Pardon pek fazla konuya uğramadığın için etiketlemiyordum artık etiketlerim. 😉
Tabii ki yapabilirsin, özel mesajdan bana göndermen yeterli.
Pardon pek fazla konuya uğramadığın için etiketlemiyordum artık etiketlerim. 😉
yolladimPardon pek fazla konuya uğramadığın için etiketlemiyordum artık etiketlerim. 😉
Tabii ki yapabilirsin, özel mesajdan bana göndermen yeterli.![]()
Aslında 3 sene önce ben de kendimle ilgili bir itiraf yapmıştım ilk değilsin yani.yolladim
ilk kendisi hakkinda itiraf yapan benimdir belki![]()
@Forumdash bak. demekki kendisi hakkinda itiraf yapilabiliyormusAslında 3 sene önce ben de kendimle ilgili bir itiraf yapmıştım ilk değilsin yani.O zamanlar programı @RevaN sunuyordu.
![]()
Yapılıyor tabii ki sonuçta o da bir itiraf sayılır ha kendin ha başkası.@Forumdash bak. demekki kendisi hakkinda itiraf yapilabiliyormus![]()
Demiştim ilk değilsindir diye@Forumdash bak. demekki kendisi hakkinda itiraf yapilabiliyormus![]()
insanin kendi hakkindaki itirafi 100% hakiki. digerleri hakkinda yazilan biraz iftira biraz itiraf karisimi oluyor mesaja göreYapılıyor tabii ki sonuçta o da bir itiraf sayılır ha kendin ha başkası.![]()
silsile ne demek ?Demiştim ilk değilsindir diyeİlk olmak istiyorsan geç olmadan silsile yap
![]()
Yok yahu iftira falan değil tesüf ederim programımızda öyle şeyler olmaz.insanin kendi hakkindaki itirafi 100% hakiki. digerleri hakkinda yazilan biraz iftira biraz itiraf karisimi oluyor mesaja göre
silsile ne demek ?
Devam niteliğinde sözcük işteinsanin kendi hakkindaki itirafi 100% hakiki. digerleri hakkinda yazilan biraz iftira biraz itiraf karisimi oluyor mesaja göre
silsile ne demek ?
@destere nin sabah hakkimda yazdigi kuru iftiraydi amaYok yahu iftira falan değil tesüf ederim programımızda öyle şeyler olmaz.![]()
tamam tamam. itirafim bu konuyada deyiniyor. ozaman anlarsinDevam niteliğinde sözcük iştenitelik nedir?
![]()
Ama destere'nin itirafı yayınlanmadı sonuçta. Mesaj olarak kendisi paylaşmış.@destere nin sabah hakkimda yazdigi kuru iftiraydi ama
tamam tamam. itirafim bu konuyada deyiniyor. ozaman anlarsin![]()
özele yazsa yayinlarim dedinAma destere'nin itirafı yayınlanmadı sonuçta. Mesaj olarak kendisi paylaşmış.![]()
Güzel yerden vurdun.özele yazsa yayinlarim dedin![]()
onsimdi yaziyi görup özele yazar. heran her sey olabilir dahaGüzel yerden vurdun.Sonuç olarak özelden göndermediğine göre bu ihtimalin üzerinden konuşmamıza gerek yok bence.
![]()
@destere de az yılan değildir entrika çevirip aramızı bozmak için gönderebilir.onsimdi yaziyi görup özele yazar. heran her sey olabilir daha![]()
yok aramizi bozamaz sonucta sen sana gönderileni yayinlamak zorundasin. yapana degil yaptirana bakarim@destere de az yılan değildir entrika çevirip aramızı bozmak için gönderebilir.![]()
Harikasın.yok aramizi bozamaz sonucta sen sana gönderileni yayinlamak zorundasin. yapana degil yaptirana bakarim![]()
hala itiraf yollama vaktim var yani21 Kasım yazıyor konuda. 2 hafta da bir pazartesi günleri.