TVen Fav10 İtirafları 44.Bölüm

İtiraf 7 bence doğru mr.at bazen soğuk olabiliyor ama bu onu kötü yapmaz sadece kafa yapısı herkes ile uyuşmuyor diyelim.

dusundum aslinda ama neyse sen sil itirafa ekle

İtiraf 8 yorumsuz..

İtiraf 9 boş olmuş. benim post kasmak yalan iftira gibi özelliklerim yok o yüzden o kadarda ortak değiliz ama rahatsız olmana gerek yok zaten çok küs gibi olunmuyor malesef arkadaş çok cıvık.
))

adamı en fazla sen taciz ediyorsun
senden daha kötü sapıkmı bulacak bir kişi yeterli zaten
)
hhahah aa bu arada seninde bir sapığın var belli kafayıbirisi sana takmış cnm tatlım falan diyor sana tövbe estafurullah

Sjsjdj tabisi reklam yapcam evde kalan bir doktor olmak istemiyorum her yerde tanıtımımı yapıyorum
bir kere daha canlılar nasıl çoğalıyor diye uygulamalı ders bile alamamışsın yani senden olsa olsa tüpçü olur tıpçılık için 6 yılı bitirmen şart tıpın çaylağına tüpçü diyorlardı
)

@xemrexxx şu tüpcanlı karikatür vardı şimdi o aklıma geldi
) onu nerden bulmuştuk ya buraya yapıştırsaydık bari
)

İtiraf 10 hala komik duruma düşüyor. Destere dalgasını geçmeye devam ediyor boşa çırpınıyor arkadaş.

hhahah aa bu arada seninde bir sapığın var belli kafayıbirisi sana takmış cnm tatlım falan diyor sana tövbe estafurullah
olsun ben rahatsız değilim herkes beni sevebilir hem sen niye kıskandınki ?
) herkesten daha avantajlısın yeterki başlık parası ve yüz görümlülüğü vermeye razı ol beni kaparsın