8 de kapanır, 18 de. (Fark daha da açıldı. )Belki de fark çok yok
8 de kapanır, 18 de. (Fark daha da açıldı. )Belki de fark çok yok
Al işte baht baht dedik gördük bahtı.
Aaa ne zamandır. 😱Ben tövbeliyim.
@BARON男爵 'un yorumunu gördüğüm an başladı.Al işte baht baht dedik gördük bahtı.
Aaa ne zamandır. 😱
Aynı ben@Dosi haftanın konusu gelecek mi
Ah keşke o yorum olmasaydı da biraz fikir dilenebilseydim.@BARON男爵 'un yorumunu gördüğüm an başladı.
Bittimi hiç bakmadım skorlara. Galiba yükseldin. Hemen yorum hazır edeyim bari@Dosi haftanın konusu gelecek mi
@12.Adam da düşüşte 10 puan önümdeydi şimdi sadece 3Ah keşke o yorum olmasaydı da biraz fikir dilenebilseydim.
Cebimiz çok doluymuş gibi cepten yedik.@12.Adam da düşüşte 10 puan önümdeydi şimdi sadece 3
Haftalık maçlar tamamlandı. Haftanın en çok puan alan üyesi 10 puan ile @XanTier olurken zirve isim değiştirdi ve 8 puan alan @xdragxx 2 basamak yükselerek genel tabloda 1. sıraya yükseldi.
@bazinga bu hafta atak yaparak 7 sıra birden yükseldi ve ezeli rakibi hasancayı geride bıraktı. @pompy 'nin 8 sıra gerilemesi ise dikkat çekti.
Yarınki maç skorlarını unutmayın!!!
Ekli dosyayı görüntüle 104186
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno45
@BesaleT @Araf @hasanca
Ne için paylaş dediğin belli oldu
Şovumuzu yapacaz tabii şampiyonluğun en büyük adayı olarak...Ne için paylaş dediğin belli oldu
Yalnız ben böyle orta kararda gitmem iyi. Ne stres ne birşey. Farkında bile değildim bugünün
Tüyoları ondan mı almıştın???Vışşşş, bu sefer de hiç puan alamamışız... Ah @/DarkLegenD ahh.
Hayır geçtin beni derken nazarını bir değdirdi geldiğim hale bak.Tüyoları ondan mı almıştın???