Yangın Nedeniyle Ekrana Gelmeyecek Yapımlar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    bahar

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,528
Puanı
1,061
bahar.jpg

Bolu'da meydana gelen yangın nedeniyle bu akşam dizilere ara veriliyor.

'Bahar'ın (Show TV) bu akşam yayınlanmayacağı akıştaki değişiklikle ilan edilirken 'Bir Gece Masalı' (ATV), 'Sen Ağlama İstanbul' (Star TV), 'Mehmed: Fetihler Sultanı' (TRT 1) ve 'Survivor' (TV8) da yeni bölüm yayınlarını iptal etti.

Gelişmeler oldukça konu üzerinde düzenlemeler yapılacaktır.

Son düzenleme:
Sen Ağlama İstanbul'da yayınlanmayacak. | Star TV

Öncelikle şunu söyleyeyim, salı günü yayınlanan dizilerin hiç birini izlemiyorum. Felaket yasanınca yeni bolum yayinlamamak her zaman mantıksız gelmiştir bana. Hep vardır bu TV sektöründe. Neden diye sorulduğunda "ama felaket olmuş, nasıl dizi izlesin ki insanlar? Nasıl eğlensinler" Diyorlar. İzler kardeşim izler. Zannettiginiz gibi bir dünya yok. Koy bakalım yeni bölümü o felaket gününde(terör, deprem, yangın), sabah bak bakalım nasıl geliyor reyting. İzlenmiş mi, izlenmemis mi., Bakiyorsun yayın akışına, o saatte dizinin bir hafta önceki bölümü yayında. Eski bölüm izleyerek "eğlenmek" serbest. Ama yeni bölüm izleyerek eğlenmek hâşâ "günah".
Ayrıca, maç eğlence değil mi? Eğlencenin Ağa babası. erteleniyor mu mesela? Ertelenmiyor. maç izleyerek eğlenmek serbest, hâşâ dizi izleyerek eğlenmek günah...
Çok uzattım. Sadece bir durum tespiti...

Zaten yayın yasağı var eskiden kötü bir olay yaşandığında tüm kanallar orada yayın yaptığı için diziler vs. olmazdı ama artık yayın yasaklarından dolayı bu olmuyor zaten. Yeni bölüm yerine başka bir dizi veya film koymak neyi değiştiriyor. Çok saçma.

Öncelikle şunu söyleyeyim, salı günü yayınlanan dizilerin hiç birini izlemiyorum. Felaket yasanınca yeni bolum yayinlamamak her zaman mantıksız gelmiştir bana. Hep vardır bu TV sektöründe. Neden diye sorulduğunda "ama felaket olmuş, nasıl dizi izlesin ki insanlar? Nasıl eğlensinler" Diyorlar. İzler kardeşim izler. Zannettiginiz gibi bir dünya yok. Koy bakalım yeni bölümü o felaket gününde(terör, deprem, yangın), sabah bak bakalım nasıl geliyor reyting. İzlenmiş mi, izlenmemis mi., Bakiyorsun yayın akışına, o saatte dizinin bir hafta önceki bölümü yayında. Eski bölüm izleyerek "eğlenmek" serbest. Ama yeni bölüm izleyerek eğlenmek hâşâ "günah".
Ayrıca, maç eğlence değil mi? Eğlencenin Ağa babası. erteleniyor mu mesela? Ertelenmiyor. maç izleyerek eğlenmek serbest, hâşâ dizi izleyerek eğlenmek günah...
Zaten yayın yasağı var eskiden kötü bir olay yaşandığında tüm kanallar orada yayın yaptığı için diziler vs. olmazdı ama artık yayın yasaklarından dolayı bu olmuyor zaten. Yeni bölüm yerine başka bir dizi veya film koymak neyi değiştiriyor. Çok saçma.
Reklamverenler reklamları çektiği için zarar etmemek adına yeni bölüm yayını yapılmıyormuş.

Hep Acuna küfür ederler Ne olursa olsun Yeni bölüm veriyor diye..
Ama yeni bölüm verdiğinde ertesi gün izleniyor mu, izleniyor.

Bende Yeni bölümü kaldırıp eskiyi vermeyi saçma buluyorum.

İşin üzüntü ile alakası yok sadece maddi olduğunuda herkes biliyor.

• Beğendim
Reactions: cookies
Hep Acuna küfür ederler Ne olursa olsun Yeni bölüm veriyor diye..
Ama yeni bölüm verdiğinde ertesi gün izleniyor mu, izleniyor.

Bende Yeni bölümü kaldırıp eskiyi vermeyi saçma buluyorum.

İşin üzüntü ile alakası yok sadece maddi olduğunuda herkes biliyor.
Diziler zaten olmaz da hayret Acun genelde her türlü yeni bölümü verirdi. Bu sefer vermemiş, doğru olanı yapmış.

Bu doğru.En büyük felakette bile dizi izler insanlar.Mesela ben kafamı dağıtmak için izlerim.Dün dizi izlemedim tiktokta takıldım mesela

Bu akşamki diziler (Leyla, Kuruluş Osman, Sahipsizler, Annem Ankara, Sandık Kokusu) de yeni bölümleriyle ekrana gelmeyecek.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş