Pardon pek fazla konuya uğramadığın için etiketlemiyordum artık etiketlerim. 😉@mrt-06 artik benide etiketle
kendimiz hakkinda itiraflarda bulunabiliyormuyuz?
Tabii ki yapabilirsin, özel mesajdan bana göndermen yeterli.
Pardon pek fazla konuya uğramadığın için etiketlemiyordum artık etiketlerim. 😉@mrt-06 artik benide etiketle
kendimiz hakkinda itiraflarda bulunabiliyormuyuz?
yolladimPardon pek fazla konuya uğramadığın için etiketlemiyordum artık etiketlerim. 😉
Tabii ki yapabilirsin, özel mesajdan bana göndermen yeterli.
Aslında 3 sene önce ben de kendimle ilgili bir itiraf yapmıştım ilk değilsin yani. O zamanlar programı @RevaN sunuyordu.yolladim
ilk kendisi hakkinda itiraf yapan benimdir belki
@Forumdash bak. demekki kendisi hakkinda itiraf yapilabiliyormusAslında 3 sene önce ben de kendimle ilgili bir itiraf yapmıştım ilk değilsin yani. O zamanlar programı @RevaN sunuyordu.
Yapılıyor tabii ki sonuçta o da bir itiraf sayılır ha kendin ha başkası.@Forumdash bak. demekki kendisi hakkinda itiraf yapilabiliyormus
Demiştim ilk değilsindir diye İlk olmak istiyorsan geç olmadan silsile yap@Forumdash bak. demekki kendisi hakkinda itiraf yapilabiliyormus
insanin kendi hakkindaki itirafi 100% hakiki. digerleri hakkinda yazilan biraz iftira biraz itiraf karisimi oluyor mesaja göreYapılıyor tabii ki sonuçta o da bir itiraf sayılır ha kendin ha başkası.
silsile ne demek ?Demiştim ilk değilsindir diye İlk olmak istiyorsan geç olmadan silsile yap
Yok yahu iftira falan değil tesüf ederim programımızda öyle şeyler olmaz.insanin kendi hakkindaki itirafi 100% hakiki. digerleri hakkinda yazilan biraz iftira biraz itiraf karisimi oluyor mesaja göre
silsile ne demek ?
Devam niteliğinde sözcük işte nitelik nedir?insanin kendi hakkindaki itirafi 100% hakiki. digerleri hakkinda yazilan biraz iftira biraz itiraf karisimi oluyor mesaja göre
silsile ne demek ?
@destere nin sabah hakkimda yazdigi kuru iftiraydi amaYok yahu iftira falan değil tesüf ederim programımızda öyle şeyler olmaz.
tamam tamam. itirafim bu konuyada deyiniyor. ozaman anlarsinDevam niteliğinde sözcük işte nitelik nedir?
Ama destere'nin itirafı yayınlanmadı sonuçta. Mesaj olarak kendisi paylaşmış.@destere nin sabah hakkimda yazdigi kuru iftiraydi ama
tamam tamam. itirafim bu konuyada deyiniyor. ozaman anlarsin
özele yazsa yayinlarim dedinAma destere'nin itirafı yayınlanmadı sonuçta. Mesaj olarak kendisi paylaşmış.
Güzel yerden vurdun. Sonuç olarak özelden göndermediğine göre bu ihtimalin üzerinden konuşmamıza gerek yok bence.özele yazsa yayinlarim dedin
onsimdi yaziyi görup özele yazar. heran her sey olabilir dahaGüzel yerden vurdun. Sonuç olarak özelden göndermediğine göre bu ihtimalin üzerinden konuşmamıza gerek yok bence.
@destere de az yılan değildir entrika çevirip aramızı bozmak için gönderebilir.onsimdi yaziyi görup özele yazar. heran her sey olabilir daha
yok aramizi bozamaz sonucta sen sana gönderileni yayinlamak zorundasin. yapana degil yaptirana bakarim@destere de az yılan değildir entrika çevirip aramızı bozmak için gönderebilir.
Harikasın.yok aramizi bozamaz sonucta sen sana gönderileni yayinlamak zorundasin. yapana degil yaptirana bakarim
hala itiraf yollama vaktim var yani21 Kasım yazıyor konuda. 2 hafta da bir pazartesi günleri.