TVen Fav10 İtirafları 42.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sağol ablacım teşekkür ederim ne derse desin itiraf eden arkadaşım umrumda değil
güldüm geçtim kimse benim keyfime karışamaz

@Çiğdem- ve @MayısKralı dışındaki bütün arkadaşların yorumları anonimmiş yeni farkettim [emoji33] cesaretinizden dolayı tebrik ederim ki olması gerekendr bu.

@mrt-06 aga eline sağlık demeyi unutmuşum [emoji2] eline sağlık [emoji2]

itiraf 12 yapan arkadaş kimse umrumda değil ablacım bundan sonra eski vadikızı yok
dediğin gibi ağırlık gösstermek gerekecek artık 😉

tşşk ben anonim itiraf yapmam yapanlarıda doğru bulmuyorum itiraf yüz yüze olursa itiraftır sonucta

Sağolasın aga.

tşşk ben anonim itiraf yapmam yapanlarıda doğru bulmuyorum itiraf yüz yüze olursa itiraftır sonucta
Yine başladın programı kötülemeye. .ss

@vadikızı bu mesajın neyini komik buldun da gülüyorsun?
sürgünüm 2 gündür iyice boş konuşmaya başladın kendine gel artık vallahi büyük müyük demicem ağzımı bozacam sonunda ulan ben 1 tane itiraf yollamadım ne halt söyleyeceksem yüzünüze söylüyorum zaten sizde kime ne yazıyorsanız yüzüne konuşun kimden bahsediyorsan adam gibi nick ver öyle isim vermeden hakaret etmek delikanlılığa sığıyor mu?

neye gülmüşüm ben anlamadım takas

@takas yorumunda gülünecek elbette birşey yok art niyetle gülmedim artık
şu forumda herşeye gülerek tepki göstermek istiyorum ablacım artık eski vadikızı
olmayacak bu forumda tamam mı ablam seni sevdiğimi biliyosun seni kıracak birşey
yapmam ben 😉

alıntı yaptığım mesaja güldürdün demişsin onu soruyorum neye güldün komik bişey varsa bizde gülelim

@takas yorumunda gülünecek elbette birşey yok art niyetle gülmedim artık
şu forumda herşeye gülerek tepki göstermek istiyorum ablacım artık eski vadikızı
olmayacak bu forumda tamam mı ablam seni sevdiğimi biliyosun seni kıracak birşey
yapmam ben 😉

burda yazdım ablam umarım anlatabildim benimle konuşurken büyüğün olduğumu
unutma olurmu 😉😉

tamam abla resmen bize hakaretler edilmiş bir mesaj dislike ı basmanı beklerim gülmeni değil