Polat Şaşmaz
Favori Üye
Sanırım bana diyorsun isim verde ona göre yorum yapalım.İtiraf 8: 2011'den beri forumdasın, daha noktalama işaretlerinin nasıl kullanıldığını öğrenemedin?
Dün gece takas'la tartıştık hemen yalaka abisine yaranmak için saçma bir itirafta bulunmuş.
Senin bir kişiliğin yok ki. Bu yüzden hiç muhtap olmuyorum seninle. Forumda her gün 10 dakika takılıyorsun, o da takas abinin mesajlarını beğenmek için.
Çocuk değilsiniz artık koskoca adamlar oldunuz, bugün evlenseniz 9 ay sonra çocuğunuz olur. Hiç utanmıyor musunuz bir başkasına yalakalık yapmak için.
takas Polat Alemdar, siz Memati Baş mısınız?
NOT: Futbol bahane de ona da bir cevap vereyim. Amatör olarak futbol oynadım, her hafta başta Premier Lig, La Liga ve Bundesliga'dan olmak üzere 5 karşılaşma izliyorum. Yabancı dizi/film ve futbol maçları en zevk aldığım hobilerim diyebilirim.
Hiçbir zaman ben futboldan anlarım diye de bir iddiam olmadı. Altı üstü bir şöförüm ben, akıllı bir insan da sayılmam. 6x7 kaç eder derseniz düşünmeden cevap veremem. İşte futbolu da aklımın yettiği kadar biliyorum.