İskoçya kazanırsa herkes 0 puan. Bırakında ben alayım 1 puanÜstüme iyilik sağlık şimdi böyle mi olduk mikasa hanım. Yatar derken full savunma yapar.
İngiltere alırsa ben hariç herkes puan alacak
İskoçya kazanırsa herkes 0 puan. Bırakında ben alayım 1 puanÜstüme iyilik sağlık şimdi böyle mi olduk mikasa hanım. Yatar derken full savunma yapar.
Herkes gider Mersin'e İsveç'li gider tersineİskoçya kazanırsa herkes 0 puan. Bırakında ben alayım 1 puan
İngiltere alırsa ben hariç herkes puan alacak
Ya aslında İskoçya alsın 0 puanada razıyım. Sonuçta kimse puan almaz ve gıcık kaptığım İngiltere yenilmiş olurHerkes gider Mersin'e İsveç'li gider tersine
İyi ki dememişsin yoksa başımıza iş alırdık.Dertsiz başa dert eklemeye ne gerek var?Ya aslında İskoçya alsın 0 puanada razıyım. Sonuçta kimse puan almaz ve gıcık kaptığım İngiltere yenilmiş olur
Keşke 0-0 deseymişim
Ben şanssızım. 0 puan gelir.İyi ki dememişsin yoksa başımıza iş alırdık.Dertsiz başa dert eklemeye ne gerek var?
Nerde benim diss'im?Ben şanssızım. 0 puan gelir.
İngiltere çok fena gelmeye başladı.
Dayan İskoçya
Üstüne toprak atta hortlamasın.Yes be, tek puan alan ben oldum ah keşke 0 -0 olsaydı tahminim
Neyse aldığım 1 puanda olsa @MEnes 'i bir sıra aşağı çektim
1 puan ile fazla havaya giremedim maalesefÜstüne toprak atta hortlamasın.
Küçümseme puanı damlaya damlaya göl olur.1 puan ile fazla havaya giremedim maalesef
Damlaya damlaya göl olup kaybettiğim puanların getirdiği sonuçlardan dolayı önemini biliyorumKüçümseme puanı damlaya damlaya göl olur.
İngiltere maçı sonrası tüm forum böyle olduk.
Tabi ki de bunun goygoy olduğunu biliyorsundur bence... Neyse dediğini yapayım bari ama çoğu maç saçma sapan sonuçlarla geliyor ve puan alamıyorum... Bu turnuvada işim zor gibi...Bu nasıl bir özgüven, bu nasıl bir kendini beğenmişlik
Baz gaza aç farkı, seni görmek istemiyorum. 1 puanın acısı geçmedi daha
İyi yaptın, daha fazla yok etmelisin beni..Yes be, tek puan alan ben oldum ah keşke 0 -0 olsaydı tahminim
Neyse aldığım 1 puanda olsa @MEnes 'i bir sıra aşağı çektim
İnşallah yok ederim. Uzun bir turnuva olsa sen beni yok edersinTabi ki de bunun goygoy olduğunu biliyorsundur bence... Neyse dediğini yapayım bari ama çoğu maç saçma sapan sonuçlarla geliyor ve puan alamıyorum... Bu turnuvada işim zor gibi...
------
İyi yaptın, daha fazla yok etmelisin beni..
Hayırlısı artık, bekleyip göreceğiz... Uzun soluklu turnuvada bence de ben iyi gitmiştim sanki... Ama burası biraz sürprize açık gözüküyor...İnşallah yok ederim. Uzun bir turnuva olsa sen beni yok edersin
1 puanla iyi gittin, lafı bile olmamalıHayırlısı artık, bekleyip göreceğiz... Uzun soluklu turnuvada bence de ben iyi gitmiştim sanki... Ama burası biraz sürprize açık gözüküyor...
Tabi ki de bunun goygoy olduğunu biliyorsundur bence... Neyse dediğini yapayım bari ama çoğu maç saçma sapan sonuçlarla geliyor ve puan alamıyorum... Bu turnuvada işim zor gibi...
------
İyi yaptın, daha fazla yok etmelisin beni..
Ona gerek kalmıyor ki sen tereyağı gibi eriyorsun...İnşallah yok ederim. Uzun bir turnuva olsa sen beni yok edersin
Aynen öyle lafı bile olmuyor zaten, yağ gibi akıyorum dibe doğru...1 puanla iyi gittin, lafı bile olmamalı
Kısmet artık. Bekleyip göreceğiz
Kesinlikle kimseye ihtiyacım yok, ben kendimi mis gibi yok ederim...Ona gerek kalmıyor ki sen tereyağı gibi eriyorsun...