EURO 2020 - Kicktipp Tahmin Turnuvası | Genel Konu ⚽

Erkekler bazen futbol için izin alırdı. Kızlarda kantine geçer otururdu müzik dinlerdik. Okullar hiç eğitici değil bizde. :(
Şuan nasıl bilmiyorum ama zamanımda evet çok farklıydı bize göre. Önyargılar ve ayırım çok maalesef.

• Üzücü
Reactions: cehennet
Kadınlara karşı öyle malesef. Baş etmenin tek yolu kaçmak ve denilenleri kulak ardı etmek.
Ben kaçmak yerine duymazdan gelip istediğim şekilde devam ediyorum. Bencede asla başkalarının ne dediğini önemsememeliyiz. İşin sonunda kazanan biz oluyoruz.
Bu hayatta çok şükür kafama ne koyduysam hep gerçekleştirdim. Okul dönemim biraz zor bir süreçti. Türkiye'de bir süre kalınca burda aksama oldu ama işin sonunda istediğim meslekleri okuyup çalıştım.
Biraz konu dışına çıktık ama İnanmak başarmanın yarısı derler ve gerçekten insan pes etmeyince amaçlarına ulaşıyor

• Beğendim
Reactions: cehennet
Ben kaçmak yerine duymazdan gelip istediğim şekilde devam ediyorum. Bencede asla başkalarının ne dediğini önemsememeliyiz. İşin sonunda kazanan biz oluyoruz.
Bu hayatta çok şükür kafama ne koyduysam hep gerçekleştirdim. Okul dönemim biraz zor bir süreçti. Türkiye'de bir süre kalınca burda aksama oldu ama işin sonunda istediğim meslekleri okuyup çalıştım.
Biraz konu dışına çıktık ama İnanmak başarmanın yarısı derler ve gerçekten insan pes etmeyince amaçlarına ulaşıyor

Haklısın konu dışına çıkmamak gerekli.:D
Orada öyle olabilir ama burada duymazdan gelmek farklı manalara gelebiliyor. En iyisi uzaklaşmak oluyor. Yeni insanlar tanımak yeni başlangıçlar yapmak. Iyi geliyor.:D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Haklısın konu dışına çıkmamak gerekli.:D
Orada öyle olabilir ama burada duymazdan gelmek farklı manalara gelebiliyor. En iyisi uzaklaşmak oluyor. Yeni insanlar tanımak yeni başlangıçlar yapmak. Iyi geliyor.:D
Seni üzen insanlarıda hayatından çıkarmak en güzeli. Bu sözü çok severim ve zaman zaman uygularım :A
Bazen hayata sağlam bir temizlik yapmak gerekir.... İçini tüketmiş aşklara, hırpalanmış dostluklara, gereksiz insanlara yol vermek gerekir.