TVen Fav10 İtirafları 42.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hahaha allah allah işim gücüm yok destereyi dağa kaldırıcam diyemi itiraf yapacam ilk adımı kadınlar atmaz sen o kafayla çok beklersin :A :A :A

ben çok centilmenimdir tacizi ilk kızlardan beklerim :)) öyle görmemişler gibi kız daha beni taciz etmeden ben kızı taciz edipte centilmenliğime fok sürmem hiçbir zaman :))

Ben de kelimeler bitti. :D

Cqphua3WcAAFnQ9.jpg
verecek cevabın yok normaldir

Bazı arkadaşlar sırf itiraf olsun da nasıl olursa olsun diye itiraf yapıyorlar:)bu haftada bazı itiraflar o tarzda:)

İtiraf 3'ü yapan kişi ismini açıklasın en azından o yürek olmalı arkadaşta :A

Çok yakın dostunum falan demiste iyi sallamış gibi. Benim en yakın dostlarım bana bu kadar hakaret edecek kadar ileriye gitmez kaldi ki beni tanıyamadığı için sallaması normal :)

Geçmişini silmişmiş. Biz hic bir zaman geçmişimizi unutmayız arkadaşım sadece ilk 2 yıl olan gereksiz agrasifliği azalttım ve geyik yapıyoruz bunda ne gibi bir anormallik var anlamadım gidip millete küfür mü atalım kabadıyılık mı taslayalım burası sanal ortam insan haliyle eğlence ve trollüğe vuracak arkadaşa batan ne anlamadım :A

Gelelim DiCaprio'nun filminin izledi diye böyle oldu saçmalığına bu harbiden saçmalık ötesi :A Eskiden beri film izlemeyi çok severim kaldı ki izledim izledim eee sanane benim derdim seni mi gerdi :A Ne saçma konuşan insan var bu forumda arkadaş :A

Vadiye ve Necati Şaşmaz hakkında karalama haberleri açıyormuşum ya bi git :A 15 temmuz darbe girişiminin 2 ay öncesinden gidip isim alan bir dizi hakkında medyada çikan haberleri elbet açacağim. Bunun altina şakasina mesajlarımı gerçeğe almışsan bu senin sorunun :A

Ben hiçbir zaman ben padişahım demedim zaten böyle davranışlardan kacinirim her zaman. Maskeli şaklabanmış anca hakaret edersiniz zaten başka bir hayat felsefeniz yok sıkışınca hemen hakaret demek ki kendini öyle hissediyorsun ki baskalarini da öyle görüyorsun. :A

Kıskanmaya devam edebilirsin @Doğu gibi :A

İtiraf 3'ü yapan kişi ismini açıklasın en azından o yürek olmalı arkadaşta :A

Çok yakın dostunum falan demiste iyi sallamış gibi. Benim en yakın dostlarım bana bu kadar hakaret edecek kadar ileriye gitmez kaldi ki beni tanıyamadığı için sallaması normal :)

Geçmişini silmişmiş. Biz hic bir zaman geçmişimizi unutmayız arkadaşım sadece ilk 2 yıl olan gereksiz agrasifliği azalttım ve geyik yapıyoruz bunda ne gibi bir anormallik var anlamadım gidip millete küfür mü atalım kabadıyılık mı taslayalım burası sanal ortam insan haliyle eğlence ve trollüğe vuracak arkadaşa batan ne anlamadım :A

Gelelim DiCaprio'nun filminin izledi diye böyle oldu saçmalığına bu harbiden saçmalık ötesi :A Eskiden beri film izlemeyi çok severim kaldı ki izledim izledim eee sanane benim derdim seni mi gerdi :A Ne saçma konuşan insan var bu forumda arkadaş :A

Vadiye ve Necati Şaşmaz hakkında karalama haberleri açıyormuşum ya bi git :A 15 temmuz darbe girişiminin 2 ay öncesinden gidip isim alan bir dizi hakkında medyada çikan haberleri elbet açacağim. Bunun altina şakasina mesajlarımı gerçeğe almışsan bu senin sorunun :A

Ben hiçbir zaman ben padişahım demedim zaten böyle davranışlardan kacinirim her zaman. Maskeli şaklabanmış anca hakaret edersiniz zaten başka bir hayat felsefeniz yok sıkışınca hemen hakaret demek ki kendini öyle hissediyorsun ki baskalarini da öyle görüyorsun. :A

Kıskanmaya devam edebilirsin @Doğu gibi :A
tokadı basmışlar sana iyi olmuş troliçe seni:A

aaa bu arada daha fazlasını isteyen ne istiyorki ayoll @mrt-06 küfürmü yayınlasın :A

genel olarak ölçülü iyi bir hafta olmuş emeğine sağlık :bhr:

