TVen Fav10 İtirafları 42.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İtiraf 1 ilginç olmuş biz Deniz ile 2 haftadır kavga etmiyoruz. Yeni bir yarışma başlarsa düşünürüz kavga etmeyi. :A @denizz19
@destere bu konuda ki yorumun yine avamlık kokuyor.:)

Aynen başlasa da girsek birbirimize üzerimizden prim yapsın yarışmalar :A

@Çiğdem- yine düşürür bir birimize bizi.:A Tek yarışma o yapıyor zaten kavgalı.:A

@Maskeli Fedai itirafı iyi yerden çıkmış ama çok hakaret vari olmuş. Ben onu vadi dışında konularda görmeyi seviyorum son 2 yıldır o yüzden aramız daha iyi. Bence bu itiraf aldırma kardeşim yoluna devam et siyasi konular hariç.:A

Son düzenleme:
Eline saglık aga 🙂
Sağolasın aga. :)

itiraf biri yapan ya @sokak sanati ya da @denizz19 dir :) barışmaya niyetiniz varsa barışın niye itiraf konusuna şapıyorsunuz anlamadım :)

biz sizi böyle hep dalaşırken görmek istiyoruz böyle daha iyisiniz aranız daha beter olur umarım :))

@Çiğdem- belki beni dağa kaldırmak isteyip kötü emellerine alet etmek istediğini itiraf eder diye büyük umutla girdim itiraflar bölümüne, ama hayal kırıklığı yine bişey yok :))
destere senden de bir itiraf bekliyorum, aylarca yoktun muhakkak bir itirafın vardır. :) Özellikle @çiğdem- ile ilgili mesela aşk itirafı olsa belki kraliçe tosbağa (@xemrexxx) beğenir bölümü. :)

İtiraf 5 çok haklı bir yorum. Katılıyorum. Gerçekten biraz farklı düşüncelerin olduğu gerçeğini kabul etmeli bahsedilen arkadaş.

İtiraf 6'da haklı. Gırgırına olabilir neyse de gerçekten post kasmak için yazılan mesajlar var. Haluk hedefim değil tabi ki. Ben başka birini kast ediyorum. Sırf post kasmak için yarışma bile çıkarıyor o arkadaş.:)

İtiraf 1 ilginç olmuş biz Deniz ile 2 haftadır kavga etmiyoruz. Yeni bir yarışma başlarsa düşünürüz kavga etmeyi. :A @denizz19
@destere bu konuda ki yorumun yine avamlık kokuyor.:)

sen beni doğru etiketlemişsin ama bir yamukluk var demekki bir türlü mavi yazı çıkmamış hata nerde acaba :))
avam kötümü yani halktan bir yorum yani doğal olarak halkın sevdiği vede desteklediği biri olarak halkın anlayacağı dilden şaaptık :)

banal manal deseydin bari :)

Sağolasın aga. :)

destere senden de bir itiraf bekliyorum, aylarca yoktun muhakkak bir itirafın vardır. :) Özellikle @çiğdem- ile ilgili mesela aşk itirafı olsa belki kraliçe tosbağa (@xemrexxx) beğenir bölümü. :)

onu kızın gözüne yüzüne karşı zaten itiraf ettikte banamısın demedi:) onun artık itiraflık kısmı kalmadı şimdi ondan bir itiraf bekliyoruz beni kaçırıp napacak mesela onu anlatsa yeterli :))

onu kızın gözüne yüzüne karşı zaten itiraf ettikte banamısın demedi:) onun artık itiraflık kısmı kalmadı şimdi ondan bir itiraf bekliyoruz beni kaçırıp napacak mesela onu anlatsa yeterli :))
Ama mesela böyle güzel bir aşk şiiri yazsan tüm forum halkının önünde aşkını haykırsan belki bu sefer hoşuna giderdi. :) Kızlar seviyor bu tarz şeyleri. :)

Yine de itirafın vardır yahu aylardır yoksun. :A

sen beni doğru etiketlemişsin ama bir yamukluk var demekki bir türlü mavi yazı çıkmamış hata nerde acaba :))
avam kötümü yani halktan bir yorum yani doğal olarak halkın sevdiği vede desteklediği biri olarak halkın anlayacağı dilden şaaptık :)

banal manal deseydin bari :)

Varoş diyecektim ama vaz geçtim. Seni halka kaynaştırıyorum.:A

Ama mesela böyle güzel bir aşk şiiri yazsan tüm forum halkının önünde aşkını haykırsan belki bu sefer hoşuna giderdi. :) Kızlar seviyor bu tarz şeyleri. :)

Yine de itirafın vardır yahu aylardır yoksun. :A

çok duygusal parçalar var repertuarımda onlardan birini icra edeyim @Çiğdem- e bu hafta:)
mesela repertuarımda dam üstünde un eler var çok anonim ama değeri şarap misali zaman ilerledikçe artan bir eser :))

çok duygusal parçalar var repertuarımda onlardan birini icra edeyim @Çiğdem- e bu hafta:)
mesela repertuarımda dam üstünde un eler var çok anonim ama değeri şarap misali zaman ilerledikçe artan bir eser :))
Haha. :D @denizz19 gibi şarkı söyleyip foruma atıyım diyorsun yani. :A Bu süper olur işte itirafta paylaşırız. :A

deniz yüzünden kaç kişi kulağında tıpayla geziyor forumda haddi hesabı yok :)

forumun çektiği çile yeterli bence birde ben kaçırtmayayım milleti :)
Nedense senin sesin Bülent Ersoy gibi güçlü bir sestir diye tahmin ediyorum, dediğim gibi @Çiğdem- için klip çekeceksen bana özelden ulaşabilirsin. :A