- Reaksiyon puanı
- 40,078
- Puanı
- 1,060
Hayır , ben peşin hükümlü davrandım.Noldu be 😱 istemeden kırdım mı![]()
Hayır , ben peşin hükümlü davrandım.Noldu be 😱 istemeden kırdım mı![]()
Sanırım şimdi anladım, o tatil modu kısmında pişmanlık yaşadım da ondan o emoji.Hayır , ben peşin hükümlü davrandım.![]()
Ne pişmanlığı yaşadın?Sanırım şimdi anladım, o tatil modu kısmında pişmanlık yaşadım da ondan o emoji.![]()
İleride bunun bedelini ödeyeceğimi düşünmek rahatsız ediyor.Ne pişmanlığı yaşadın?
Bedelini ödemek zorunda kalacağın ne yapmış olabilirsin?İleride bunun bedelini ödeyeceğimi düşünmek rahatsız ediyor.Ha ama hala icraat yok orası ayrı.
![]()
Kendime erken tatil verdim işte, hem de tam 1 buçuk ay.Bedelini ödemek zorunda kalacağın ne yapmış olabilirsin?
Başta diyeceğini, sonda deyince konuyu öğrenmek için uzatmış bulundum.Kendime erken tatil verdim işte, hem de tam 1 buçuk ay.![]()
Olayın sonunda herkes her şeyi anladığına göre sıkıntı yok.Başta diyeceğini, sonda deyince konuyu öğrenmek için uzatmış bulundum.![]()
Hedef koymadım ben nereye kadar gidersem iyidir6 maçtan 1 tanesi bile mi tutmaz vay arkadaş.![]()
Kütük dostumla liderlik için çekişiyoruzGünün maçları tamamlandı. @pompy bu haftanın zirve ismi olarak avaraj puanın sahibi oluyor. @Maskeli Fedai ise 3 sıra yükselerek genel tabloda zirvenin sahibi oluyor. Zirve hattı alev alev.
@MasacRE ve @xdragxx 2. Ve 3.lük sıralarında değişiklik yaşamadı. @slhttnmtl 8 basamak yükselerek dikkat çekti.
@bazinga ezeli rakibi hasanca'nın bir puan gerisinde.
Yarınki maç skorlarını unutmayın!!!
Ekli dosyayı görüntüle 104062
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno45
@BesaleT @Araf @hasanca
İki loser salmış zaten kütük dostum, isimlerini zor buldum listede
O konuyu açmayalım bence kütük dostum, Sabar konusunda biz zararlı çıkabiliriz Oscar etkinliğini falan düşününce