Yarın Salı bizde onu diyorumBeynim yandı.![]()
Yarın Salı bizde onu diyorumBeynim yandı.![]()
Bizde de salı. Günler de mi değişti çok görmeyeli AvrupadaBiz daha Pazartesi günündeyiz2 saat gerideyiz. Teknik olarak evet sizde yarın Çarşamba ama bizde Salı
2 saat sonra bende yarın Çarşamba diyebilirim
![]()
Ben bu mesajdan dolayı öyle dedimBizde de salı. Günler de mi değişti çok görmeyeli Avrupada![]()
Yarın çarşamba bir tık boşum, tabii ki olur.![]()
Yarın Salı bizde onu diyorum![]()
O mesaj şu anlamda idi.Ben bu mesajdan dolayı öyle dedimAvrupa değil Türkiye’de değişmiş gibi
------
Ortalığı karıştırdınO mesaj şu anlamda idi.Yarın ve çarşamba bir tık boşum.
![]()
Araya virgül konmalı idi. Olsun artık.Ortalığı karıştırdınaraya bi ile veya ve eklenirdi
![]()
Hahah onu farketmedim yaBen bu mesajdan dolayı öyle dedimAvrupa değil Türkiye’de değişmiş gibi
------
İşte yine Dosi klasik yanlış anlaşılıyor sonra yanlış başkasından kaynaklı oluyor. AlıştımHahah onu farketmedim ya
@cokiyitvci Fox ödülünü hâlâ saklıyor musun?
Forumda uzun zamandır varsın. Forumun şimdiki halini nasıl değerlendiriyorsun?
Ödüllerini evet halen saklıyorum. Sonsuza dek.Hahah onu farketmedim ya
@cokiyitvci Fox ödülünü hâlâ saklıyor musun?
Forumda uzun zamandır varsın. Forumun şimdiki halini nasıl değerlendiriyorsun?
Profilime girip baktığın zaman beni ne olarak tanımlarsın. ?Ödüllerini evet halen saklıyorum. Sonsuza dek.
Forum bir tık eski ruhunu ve samimiyetini kaybetti ama tabii iyi, saygılı üyeler de var.![]()
Genelde komik şeyler paylaşan sempatik birisin 😄😄😄😄Profilime girip baktığın zaman beni ne olarak tanımlarsın. ?![]()
En sevdiğin film aklına şu an hangisi geldi?Genelde komik şeyler paylaşan sempatik birisin 😄😄😄😄
Mumya Evi filmi 2005 yapımı. ❤️En sevdiğin film aklına şu an hangisi geldi?
Sarı, 5, Perşembe en iyisi 💫❤️
Hayalimdeki araba bu. Alıver bana.Hayalindeki araba?
Karşı cins sarışın mı esmer mi? Yada sana göre var mı hangisi?
Şimdiye kadar yıllanmış ilişkin var mı? Varsa ne kadar?
Karşı cinste en çok dikkat ettiğin 2 şey? @cokiyitvci
Ev sevdiğim şarkı türü pop.Sorgu odasına hoşgeldin @cokiyitvci
Yıllar önce biten dizilerden ilk 3 favorin?
Şu an yayınlanan dizilerden ilk 3 favorin?
En sevdiğin film türü?
En sevdiğin şarkı türü?
Araba güzelmiş arazi aracı tabi. O zaman dağ bağ bahçe seviyorsun.Hayalimdeki araba bu. Alıver bana.
Ekli dosyayı görüntüle 133311
Sarışın esmer kadın diye bakmam. Yüreği temiz, sadık olsun yeterli.
Çok seçiciyim, sevdiğim insanlar tabii ki oldu. Ama ilişkim olmadı. Kısmet diye bakıyorum.
Karşı cinste en çok dikkat ettiğim şey dediğim gibi kalbi kötü olmasın ve şımarık insanları da sevmem hiç.
Ev sevdiğim şarkı türü pop.
En sevdiğim film türü dram.
İlk 2 soruya cevabım şu: NOW 'ımdaki tüm diziler kaliteliydi. Biten ve şu anki dizilerin hepsi çok kaliteli. Ayrım yapamam. Bazılarının kıymeti maalesef bilinmedi.![]()
Dağ gezisi falan severim. Yürüyüş için. 😍Araba güzelmiş arazi aracı tabi. O zaman dağ bağ bahçe seviyorsun.
Mangal yakmayi yapmayı sever misin?
Kebap kuşbaşı mi adana mı?
Sakatat; ciğer, sirdan, mumbar.kokorec yer misin?![]()
Adana ♥️Dağ gezisi falan severim. Yürüyüş için. 😍
Mangal yapmam ama yardım ederim yapan kişiye 😁
Adana tabii ki
Sakatat kokoreç falan yemem 😃