İtiraf 12 yapan arkadaşa şunu diycem keyfimin kahyasımısın arkadaşım istediğimi beğenirim istediğimi beğenmem evet çalışan biri değilim ev kızıyım eğlenme adına burdayım istediğimi yaparım keyif benim
istediğimi yapmakta özgürüm :D

İtiraf 12 yapan arkadaşa şunu diycem keyfimin kahyasımısın arkadaşım istediğimi beğenirim istediğimi beğenmem evet çalışan biri değilim ev kızıyım eğlenme adına burdayım istediğimi yaparım keyif benim
istediğimi yapmakta özgürüm :D
iste böyle olacaksin @vadikızı seninle olan terapilerimiz ise yaramis gibi :A

Her yerde karambol, herkes de hedef çok. Forum hipodrom mu yani? Mesajlara bakın üzerinden günler geçmiş hakaret içeren, kışkırtan mesajlar hala konuda duruyor. Ayrıca bunu yapanlardan birisi süper mod çok güzel çokzel :X

İtirafların içinde bile kurallara uygun olmayan terimler kullanılmış ve yayınlanmış zaten. Neyse benim için çok önemli değil ama 24 saatini forumda harcayanlar belki bu işe kafa yorarlar :D

Buradan Forum Yönetimine selamlar :)

Dokunmayın lan @vadikızı 'na ne istiyonuz lan her bölüm bişey yazıyonuz ! Gitsin mi istiniyoz laaa ama gerçekten bu itiraflardan sonra bu forumda İKİ YÜZLÜLÜKLERİN olduğu kanaatine vardım !!

Üstte programımızı karalamaya yönelik rakip programlardan yazdırılan mesajları ciddiye almayanız, düzenli olarak @Çiğdem-'in yürüttüğü bu karalama kampanyasına inanmayınız. :A

Programımızın yeni bölüm çekimleri başlıyor, 21 Kasım'da yayınlanacak yeni bölümümüz için itiraflarınızı bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. :)

Üstte programımızı karalamaya yönelik rakip programlardan yazdırılan mesajları ciddiye almayanız, düzenli olarak @Çiğdem-'in yürüttüğü bu karalama kampanyasına inanmayınız. :A

Programımızın yeni bölüm çekimleri başlıyor, 21 Kasım'da yayınlanacak yeni bölümümüz için itiraflarınızı bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. :)

dur ben şimdiden başlayayım itiraflara :))

@xemrexxx için
şöyle böyle diyorlar :) bilmem aslı varmıdır dedikoduların :)

@Çiğdem- aslında
çok şirret tipsiz kızın biriymiş resimlerine fotoşok yapıp kendini güzelim diye bize yutturmaya çalıyormuş :)

@dosimosi ise
evde kalmış:) ailesi kırk üfürükçüye götürmüş kızı ama bir türlü bahtı açılmamış yazık valla :) son çare olarak 80 yaşlarında kel bir amcanın 8. karısı olmak için evlilik hazırlıkları yapıyormuş diye duydum:)

@xemrexxx tosbağasını yine yanlış etiketlemişim :)

@xemrexxx için

@Çiğdem- aslında
çok şirret tipsiz kızın biriymiş resimlerine fotoşok yapıp kendini güzelim diye bize yutturmaya çalıyormuş :)

@dosimosi ise
evde kalmış:) ailesi kırk üfürükçüye götürmüş kızı ama bir türlü bahtı açılmamış yazık valla :) son çare olarak 80 yaşlarında kel bir amcanın 8. karısı olmak için evlilik hazırlıkları yapıyormuş diye duydum:)

Niye özelden göndermedin. :T: 4 sezondur yayınlanıyor hala formatı bilmiyon. :A

Niye özelden göndermedin. :T: 4 sezondur yayınlanıyor hala formatı bilmiyon. :A

@xemrexxx için

@Çiğdem- aslında

@dosimosi ise

hahaha ayy özeldende yollasa şunun gerçeği yansıtmayan itirafını kabul etme lütfen daha doğrusu iftirasını :A :A :A

@xemrexxx için

@Çiğdem- aslında

@dosimosi ise

inanmiyorum ya sen bunu onca muhabettimizden sonra bugunmu yazdin :T:
80 yasindaki amcaya gerek yok. sen varsinya :A kurtulusum sensen mecbur bu kolu tutmaliyim her nekadar yagmurdan kacip doluya yakalanmak olsada :F

@xemrexxx için

@Çiğdem- aslında

@dosimosi ise

bide benim baba tarafi belki ufurukcuye inanirda anne tarafim bilmez o seyleri. yurdum insani yasam tarzlarina uzaklar. daha beni taniyacan bekle sen :A

Sen de @Çiğdem- 'in album yarişmasını karala:A ben elendiğimde pek bi keyiflenmiş hatta komplo bile kurmuş olabilir hasbam :T: