Canımm, ben sana derim best friend.
İlk açtığım tanışma konumda sana sempatim oluşmaya başlamıştıMS'de jüri olmama vesile oldun hak ettiğin kadar oy da almıştın benden. Gerçi Sia dışında gözümde iddialı biri yoktu zaten. Senin sayende kalıcı oldum diyebilirim aslında. Yorumlarında iddialı konuştuğunu sonradan fark ettim diyeyim. Bana kanka demen de hoşuma gitmişti. Kanka mıyız?
Gerçek hayatta sıcakkanlı biri olduğunu düşünüyorum. Hayatın acı gerçeklerini tecrübe etmişsin gibime geliyor. Bu yüzden insanların senin gibi hissetmemesi için onlara sıcakkanlı davranıyorsun ama sınırların var senin. Birşeyi hiçbir zaman abartmazsın gibime geliyor.. Umarım doğrudur
Bu arada Halet değil Halef kankaO zamanki yüz ifadeni merak ettim şimdi.
Bu 2. sorunun cevabına beni de etiketle @keremÖncelikle hoşgeldin. Zordan kolaya doğru sıralayayım birkaç soruyu
1-) Gelecekte post apocalyptic dönemdeyiz, iki oğlun hükümete karşı geldiği için idama mahkûm edildi. Küçük oğlun darağacına götürüldü, sandalyeye çıkarıldı, boğazına ip geçirildi. Eğer o sandalyeyi sen ayağınla tekmeleyip düşürürsen küçük oğlun ölecek ama büyük oğlun kurtulacak bu hareketin sayesinde. Yok yapmam dersen ikisi de yine idam edilecek yani küçüğün kurtuluş şansı yok.
Bu durumda kararın ne olurdu?
2) Din kavramı hakkında genel düşüncelerin neler?
3) Türkiye'ye dönmeyi düşünüyor musun?
4) En sevdiğin film nedir?
5) Klişe olarak, BHnD?![]()
Öncelikle hoşgeldin. Zordan kolaya doğru sıralayayım birkaç soruyu
1-) Gelecekte post apocalyptic dönemdeyiz, iki oğlun hükümete karşı geldiği için idama mahkûm edildi. Küçük oğlun darağacına götürüldü, sandalyeye çıkarıldı, boğazına ip geçirildi. Eğer o sandalyeyi sen ayağınla tekmeleyip düşürürsen küçük oğlun ölecek ama büyük oğlun kurtulacak bu hareketin sayesinde. Yok yapmam dersen ikisi de yine idam edilecek yani küçüğün kurtuluş şansı yok.
Bu durumda kararın ne olurdu?
2) Din kavramı hakkında genel düşüncelerin neler?
3) Türkiye'ye dönmeyi düşünüyor musun?
4) En sevdiğin film nedir?
5) Klişe olarak, BHnD?![]()
Senin nasıl mı olduğunu düşünüyorum.. Bence sen sadece forumda sapıklığını belli ediyorsun. Bunu reelde yapamazsın çünkü herkesin abisi vardır @Çiğdem- 'in dahi
reelde sapıklık yapamamasının ilk sebebi sence 'abiler' mi?Senin nasıl mı olduğunu düşünüyorum.. Bence sen sadece forumda sapıklığını belli ediyorsun. Bunu reelde yapamazsın çünkü herkesin abisi vardır @Çiğdem- 'in dahi
Gerçek hayatta daha olgun bir insan olduğunu düşünüyorum. Forumu kafa dağıtıcı olarak gördüğün için daha rahat ve komik olabiliyorsun.
@Çiğdem- 'le de evlenebilmeniz için önce büyümeniz lazım, hatırladığım kadarıyla 13 falandınız. Erken yaşta evlilik yasak canlarBiraz daha büyüyün söz ilk cumhuriyet altınınız benden
![]()
Aslında tüm bu düşüncelere 2014 Ağustos'ta daeş tarafından öldürülen ve kaçırılan 15.000 Ezidi insanının kimsenin umurunda olmayışı anında vakıf oldum. :/Dini düşüncelere nasıl vakıf oldun? Muhtemelen İslam'ı da geçmiş Arap medeniyeti olduğunu düşünüyorsundur.![]()
Buraya dikkat etmen şaşırttı.reelde sapıklık yapamamasının ilk sebebi sence 'abiler' mi?![]()
Hhaha Aaa abim reelde yok ama forumda kı abim @Harunnn60 oyüzden dolaylı yoldan haklısınSenin nasıl mı olduğunu düşünüyorum.. Bence sen sadece forumda sapıklığını belli ediyorsun. Bunu reelde yapamazsın çünkü herkesin abisi vardır @Çiğdem- 'in dahi
Gerçek hayatta daha olgun bir insan olduğunu düşünüyorum. Forumu kafa dağıtıcı olarak gördüğün için daha rahat ve komik olabiliyorsun.
