Rezil herifler ne işiniz var bu kadar yukarı sıralarda, size hiç yakışıyor mu... Ama yine de kazananın bizden birinin olmasını isteriz ve bu durum çok hoş diyebiliriz... Canım yoldaşlarım... 😳 😳
O konuyu açmayalım bence kütük dostum, Sabar konusunda biz zararlı çıkabiliriz Oscar etkinliğini falan düşününce
Sabar= BEN iken beni şutlama ihtimaliniz maalesef literatürde yer almıyor... Bunun siz de bilincindesiniz bence... Ki zaten Leşku yoldaşımız bu konuda gerekenleri söylemiş... Biz konu SABAR olunca tüm fedakarlıkları yapıp tüm sorumluluğu alan muazzam Sabarseverleriz... @Sherlock
Kıymık pusuda...
Teşekkürler 😊
İki loser salmış zaten kütük dostum, isimlerini zor buldum listede
O konuyu açmayalım bence kütük dostum, Sabar konusunda biz zararlı çıkabiliriz Oscar etkinliğini falan düşününce
Bu skorları çok önceden yazmıştım. Hiç bakınmadım bile. Birincilik iddiam yok artık.@Dosi keşke duygusal davranmasaydın bu kez de...
Ben İsviçre maçını alamayız diye hissediyordum beraberlik yazdım @slhttnmtl1-0 yazacağıma 0-1 yazınca gelen sonuç...
19'da bomba patlayacak.Bende soracaktım zamanım var mı diye tmm hemen
Şuraya basıp 6 olsun onlarıda yaz. Daha önce yapsaydın son günleri kaçırmazdınBende soracaktım zamanım var mı diye tmm hemen
Şuraya basıp 6 olsun onlarıda yaz. Daha önce yapsaydın son günleri kaçırmazdın
Ekli dosyayı görüntüle 104142
Aslında Hainku ve Hainli Fedai isimli iki hain kan dondurucu şeyler söylemişler, yoldaşlarına demediklerini bırakmamışlar ancak koyulaştırıp altını çizdiğim kısım sebebiyetiyle yine pamuk gibi olduk ve bir şey diyemedik kendilerine. Ayrıca haksız da sayılmazlar, vaziyete bak küme düşmeme mücadelesi veriyoruz resmen onlar zirvedeyken...Sabar= BEN iken beni şutlama ihtimaliniz maalesef literatürde yer almıyor... Bunun siz de bilincindesiniz bence... Ki zaten Leşku yoldaşımız bu konuda gerekenleri söylemiş... Biz konu SABAR olunca tüm fedakarlıkları yapıp tüm sorumluluğu alan muazzam Sabarseverleriz... @Sherlock
Ben tövbeliyim.
Belki bir gün o ses tekrar bana da fısıldar.
Belki de fark çok yokBelki bir gün o ses tekrar bana da fısıldar.