hala itiraf yollama vaktim var yani
Bol bol at, elini korkak alıştırma.
hala itiraf yollama vaktim var yani
gecenlerde elimi bol tuttum zaten belki birkactane daha yazarim ogune kadar. malzeme cokBol bol at, elini korkak alıştırma.
Canım abim.Bol bol at, elini korkak alıştırma.
Kız yalnız gönderirsen onlar bir sonraki bölüme kayar önceden gönderdiklerin 21 Aralık bölümünde yayınlanacak şimdi görürsen onlar 5 Aralık'ta yayınlanacak.gecenlerde elimi bol tuttum zaten belki birkactane daha yazarim ogune kadar. malzeme cok
en son yolladiklarim 21 kasimda demi? tamam sorun degil beklerim biraz. iyice dusuneyimde pisman olmayayim bazi itiraflaraCanım abim.
Kız yalnız gönderirsen onlar bir sonraki bölüme kayar önceden gönderdiklerin 21 Aralık bölümünde yayınlanacak şimdi görürsen onlar 5 Aralık'ta yayınlanacak.
Aynen zaten özelden de demiştim ya gönderdiklerin 21 Kasım'da yayınlanacak diye, programımız iki haftada bir yayınlanıyor söylemiş olayım.en son yolladiklarim 21 kasimda demi? tamam sorun degil beklerim biraz. iyice dusuneyimde pisman olmayayim bazi itiraflara
Pazartesi gardaşım, iki gün sonra. İki haftada bir yayınlıyorum, yeni bölüme bekleriz. 😉Gardaşım yeni bölüm ne zaman @mrt-06