@Çiğdem- 'le de evlenebilmeniz için önce büyümeniz lazım, hatırladığım kadarıyla 13 falandınız. Erken yaşta evlilik yasak canlarBiraz daha büyüyün söz ilk cumhuriyet altınınız benden
![]()
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ki yaşın önemi de yok zaten, yorumlarınla olgun ve kaliteli biri olduğunu düşünüyorum.Çok sohbetimiz olmadı ama uzaktan sende nasıl bi izlenim oluşturdum merak ediyorum bu yüzden Bhnd?![]()
Brother @Harunnn60 ne diyorsa oHhaha Aaa abim reelde yok ama forumda kı abim @Harunnn60 oyüzden dolaylı yoldan haklısın@destere ile görüşmemide zaten istemiyor rahatsız oluyor bir yakalasa sopalayacak
![]()
![]()
![]()
Eşkişehir en iyi yer bence memleketine gitmelisinBen Istanbul'u görmediğim için henüz bilmiyorum ama yaşanılabilir benceNeden zor ki?
Benim memleket ilk kez sana söylüyorum bak Eskişehir
Benim yerime konuştun resmen. Foruma kayıt olduğum günden sonraki günlerde ozan forum kapanıyor gibi bir konu açmıştı, bende ister istemez bi düşünüyordum yani.. Sonra sen S.G.A.T ve Dosi beni motive ettinizÖzellikle sen üşenmeyip uzun yorum yapmıştın ya o hoşuma gitmişti işte.. Forumun çöküş döneminde kayıt olsam dahi neyseki aranızdayım, sayenizde tabi
O zamana kadar forum kapanmazsa açarız inş
Senin hakkında ne mi düşünüyorum..
Öncelikle Avrupa Yakası avatarınla seni özdeşleştirdiğim için nickini de tam ezberleyememiştim ki seni gözüm forumda aramıştı da jeton sonradan düşmüştü, yeni olduğum için
Ha nick benzerliğinden dolayı seni ve @xemrexxx 'yi çoğu kez karıştırırdım. Niye X?
Sadede gelirsek senin neşeli biri olduğunu düşünüyorum. Çevreni güldüren birisin bence.. Forumda ise dizi ve reyting sonuçları dışında başka konulara yorum yapmaman dikkatimi çekti. Her konuda görüşlerini belli etmek istemiyorsun sanki.. Bazen çok konuşuyorsun bazen de çok susuyorsun gibi.
Çok teşekkür ederim ablam hayırlısı
Benim burdaki üyelere soru sorma hakkım varmı bu arada![]()
Bende gelmeyi istiyorumda maalesef ülkenin durumu pek iç açıcı değil. Toparlanmasını bekliyorum bende o zaman koşa koşa gelirim.Eşkişehir en iyi yer bence memleketine gitmelisinİstanbul konusunda ayrı bir ülke gibi güzel ama her gün bir şey oluyor suç oranlarının en üst merkezi , oyüzden orayı gezip gelmek lazım sadece
Bu forum kapanmaz cnm evet ortalık karışıkken geldin ama asıl sebebi oan buranın aile sıcaklığını tam hissedemiyordun yanı henüz buranın farkında değildin şuan farkında olarak keyif aldığını görüyorum önemli olan o![]()
İstanbula gel beraber takılırız.Bende gelmeyi istiyorumda maalesef ülkenin durumu pek iç açıcı değil. Toparlanmasını bekliyorum bende o zaman koşa koşa gelirim.Geçen gün arkadaşım evimin odasını gösterince ağladım ya.. Memleket hasreti zor, özledim işte
Umarım dediğin gibi olur ki sizinle nice senelere derimArtık keyif alıyorum, her üye bir sebep benim için. bir sebebi de sensin mesela
![]()
Abi miHhaha Aaa abim reelde yok ama forumda kı abim @Harunnn60 oyüzden dolaylı yoldan haklısın@destere ile görüşmemide zaten istemiyor rahatsız oluyor bir yakalasa sopalayacak
![]()
![]()
![]()
Inşallah o da olurİstanbula gel beraber takılırız.
Yarın soracağım sana sorular şimdi uyuyacağım
Abi mi
Yok ben kardeşin olayım çiko.Sen daha toparlayıcısın bana göre.
![]()