FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçı izlemedim ama sonuç beşiktaş için diz boyu resmen :A Bari 2-0 falan olsaydı ama 5-0 ne kardeşim :A Fotbolmu oynamışlar halay mı çekmişler belli değil :A
Sen hangi takımlısın Türkiyeden yada yabancı takımmı tutuyorsun :A

GS'liyim ama fanatik değil :A:A
En son Real Madrid'e 6-1 yenilen maçını izlemiştim. Onların yerine utandım resmen :F Birdaha da maç izlemedim :A
Aaa onu hatırlamıyorum şuan ama geçmiş olsun ben yurt dışında her türk takımını desteklerim :A

Sorulara devam edelim Almanyada ne yiyorsunuz mesala bu akşam menude ne var evlerde ne pişiyor :A :A :A

Aaa onu hatırlamıyorum şuan ama geçmiş olsun ben yurt dışında her türk takımını desteklerim :A

Sorulara devam edelim Almanyada ne yiyorsunuz mesala bu akşam menude ne var evlerde ne pişiyor :A :A :A
Hmm, almanlar genelde hergün käsebrötchen, schnitzel, bratwurst, kartoffelsalat yerler :A:A Bol bol domuz eti de yeniliyor çünkü fiyatı tavuk ve danaya göre çok uygun.

Bizde evde yaşayan abi-kardeş olarak pizza yada döner siparişi veriyoruz :A:A Anne baba olmayınca.. Ben zaten yemek yapamam direk hazıra konuyoruz yani :A:A

Hmm, almanlar genelde hergün käsebrötchen, schnitzel, bratwurst, kartoffelsalat yerler :A:A Bol bol domuz eti de yeniliyor çünkü fiyatı tavuk ve danaya göre çok uygun.

Bizde evde yaşayan abi-kardeş olarak pizza yada döner siparişi veriyoruz :A:A Anne baba olmayınca.. Ben zaten yemek yapamam direk hazıra konuyoruz yani :A:A
Aaaa Anne Baba memlekette galiba siz iki oğlan orada ne yapıyorsunuz :A

Domuz eti yeme sakın Müslümansın sen :A :A :A

Aaaa Anne Baba memlekette galiba siz iki oğlan orada ne yapıyorsunuz :A

Domuz eti yeme sakın Müslümansın sen :A :A :A
Iki oğlan değil yalnız ben ve kız kardeşim burdayız :A:A Şey için geldik ya, evebeynlerimiz yolladı zaten bizj :A:A

Domuz etini yemedim asla yemem de :A:A Bu arada müslüman değilim biliyorsun sanıyordum :A:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,255
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil