TVen Fav10 İtirafları 42.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İtiraf 8: 2011'den beri forumdasın, daha noktalama işaretlerinin nasıl kullanıldığını öğrenemedin? :)

Dün gece takas'la tartıştık hemen yalaka abisine yaranmak için saçma bir itirafta bulunmuş. :D

Senin bir kişiliğin yok ki. Bu yüzden hiç muhtap olmuyorum seninle. Forumda her gün 10 dakika takılıyorsun, o da takas abinin mesajlarını beğenmek için.

Çocuk değilsiniz artık koskoca adamlar oldunuz, bugün evlenseniz 9 ay sonra çocuğunuz olur. Hiç utanmıyor musunuz bir başkasına yalakalık yapmak için.

takas Polat Alemdar, siz Memati Baş mısınız? :)

NOT: Futbol bahane de ona da bir cevap vereyim. Amatör olarak futbol oynadım, her hafta başta Premier Lig, La Liga ve Bundesliga'dan olmak üzere 5 karşılaşma izliyorum. Yabancı dizi/film ve futbol maçları en zevk aldığım hobilerim diyebilirim.

Hiçbir zaman ben futboldan anlarım diye de bir iddiam olmadı. Altı üstü bir şöförüm ben, akıllı bir insan da sayılmam. 6x7 kaç eder derseniz düşünmeden cevap veremem. İşte futbolu da aklımın yettiği kadar biliyorum. :)
Sanırım bana diyorsun isim verde ona göre yorum yapalım.

estağfurullah abla ne ağırı biz kendimizi savunuyoruz o kadar sende madem beni seviyorsun o mesaja gülmemen gerekir

😉 ben genelde senin yorumları beğenirim biliyosun tabii ki seviyorum ama bu seferde
gülerek tepki göstereyim dedim gerçekten art niyet yok

1. Mr At o nicki değiştir bence 😉 Açıkça konuşmak gerekirse forumda tolstoyevskiden sonra en sevmediğim üyesisin. Seninle konuşurken kavga etme olasılığımız yüksek. O nedenle dikkat et ters kayaya çarpma
- Anonim -

Bizim kimseden korkumuz yok Allah'tan başka. Beni veya Tolstoyevski'yi sevmek zorunda değilsin lakin tehditvari konuşamazsın. Klavye delikanlılığı :F Al bunu al :F

2. o eski haliden eser yok şimdi... iyi anlamda 😉
- Anonim -

Sağ ol, düzeltiyoruz kendimiz işte. Keşke anonim yapmasaydın.s

3. Köftecilik yakışmış bence bu meslek üzerine yoğunlaşmalı kendisi de köfte gibi maşallah:A
- denizz19 -

Sana köfte yok sebze ye! :F

4. Gerçek hayatında da bu kadar çok küfür eder miydin ? malum 5, 6 kez küfür ettiğin için banlandın ))
- Anonim -

Gülme tarzından kim olduğunu tahmin edebiliyorum, lakin hafiyecilik oynamayacağım şimdi. Kendi hayatımda da küfrederim arada.

5. Sevdiğim konuşurken eğlendiğim üyelerden , Arkadaşı Ablası olarak bir küçük tavsiyem olucak bu yaşta bukadar ciddiyet iyi değil ayoll :F forumda Arslan Bey ve Mr.At yaşlarını duyunca şaşırdım ikisinide 30 sanıyordum :F Arslan Bey biraz ciddiyeti bırakıp espiri yapmaya yönelmeye başladı Mr.At sanada tavsiyem bu yönde tabi seninki kaliteli olsun :A
- Çiğdem- -

Ayol benim nerem ciddi ayoll :F Benden ciddisizi mezarda :A

6. Keşke biraz daha aktif olsan yorumlarını görmeyi seviyorum:)
- Anonim -

Böylesi daha iyi, fazla görsen sıkılırsın. :)

7. Mr.At'ı pek tanımıyorum fakat gözlemlediğim kadarıyla buradaki bir çok üyeden daha samimi geliyor bana. Samimi gözükmek adına dahada yapmacıklaşanlar varken böyle üyelere foruma lazım
- Anonim -

Güzel düşünceniz için teşekkür eder, profilimde bir çay içmeye davet ederim sizi.

8. Benim bir sorum olacak forumdan hiç ayrılmak istedin mi 🙂
- Anonim -

Evet, ama @Bully ile @mrt-06 yi bırakamadım. :A

9. kimsenin arkasından itiraf yapmam deyip itiraf programına katılman nasıl bir zıtlık ? :D
- Anonim -

Öyle bir şey mi demişim? Bir dakika düşünüyorum sanırım dedim. Ben itiraf atmam ama itiraf attırım Mertcim :A

10. Kendisini doağl buluyorum fakat çok çabuk duygu değişimleri yaşıyor aniden sinirlenebiliyor. bu huyundan vazgeçmelisin hem sana hem karşındakine zarar
- Anonim -

Haklısınız, lakin sanırım bu düzeltemeyeceğim bir huy. Teşekkürler itiraf için, iyi geceler.

@Harunnn60 bu kadar niye olay oldu ki, batıyor mu adam size nedir yani?

İtiraflarda bir tek İtiraf 15 güzel. Diğerleri çoğunlukla ortam germek için yapılmış.

Mr. At'a bir tane itiraf yapılmış resmen tehdit gibi. @FF Yönetim buna nasıl izin vermiş anlamadım. Birileri kendini tatmin etmek için anonimin arkasına saklanmış ama marifet arkasına saklanıp kendini adam sanmak değil, unutmasınlar.

Genel olarak kaosun ve eyyamın hakim olmadığı bir bölüm olmuş. :A Ama keyif aldım yine doğrusu. Eline sağlık. @mrt-06 :)

Bu arada selam söyleyen sıvacı kardeşimiz var olsun. Bu aralar ekip olarak durgunuz ama güzel günler yakındır. :A

@mrt-06 eline sağlık cicoz :A

İtiraflarda bir tek İtiraf 15 güzel. Diğerleri çoğunlukla ortam germek için yapılmış.

Mr. At'a bir tane itiraf yapılmış resmen tehdit gibi. @FF Yönetim buna nasıl izin vermiş anlamadım. Birileri kendini tatmin etmek için anonimin arkasına saklanmış ama marifet arkasına saklanıp kendini adam sanmak değil, unutmasınlar.
Fav10 Tehditleri, güzel program olur. :X

Sanırım bana diyorsun isim verde ona göre yorum yapalım.
İtirafı yapan anonim kişi ismini açıklasın, ben muhatap olmadığım kişinin adını niye anayım? Sen değilsin, noktalama işaretlerinden belli değil mi kim olduğu? :)

@vadikızı bu mesajın neyini komik buldun da gülüyorsun?
sürgünüm 2 gündür iyice boş konuşmaya başladın kendine gel artık vallahi büyük müyük demicem ağzımı bozacam sonunda ulan ben 1 tane itiraf yollamadım ne halt söyleyeceksem yüzünüze söylüyorum zaten sizde kime ne yazıyorsanız yüzüne konuşun kimden bahsediyorsan adam gibi nick ver öyle isim vermeden hakaret etmek delikanlılığa sığıyor mu?
Bu zamana kadar hem yaşım gereği hem de forumda yönetici olduğum için (İmam, cemaat hesabı), söylediklerini pek ciddiye alıp tartışma içerisine girmedim. Fakat her insanın sabrının da bir sınırı vardır. Her gece 999999999 kez Kurtlar Vadisi izleyip kendini de Polat Alemdar'ın yerine koyarak millete dayılanamazsın. Hele ki ben, senin dayılanabileceğin biri hiç değilim. Klavye başından dayılanmak kolay da, lafta kalmasa bunlar icraat da görebilsek? :) Sen sanıyormusun ki millet benden korkuyor? Hayır. Millet pisliğe bulaşmak istemiyor. Hani bir sokakta köpek havlıyorsa o sokaktan geçmezsin yönünü değiştirirsin o hesap.

İtirafı yapan anonim kişi ismini açıklasın, ben muhatap olmadığım kişinin adını niye anayım? Sen değilsin, noktalama işaretlerinden belli değil mi kim olduğu? :)

Bu zamana kadar hem yaşım gereği hem de forumda yönetici olduğum için (İmam, cemaat hesabı), söylediklerini pek ciddiye alıp tartışma içerisine girmedim. Fakat her insanın sabrının da bir sınırı vardır. Her gece 999999999 kez Kurtlar Vadisi izleyip kendini de Polat Alemdar'ın yerine koyarak millete dayılanamazsın. Hele ki ben, senin dayılanabileceğin biri hiç değilim. Klavye başından dayılanmak kolay da, lafta kalmasa bunlar icraat da görebilsek? :) Sen sanıyormusun ki millet benden korkuyor? Hayır. Millet pisliğe bulaşmak istemiyor. Hani bir sokakta köpek havlıyorsa o sokaktan geçmezsin yönünü değiştirirsin o hesap.

Abi beni niye etiketledin şimdi anlamadım (b)

Kim aga ben çıkaramadım[emoji23]

işim gücüm sıkıntım derdim yok senin gibilerle mi uğraşacam forumda kendini bi halt sanıyorsun bu zamana kadar kimseye durduk yere ters bişey söylemedim gelip bana hakaretler yağdırıp cevap alınca da polat alemdar falan filan diyeceksin ne güzel istanbul bee :D buraya itiraf yapmadım yaparsam nicki görürsünüz diye 168468 kez söylediğim halde itiraf konusunun altında bana ve isim vermeden arkadaşıma hakaret edemezsin öyle bi dünya yok herkes haddini bilecek. dün attığın iftiraları da unutmadım unutmam da
kime ne söylüyorsan isim vererek söyle hani sen delikanlıydın ya o bakımdan diyorum söyle ki mesaj yerine ulaşsın

Kim aga ben çıkaramadım[emoji23]
Kadir sen değilsin işte sorma, senin hakkında öyle şeyler yazmam. Bugüne kadar bir saygısızlığını görmedim çok şükür, ama bırakın da sayıgısızlık eden de cevabını alsın.

işim gücüm sıkıntım derdim yok senin gibilerle mi uğraşacam forumda kendini bi halt sanıyorsun bu zamana kadar kimseye durduk yere ters bişey söylemedim gelip bana hakaretler yağdırıp cevap alınca da polat alemdar falan filan diyeceksin ne güzel istanbul bee :D buraya itiraf yapmadım yaparsam nicki görürsünüz diye 168468 kez söylediğim halde itiraf konusunun altında bana ve isim vermeden arkadaşıma hakaret edemezsin öyle bi dünya yok herkes haddini bilecek. dün attığın iftiraları da unutmadım unutmam da
kime ne söylüyorsan isim vererek söyle hani sen delikanlıydın ya o bakımdan diyorum söyle ki mesaj yerine ulaşsın
Olum senin anlaman kıt mı? Ben bugüne kadar RevaN - mrt-06 sorabilirsin kimse hakkında itiraf yapmadım (Çocukça geliyor bana). Benim hakkımda anonim itiraf yapılmış, ben de o kişiyi tanıdığım için cevap yazdım, hepsi bu.

Anonim itiraf yapan kişi ismini vermemiş de, benden mi isim vermemi bekliyorsun? :)

Kadir sen değilsin işte sorma, senin hakkında öyle şeyler yazmam. Bugüne kadar bir saygısızlığını görmedim çok şükür, ama bırakın da sayıgısızlık eden de cevabını alsın.

Olum senin anlaman kıt mı? Ben bugüne kadar RevaN - mrt-06 sorabilirsin kimse hakkında itiraf yapmadım (Çocukça geliyor bana). Benim hakkımda anonim itiraf yapılmış, ben de o kişiyi tanıdığım için cevap yazdım, hepsi bu.

Anonim itiraf yapan kişi ismini vermemiş de, benden mi isim vermemi bekliyorsun? :)
itirafı kimin yaptığını nerden biliyosun ya tahmin ettiğin kişi değilse gerçi sen iftira atmayı alışkanlık haline getirmişsin. dediğim gibi itiraf yapmadım bana bulaşma sonra suçlu oluyorum anasını satim adımız çıkmış :D

itiraf biri yapan ya @sokak sanati ya da @denizz19 dir :) barışmaya niyetiniz varsa barışın niye itiraf konusuna şapıyorsunuz anlamadım :)

biz sizi böyle hep dalaşırken görmek istiyoruz böyle daha iyisiniz aranız daha beter olur umarım :))

@Çiğdem- belki beni dağa kaldırmak isteyip kötü emellerine alet etmek istediğini itiraf eder diye büyük umutla girdim itiraflar bölümüne, ama hayal kırıklığı yine bişey yok :))
hahaha allah allah işim gücüm yok destereyi dağa kaldırıcam diyemi itiraf yapacam ilk adımı kadınlar atmaz sen o kafayla çok beklersin :A :A :A

itirafı kimin yaptığını nerden biliyosun ya tahmin ettiğin kişi değilse gerçi sen iftira atmayı alışkanlık haline getirmişsin. dediğim gibi itiraf yapmadım bana bulaşma sonra suçlu oluyorum anasını satim adımız çıkmış :D
Off takas, o kadar boş konuşuyorsun ki yetişemiyorum yemin ediyorum. Sol altda engelle butonu yok mu ona bas da sana bulaşmayayım. Yönetici olduğum için ben engelleyemiyorum. :)

Off takas, o kadar boş konuşuyorsun ki yetişemiyorum yemin ediyorum. Sol altda engelle butonu yok mu ona bas da sana bulaşmayayım. Yönetici olduğum için ben engelleyemiyorum. :)
boş konuşuyorsam konuşma niye kasıyorsun o kadar dünkü mesajlar silinmiş gitmişti ama sen yine laf attın bizim aramızda arkadaşlık dostluk hukuku vardır biz üniversite mezunu veya mezunu olmak üzere olan insanlarız öyle sanal bir kahramana özenip kendi benliğimizi yitirecek yaşları çoktan geçtik. o yüzden millete iftira atmayı bırak Allah tan kork

boş konuşuyorsam konuşma niye kasıyorsun o kadar dünkü mesajlar silinmiş gitmişti ama sen yine laf attın bizim aramızda arkadaşlık dostluk hukuku vardır biz üniversite mezunu veya mezunu olmak üzere olan insanlarız öyle sanal bir kahramana özenip kendi benliğimizi yitirecek yaşları çoktan geçtik. o yüzden millete iftira atmayı bırak Allah tan kork
Ben de kelimeler bitti. :D

Cqphua3WcAAFnQ9.jpg