onu kızın gözüne yüzüne karşı zaten itiraf ettikte banamısın demedi onun artık itiraflık kısmı kalmadı şimdi ondan bir itiraf bekliyoruz beni kaçırıp napacak mesela onu anlatsa yeterli )
hoşuma gidebilir evet atacan sana incelik dersleri versin bence bundan sonr @destereAma mesela böyle güzel bir aşk şiiri yazsan tüm forum halkının önünde aşkını haykırsan belki bu sefer hoşuna giderdi. Kızlar seviyor bu tarz şeyleri.
Yine de itirafın vardır yahu aylardır yoksun.
yukardaki gözlük işaretini koyarken hiç sıkılmadın dimiÇok zor
Sen de tam bir kazmaydın biraz küreğe döndünHerkese zerafet dersi vereceğim mesela @denizz19 foruma ilk geldiği zaman tam bir odundu zamanla ben suntaya çevirdim.
HAHAHA belli belli arada eski moduna döner gibi oluyor sonra senin etkini hatırlayıp odunluktan çıkıyorHerkese zerafet dersi vereceğim mesela @denizz19 foruma ilk geldiği zaman tam bir odundu zamanla ben suntaya çevirdim.
İtiraf 7 Gereksiz etiketlemeler yapan arkadaşlara cevap vermeyen arkadaş bence haklıdır.
İtiraf 10 haklı ama forumda çok boşaldı. Ciddi bir olay olmuyor olsa yönetim el koyar.
İtiraf 13 için teşekkür ederim @Çiğdem- Geri döndüm evet ama yönetimin bana ihtiyacı yok bence. Tekrar tantanaya gerek yok. Yinede acil durum olursa yardım ederiz.
Kırgınları bıraktın mıyukardaki gözlük işaretini koyarken hiç sıkılmadın dimi
umarım cemreyi merkep teperde totosuna aldığı darbeyle yine kör olur kız
Kes kız parçalarım seni he .ssHAHAHA belli belli arada eski moduna döner gibi oluyor sonra senin etkini hatırlayıp odunluktan çıkıyor
Benim laflarımdan bana laf koymaya çalışmaca.Sen de tam bir kazmaydın biraz küreğe döndün
Neyse sen bölüm yorumuna geç.HAHAHA belli belli arada eski moduna döner gibi oluyor sonra senin etkini hatırlayıp odunluktan çıkıyor
HAHAHA belli belli arada eski moduna döner gibi oluyor sonra senin etkini hatırlayıp odunluktan çıkıyor
Sen tahtadan zaten tahta olan bir şey üretiyorsun ben kazmadan çok daha farklı bir şey küreği icat ediyorum fark var seninle benim aramda kocaman büyük bir fark var .ssBenim laflarımdan bana laf koymaya çalışmaca.
Neyse sen bölüm yorumuna geç.
şimdi burda bizim ne dememizi bekliyorsun? aman sokak sanatı nolur gel forumu yönet sensiz olmaz dememizimi bekliyorsun daha çok beklersin
bencede sadece forum yönetiminde değil forumda bile sana ihtiyaç yok
Kırgınları bıraktın mı
Kes kız parçalarım seni he .ss
Benim ne kazmalığımı gördün de bana kazma diyorsun aşk olsun. Hem odun kötü bir şey mi ne kadar güzel bir varlık, her işe yarıyor ben sana iltifat ettim aslında.Sen tahtadan zaten tahta olan bir şey üretiyorsun ben kazmadan çok daha farklı bir şey küreği icat ediyorum fark var seninle benim aramda kocaman büyük bir fark var .ss
Ayy izleme sen kaybedersin bugünkü bölüm şahanegöbeğinde yaralanıp kör olduğundan beridir buz gibi soğudum diziden tabi sonraki denize düşüp gözü açılmasını saymıyoruz bile
İyi ya kazmada işe yarıyorBenim ne kazmalığımı gördün de bana kazma diyorsun aşk olsun. Hem odun kötü bir şey mi ne kadar güzel bir varlık, her işe yarıyor ben sana iltifat ettim aslında.
Bir odun kadar çok işlevli değil. Sen 10 parmağında 10 yılansın.Ayy izleme sen kaybedersin bugünkü bölüm şahane
İyi ya kazmada işe yarıyor
hahaha hayırrr zaten onuda benim gibi sanıp yanastın ama benim kıymetimi anlamışsındır umarımayy ne pis gülüyorsun çok kaba bir gülüş ben eskiden forumdayken hep hihihi diye kibar gülerdin gittikçe dostamiso ya benzemişsin valla terkedeceğim bu gidişle seni