4 maçtan 3 puan almışsın. O günleri kaçırmazsan çok üstlerde olacaktınyaptım ben hepsini
4 maçtan 3 puan almışsın. O günleri kaçırmazsan çok üstlerde olacaktınyaptım ben hepsini
4 maçtan 3 puan almışsın. O günleri kaçırmazsan çok üstlerde olacaktınah be Melek
Tahminlerini yapmışsın...Hiç sorma hiç şifreyi bilip telden girebilsem yapardım ya
2 günü yapamadı evde değildi diye. Baya maçları kaçırdı.Tahminlerini yapmışsın...![]()
4.lük de iyidir.Haftalık maçlar tamamlandı. Haftanın en çok puan alan üyesi 10 puan ile @XanTier olurken zirve isim değiştirdi ve 8 puan alan @xdragxx 2 basamak yükselerek genel tabloda 1. sıraya yükseldi.
@bazinga bu hafta atak yaparak 7 sıra birden yükseldi ve ezeli rakibi hasancayı geride bıraktı. @pompy 'nin 8 sıra gerilemesi ise dikkat çekti.
Yarınki maç skorlarını unutmayın!!!
Ekli dosyayı görüntüle 104186
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno45
@BesaleT @Araf @hasanca
Yarama tuz bastın. Süper lig zamanı 1 puan az aldım diye 3. olmayı kaçırdım4.lük de iyidir.![]()
Çok bile olmuşsun.Yarama tuz bastın. Süper lig zamanı 1 puan az aldım diye 3. olmayı kaçırdım![]()
23 kişi ve 42 haftalıktı. Süper lig. Daha zor o 😡Çok bile olmuşsun.4 kişilik miydi turnuva.
![]()
Çoğu o zaman tahmin yapmadı sen her hafta yaptın öyle oldun.23 kişi ve 42 haftalıktı. Süper lig. Daha zor o 😡
19 kişi aktif oylama yaptı hep ve ben bir keresinde 13 maç 0 puan aldım üstelikÇoğu o zaman tahmin yapmadı sen her hafta yaptın öyle oldun.![]()
Aynen, benle uğraşma konusunda dedin galiba?Bu beso'da @xdragxx ın yokluğunu aratmıyor.![]()
Evet, mesajı görür görmez, Behzat komserim olay mahaline damlamış.Aynen, benle uğraşma konusunda dedin galiba?![]()
Bırak yokluğu varlığında da uğraşma varEvet, mesajı görür görmez, Behzat komserim olay mahaline damlamış.![]()
Asıl mikasa modunu bunlara göstereceksin, sen hep yoldaşım @Tolstoyevski 'ye gösteriyorsun. Yazık yoldaşıma... 🙁Bırak yokluğu varlığında da uğraşma varherkes uğraşıyor benle
![]()
Hah gerçek sen busun işte.19 kişi aktif oylama yaptı hep ve ben bir keresinde 13 maç 0 puan aldım üstelik![]()
Kim ben mi?Bırak yokluğu varlığında da uğraşma varherkes uğraşıyor benle
![]()
Hmm pardon uğraşmayız daha.Bırak yokluğu varlığında da uğraşma varherkes uğraşıyor benle
![]()
KıskançHah gerçek sen busun işte.![]()
Şımartma onuAsıl mikasa modunu bunlara göstereceksin, sen hep yoldaşım @Tolstoyevski gösteriyorsun. Yazık yoldaşıma... 🙁