Vay kılıçlar ⚔️ çekildi ha.Sanki bizde boş insanızHerkes ettiğini çekmeden bu yarışma bitmez
![]()
Size iyi çatışmalar. Ben kenardan izliyeyim
Vay kılıçlar ⚔️ çekildi ha.Sanki bizde boş insanızHerkes ettiğini çekmeden bu yarışma bitmez
![]()
İyi de yapmışta rüzgarı arkama almış ne güzel gidiyordum.Rüzgarım kesildi.Son maç seni dinlemeyip 1-1 yapıp 3 puanı kapmış @slhttnmtl![]()
Salmıyorsun beni bir türlü...Hep @MEnes 'in ensesinde oluyorum. Yeter![]()
Vakit bir olma vaktiİyi de yapmışta rüzgarı arkama almış ne güzel gidiyordum.Rüzgarım kesildi.@slhttnmtl , kem gözlü Şevket gibi @DarkLegenD'ın nazarı değdi.😡
Gün birlik olma günüdürVakit bir olma vakti![]()
Bu nasıl bir özgüven, bu nasıl bir kendini beğenmişlikSalmıyorsun beni bir türlü...Tamam biliyorum beni övüyorsun her bulduğun fırsatta, çünkü mükemmel bir insanım... O yüzden benden uzaklaşamıyorsun ama senin de dediğin gibi yeter sanki...
![]()
Haydi Ertuğrul beyimGün birlik olma günüdür![]()
Neyse ki arada tahminleri unutan birkaç arkadaş var yoksa net sonuncuyum.
İddaa oranında favori olana oynasan hep şimdi 16-20 arası bir yerdeydinNeyse ki arada tahminleri unutan birkaç arkadaş var yoksa net sonuncuyum.![]()
bu çok iyiydiNeyse ki arada tahminleri unutan birkaç arkadaş var yoksa net sonuncuyum.![]()
Yok o tavsiye geçen haftaki maçlardaydı, bunlar benim sallamalarım
iyi sallıyorsunYok o tavsiye geçen haftaki maçlardaydı, bunlar benim sallamalarım![]()
Geçen sefer ya çok iyi sallıyordum ya da bazen puan bile alamıyordumiyi sallıyorsun2-3 maça kalmaz beni de geçersin
@Dosi @slhttnmtl Bana diyene bak.Kupon ver çabuk. 😡😡
@Maskeli Fedai tüyo vermemiş anlaşılan. Herkes sen gibi yufka yürekli değil@Dosi @slhttnmtl Bana diyene bak.Tahmin toplamaya çalışıyor.
İnsan yaşattığını yaşamadan bu dünyadan göç etmezmiş.![]()
@Maskeli Fedai gibi bilge bir kişilikten yardım istemek yasal olmalı bence. 🤗🤗 @Dosi@Dosi @slhttnmtl Bana diyene bak.Tahmin toplamaya çalışıyor. Eee boşuna dememişler insan yaşattığını yaşamadan bu dünyadan göç etmezmiş.
![]()
Benim yerimde sen olsan tüyo verir miydin?@Maskeli Fedai tüyo vermemiş anlaşılan. Herkes sen gibi yufka yürekli değil![]()
Yanii kim olduğuna bağlıBenim yerimde sen olsan tüyo verir miydin?@slhttnmtl