- Reaksiyon puanı
- 114,205
- Puanı
- 1,060
Vay kılıçlar ⚔️ çekildi ha.Sanki bizde boş insanız Herkes ettiğini çekmeden bu yarışma bitmez
Size iyi çatışmalar. Ben kenardan izliyeyim
Vay kılıçlar ⚔️ çekildi ha.Sanki bizde boş insanız Herkes ettiğini çekmeden bu yarışma bitmez
İyi de yapmışta rüzgarı arkama almış ne güzel gidiyordum.Rüzgarım kesildi. @slhttnmtl , kem gözlü Şevket gibi @DarkLegenD'ın nazarı değdi.😡Son maç seni dinlemeyip 1-1 yapıp 3 puanı kapmış @slhttnmtl
Salmıyorsun beni bir türlü... Tamam biliyorum beni övüyorsun her bulduğun fırsatta, çünkü mükemmel bir insanım... O yüzden benden uzaklaşamıyorsun ama senin de dediğin gibi yeter sanki...Hep @MEnes 'in ensesinde oluyorum. Yeter
Vakit bir olma vaktiİyi de yapmışta rüzgarı arkama almış ne güzel gidiyordum.Rüzgarım kesildi. @slhttnmtl , kem gözlü Şevket gibi @DarkLegenD'ın nazarı değdi.😡
Gün birlik olma günüdürVakit bir olma vakti
Bu nasıl bir özgüven, bu nasıl bir kendini beğenmişlikSalmıyorsun beni bir türlü... Tamam biliyorum beni övüyorsun her bulduğun fırsatta, çünkü mükemmel bir insanım... O yüzden benden uzaklaşamıyorsun ama senin de dediğin gibi yeter sanki...
Haydi Ertuğrul beyimGün birlik olma günüdür
Neyse ki arada tahminleri unutan birkaç arkadaş var yoksa net sonuncuyum.
İddaa oranında favori olana oynasan hep şimdi 16-20 arası bir yerdeydinNeyse ki arada tahminleri unutan birkaç arkadaş var yoksa net sonuncuyum.
bu çok iyiydiNeyse ki arada tahminleri unutan birkaç arkadaş var yoksa net sonuncuyum.
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş. @slhttnmtl
Yok o tavsiye geçen haftaki maçlardaydı, bunlar benim sallamalarım
iyi sallıyorsun 2-3 maça kalmaz beni de geçersinYok o tavsiye geçen haftaki maçlardaydı, bunlar benim sallamalarım
Geçen sefer ya çok iyi sallıyordum ya da bazen puan bile alamıyordum kendi yağımda kavrulur giderimiyi sallıyorsun 2-3 maça kalmaz beni de geçersin
@Dosi @slhttnmtl Bana diyene bak. Tahmin toplamaya çalışıyor. Eee boşuna dememişler insan yaşattığını yaşamadan bu dünyadan göç etmezmiş.Kupon ver çabuk. 😡😡
@Maskeli Fedai tüyo vermemiş anlaşılan. Herkes sen gibi yufka yürekli değil@Dosi @slhttnmtl Bana diyene bak. Tahmin toplamaya çalışıyor.
İnsan yaşattığını yaşamadan bu dünyadan göç etmezmiş.
@Maskeli Fedai gibi bilge bir kişilikten yardım istemek yasal olmalı bence. 🤗🤗 @Dosi@Dosi @slhttnmtl Bana diyene bak. Tahmin toplamaya çalışıyor. Eee boşuna dememişler insan yaşattığını yaşamadan bu dünyadan göç etmezmiş.
Benim yerimde sen olsan tüyo verir miydin? @slhttnmtl@Maskeli Fedai tüyo vermemiş anlaşılan. Herkes sen gibi yufka yürekli değil
Yanii kim olduğuna bağlıBenim yerimde sen olsan tüyo verir miydin? @slhttnmtl