TVen Fav10 İtirafları 42.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İtiraf 3,5 az çok kimin yaptığı belli gibi. Küçük tahminlerle kimler olduğunu bulabiliriz.

İtiraf 6 ya katılmamak elde değil. Maalesef baz arkadaşlar post kasmak için çok şey yapıyor. Haluku pek takip etmediğim için son kısım hakkında bir şey diyemem.

Son olarak @vadikızı ablamızı, @takas @Doğu ve @Polat Şaşmaz ı yedirmeyiz ayık olun.

:D sağol ablacım teşekkür ederim ne derse desin itiraf eden arkadaşım umrumda değil
güldüm geçtim kimse benim keyfime karışamaz

@Çiğdem- ve @MayısKralı dışındaki bütün arkadaşların yorumları anonimmiş yeni farkettim [emoji33] cesaretinizden dolayı tebrik ederim ki olması gerekendr bu.

@mrt-06 aga eline sağlık demeyi unutmuşum [emoji2] eline sağlık [emoji2]

İtiraf 12; @vadikızı Mayıs 2015'ten beri buradayım, ilk geldiğimde esprisini yapıyorduk profilimin ilk sayfalarında görebilirsiniz diye. Ama işsizlik olan değerlendiren arkadaş bu kadar ayrıntıya değinmişse kendisi daha ağır işsiz kesinlikle. Ancak seni takmayan,tersleyen insanların üzerine çok düşüyorsun anlıyoruz tartışmak istemiyorsun ancak sen bizden yaşça büyüksün azcık ağır ol hadlerini bildir (emreniin dediği gibi) yani benim görüşüm bu yoksa bazı insanlar aaa vadikızı nasılsa bizi seviyor cevap vermesem bir şey olmaz gibi düşünüyor bana göre. Dediğim gibi ağır olmalısın abla :)

itiraf 12 yapan arkadaş kimse umrumda değil ablacım bundan sonra eski vadikızı yok
dediğin gibi ağırlık gösstermek gerekecek artık 😉

@Çiğdem- ve @MayısKralı dışındaki bütün arkadaşların yorumları anonimmiş yeni farkettim [emoji33] cesaretinizden dolayı tebrik ederim ki olması gerekendr bu.

tşşk ben anonim itiraf yapmam yapanlarıda doğru bulmuyorum itiraf yüz yüze olursa itiraftır sonucta :A :A :A

Sağolasın aga. :)

tşşk ben anonim itiraf yapmam yapanlarıda doğru bulmuyorum itiraf yüz yüze olursa itiraftır sonucta :A :A :A
Yine başladın programı kötülemeye. .ss

İtiraf 8: 2011'den beri forumdasın, daha noktalama işaretlerinin nasıl kullanıldığını öğrenemedin? :)

Dün gece takas'la tartıştık hemen yalaka abisine yaranmak için saçma bir itirafta bulunmuş. :D

Senin bir kişiliğin yok ki. Bu yüzden hiç muhtap olmuyorum seninle. Forumda her gün 10 dakika takılıyorsun, o da takas abinin mesajlarını beğenmek için.

Çocuk değilsiniz artık koskoca adamlar oldunuz, bugün evlenseniz 9 ay sonra çocuğunuz olur. Hiç utanmıyor musunuz bir başkasına yalakalık yapmak için.

takas Polat Alemdar, siz Memati Baş mısınız? :)

NOT: Futbol bahane de ona da bir cevap vereyim. Amatör olarak futbol oynadım, her hafta başta Premier Lig, La Liga ve Bundesliga'dan olmak üzere 5 karşılaşma izliyorum. Yabancı dizi/film ve futbol maçları en zevk aldığım hobilerim diyebilirim.

Hiçbir zaman ben futboldan anlarım diye de bir iddiam olmadı. Altı üstü bir şöförüm ben, akıllı bir insan da sayılmam. 6x7 kaç eder derseniz düşünmeden cevap veremem. İşte futbolu da aklımın yettiği kadar biliyorum. :)
@vadikızı bu mesajın neyini komik buldun da gülüyorsun?
sürgünüm 2 gündür iyice boş konuşmaya başladın kendine gel artık vallahi büyük müyük demicem ağzımı bozacam sonunda ulan ben 1 tane itiraf yollamadım ne halt söyleyeceksem yüzünüze söylüyorum zaten sizde kime ne yazıyorsanız yüzüne konuşun kimden bahsediyorsan adam gibi nick ver öyle isim vermeden hakaret etmek delikanlılığa sığıyor mu?

@vadikızı bu mesajın neyini komik buldun da gülüyorsun?
sürgünüm 2 gündür iyice boş konuşmaya başladın kendine gel artık vallahi büyük müyük demicem ağzımı bozacam sonunda ulan ben 1 tane itiraf yollamadım ne halt söyleyeceksem yüzünüze söylüyorum zaten sizde kime ne yazıyorsanız yüzüne konuşun kimden bahsediyorsan adam gibi nick ver öyle isim vermeden hakaret etmek delikanlılığa sığıyor mu?

neye gülmüşüm ben anlamadım takas

@takas yorumunda gülünecek elbette birşey yok art niyetle gülmedim artık
şu forumda herşeye gülerek tepki göstermek istiyorum ablacım artık eski vadikızı
olmayacak bu forumda tamam mı ablam seni sevdiğimi biliyosun seni kıracak birşey
yapmam ben 😉

alıntı yaptığım mesaja güldürdün demişsin onu soruyorum neye güldün komik bişey varsa bizde gülelim

şu forumda herşeye gülerek tepki göstermek istiyorum ablacım artık eski vadikızı
olmayacak bu forumda tamam mı ablam seni sevdiğimi biliyosun seni kıracak birşey
yapmam ben 😉

burda yazdım ablam umarım anlatabildim benimle konuşurken büyüğün olduğumu
unutma olurmu 😉😉

yapmam ben 😉

yapmam ben 😉

burda yazdım ablam umarım anlatabildim benimle konuşurken büyüğün olduğumu
unutma olurmu 😉😉
tamam abla resmen bize hakaretler edilmiş bir mesaj dislike ı basmanı beklerim gülmeni değil