- Reaksiyon puanı
- 114,198
- Puanı
- 1,060
4 maçtan 3 puan almışsın. O günleri kaçırmazsan çok üstlerde olacaktın ah be Melekyaptım ben hepsini
4 maçtan 3 puan almışsın. O günleri kaçırmazsan çok üstlerde olacaktın ah be Melekyaptım ben hepsini
4 maçtan 3 puan almışsın. O günleri kaçırmazsan çok üstlerde olacaktın ah be Melek
Tahminlerini yapmışsın...Hiç sorma hiç şifreyi bilip telden girebilsem yapardım ya
2 günü yapamadı evde değildi diye. Baya maçları kaçırdı.Tahminlerini yapmışsın...
4.lük de iyidir.Haftalık maçlar tamamlandı. Haftanın en çok puan alan üyesi 10 puan ile @XanTier olurken zirve isim değiştirdi ve 8 puan alan @xdragxx 2 basamak yükselerek genel tabloda 1. sıraya yükseldi.
@bazinga bu hafta atak yaparak 7 sıra birden yükseldi ve ezeli rakibi hasancayı geride bıraktı. @pompy 'nin 8 sıra gerilemesi ise dikkat çekti.
Yarınki maç skorlarını unutmayın!!!
Ekli dosyayı görüntüle 104186
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno45
@BesaleT @Araf @hasanca
Yarama tuz bastın. Süper lig zamanı 1 puan az aldım diye 3. olmayı kaçırdım4.lük de iyidir.
Çok bile olmuşsun. 4 kişilik miydi turnuva.Yarama tuz bastın. Süper lig zamanı 1 puan az aldım diye 3. olmayı kaçırdım
23 kişi ve 42 haftalıktı. Süper lig. Daha zor o 😡Çok bile olmuşsun. 4 kişilik miydi turnuva.
Çoğu o zaman tahmin yapmadı sen her hafta yaptın öyle oldun.23 kişi ve 42 haftalıktı. Süper lig. Daha zor o 😡
19 kişi aktif oylama yaptı hep ve ben bir keresinde 13 maç 0 puan aldım üstelikÇoğu o zaman tahmin yapmadı sen her hafta yaptın öyle oldun.
Bu beso'da @xdragxx ın yokluğunu aratmıyor.23 kişi ve 42 haftalıktı. Süper lig. Daha zor o 😡
Aynen, benle uğraşma konusunda dedin galiba?Bu beso'da @xdragxx ın yokluğunu aratmıyor.
Evet, mesajı görür görmez, Behzat komserim olay mahaline damlamış.Aynen, benle uğraşma konusunda dedin galiba?
Bırak yokluğu varlığında da uğraşma var herkes uğraşıyor benleEvet, mesajı görür görmez, Behzat komserim olay mahaline damlamış.
Asıl mikasa modunu bunlara göstereceksin, sen hep yoldaşım @Tolstoyevski 'ye gösteriyorsun. Yazık yoldaşıma... 🙁Bırak yokluğu varlığında da uğraşma var herkes uğraşıyor benle
Hah gerçek sen busun işte.19 kişi aktif oylama yaptı hep ve ben bir keresinde 13 maç 0 puan aldım üstelik
Kim ben mi?Bırak yokluğu varlığında da uğraşma var herkes uğraşıyor benle
Hmm pardon uğraşmayız daha.Bırak yokluğu varlığında da uğraşma var herkes uğraşıyor benle
Kıskanç 42 hafta diyorum. 42 😡Hah gerçek sen busun işte.
Şımartma onuAsıl mikasa modunu bunlara göstereceksin, sen hep yoldaşım @Tolstoyevski gösteriyorsun. Yazık yoldaşıma... 🙁