenBari 2-0 falan olsaydı ama 5-0 ne kardeşim
Fotbolmu oynamışlar halay mı çekmişler belli değil
![]()
GS'liyim ama fanatik değilSen hangi takımlısın Türkiyeden yada yabancı takımmı tutuyorsun![]()
Aaa onu hatırlamıyorum şuan ama geçmiş olsun ben yurt dışında her türk takımını desteklerimGS'liyim ama fanatik değil
En son Real Madrid'e 6-1 yenilen maçını izlemiştim. Onların yerine utandım resmenBirdaha da maç izlemedim
![]()
Hmm, almanlar genelde hergün käsebrötchen, schnitzel, bratwurst, kartoffelsalat yerlerAaa onu hatırlamıyorum şuan ama geçmiş olsun ben yurt dışında her türk takımını desteklerim
Sorulara devam edelim Almanyada ne yiyorsunuz mesala bu akşam menude ne var evlerde ne pişiyor![]()
![]()
![]()
Aaaa Anne Baba memlekette galiba siz iki oğlan orada ne yapıyorsunuzHmm, almanlar genelde hergün käsebrötchen, schnitzel, bratwurst, kartoffelsalat yerlerBol bol domuz eti de yeniliyor çünkü fiyatı tavuk ve danaya göre çok uygun.
Bizde evde yaşayan abi-kardeş olarak pizza yada döner siparişi veriyoruzAnne baba olmayınca.. Ben zaten yemek yapamam direk hazıra konuyoruz yani
![]()
Iki oğlan değil yalnız ben ve kız kardeşim burdayızAaaa Anne Baba memlekette galiba siz iki oğlan orada ne yapıyorsunuz
Domuz eti yeme sakın Müslümansın sen![]()
![]()
![]()
Şöyle beni de korusanAaaa Anne Baba memlekette galiba siz iki oğlan orada ne yapıyorsunuz
Domuz eti yeme sakın Müslümansın sen![]()
![]()
![]()
Annen Türk değil miIki oğlan değil yalnız ben ve kız kardeşim burdayızŞey için geldik ya, evebeynlerimiz yolladı zaten bizj
Domuz etini yemedim asla yemem deBu arada müslüman değilim biliyorsun sanıyordum
![]()
Soyumuz türkiyeden ve türkiyeliyiz anne-babam da. Ama biz Ezidi dinine sahip türkleriz. Yani müslüman olmayan türklerizAnnen Türk değil mi![]()
Kıskandı @Çiğdem-Şöyle beni de korusan![]()
Soyumuz türkiyeden ve türkiyeliyiz anne-babam da. Ama biz Ezidi dinine sahip türkleriz. Yani müslüman olmayan türkleriz
Kıskandı @Çiğdem-![]()
Aaa bana fark etmez Tüksün işte gerisi önemli değilŞöyle beni de korusan![]()
Aynen. Almanların dediği gibi "Türkei" liyiz işte
Tek onla ilgilenecekmişim anladığım oAynen. Almanların dediği gibi "Türkei" liyiz işte
Ne kıskanç bu çocuk ya, sormadın mı hiç niye seni paylaşamıyor'muş![]()
Hahaha Aaa olabilir artık kızlar 20 yaş üstü erkeklerle evlenmeye nasılsa moda haline getirdi
Harun'dan iyisini mi bulacak sankiHahaha Aaa olabilir artık kızlar 20 yaş üstü erkeklerle evlenmeye nasılsa moda haline getirdi![]()
![]()
@Harunnn60
@Harunnn60 Baba mı diyecek @destere e kızımızı alırsaHarun'dan iyisini mi bulacak sanki
Emir Kozcuoğlu gibi bir psikopat damat mı daha iyi yoksa![]()
Gülü seven dikenine katlanır
Uyma sen bunlara KeremGülü seven dikenine katlanırFok da diyebilir
![]()