Hayır , ben peşin hükümlü davrandım.Noldu be 😱 istemeden kırdım mı
Hayır , ben peşin hükümlü davrandım.Noldu be 😱 istemeden kırdım mı
Sanırım şimdi anladım, o tatil modu kısmında pişmanlık yaşadım da ondan o emoji.Hayır , ben peşin hükümlü davrandım.
Ne pişmanlığı yaşadın?Sanırım şimdi anladım, o tatil modu kısmında pişmanlık yaşadım da ondan o emoji.
İleride bunun bedelini ödeyeceğimi düşünmek rahatsız ediyor. Ha ama hala icraat yok orası ayrı.Ne pişmanlığı yaşadın?
Bedelini ödemek zorunda kalacağın ne yapmış olabilirsin?İleride bunun bedelini ödeyeceğimi düşünmek rahatsız ediyor. Ha ama hala icraat yok orası ayrı.
Kendime erken tatil verdim işte, hem de tam 1 buçuk ay.Bedelini ödemek zorunda kalacağın ne yapmış olabilirsin?
Başta diyeceğini, sonda deyince konuyu öğrenmek için uzatmış bulundum.Kendime erken tatil verdim işte, hem de tam 1 buçuk ay.
Olayın sonunda herkes her şeyi anladığına göre sıkıntı yok.Başta diyeceğini, sonda deyince konuyu öğrenmek için uzatmış bulundum.
Hedef koymadım ben nereye kadar gidersem iyidir6 maçtan 1 tanesi bile mi tutmaz vay arkadaş.
Kütük dostumla liderlik için çekişiyoruz @Maskeli FedaiGünün maçları tamamlandı. @pompy bu haftanın zirve ismi olarak avaraj puanın sahibi oluyor. @Maskeli Fedai ise 3 sıra yükselerek genel tabloda zirvenin sahibi oluyor. Zirve hattı alev alev.
@MasacRE ve @xdragxx 2. Ve 3.lük sıralarında değişiklik yaşamadı. @slhttnmtl 8 basamak yükselerek dikkat çekti.
@bazinga ezeli rakibi hasanca'nın bir puan gerisinde.
Yarınki maç skorlarını unutmayın!!!
Ekli dosyayı görüntüle 104062
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno45
@BesaleT @Araf @hasanca
İki loser salmış zaten kütük dostum, isimlerini zor buldum listede
O konuyu açmayalım bence kütük dostum, Sabar konusunda biz zararlı çıkabiliriz Oscar etkinliğini falan düşününce