EURO 2020 - Kicktipp Tahmin Turnuvası | Genel Konu ⚽

Kalbime indi, yuh :A
Fikir alışverişi yapılabilir bu normal. Sen şanslısın, ben geçen @Tolstoyevski 'ye Finlandiya kazanır yazdım dedim, o da oranlara bak, Danimarka alır dedi diye ben değiştirip 2 puandan olmuştum :A herkes @12.Adam gibi doğru fikir vermiyor demekki :A önceki seferdede çok puanım gitti öyle. Kimseye fikir sormuyorum artık :A

Fikir alışverişi yapılabilir bu normal. Sen şanslısın, ben geçen @Tolstoyevski 'ye Finlandiya kazanır yazdım dedim, o da oranlara bak, Danimarka alır dedi diye ben değiştirip 2 puandan olmuştum :A herkes @12.Adam gibi doğru fikir vermiyor demekki :A önceki seferdede çok puanım gitti öyle. Kimseye fikir sormuyorum artık :A
Zaten korkarak girmiştim o topa :A Allah razı olsun verdiği tüm tüyolar harmanladığım skorlarla çok güzel bir şekilde tuttu :A Bunları kendi başıma nasıl becerdim onu hala anlayamadım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Maalesef doğru bir karar olur. Ben burada saatler süren analizler sonucu tahminlerimi yaparken @slhttnmtl 'in beleşe konması çok rahatsız edici...
Seni kınıyorum, 2-3 tahmin beleşe konmak mı olmuş, sende insanların gönlünü dağlayıp desteğini alsaydın...

@bazinga ... here we go again... yine geçti :bilmem:

CE5F3ABB-31BB-480B-B148-446EF9964742.jpeg

@12.Adam @Dosi

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
12.Adam yardım etmiş.
Onu @12.Adam ile birlikte diskalifiye etmeyi planlıyoruz @Tolstoyevski @slhttnmtl

O geçen hafta 2 maçtı ki tam skor bile değildi.

Ayrıca biz orada konuştuğumuzda kimse tepki de göstermemişti de neyse.

Maalesef doğru bir karar olur. Ben burada saatler süren analizler sonucu tahminlerimi yaparken @slhttnmtl 'in beleşe konması çok rahatsız edici...
@Dosi , Sekteyi kalpten gidecektim :A
Yoldaşıma bak nasılda kıskanmış sen de Emre Özcan'dan tüyo alırsın. :A