- Reaksiyon puanı
- 114,222
- Puanı
- 1,060
12.Adam yardım etmiş.@slhttnmtl beni ne ara geçtin sen? 😡
Onu @12.Adam ile birlikte diskalifiye etmeyi planlıyoruz @Tolstoyevski @slhttnmtl
12.Adam yardım etmiş.@slhttnmtl beni ne ara geçtin sen? 😡
O geçen hafta 2 maçtı ki tam skor bile değildi.12.Adam yardım etmiş.
Onu @12.Adam ile birlikte diskalifiye etmeyi planlıyoruz @Tolstoyevski @slhttnmtl
Espri yapmıştım @12.AdamO geçen hafta 2 maçtı ki tam skor bile değildi.
Ayrıca biz orada konuştuğumuzda kimse tepki de göstermemişti de neyse.
Kalbime indi, yuhEspri yapmıştım @12.Adam
Fikir alışverişi yapılabilir bu normal. Sen şanslısın, ben geçen @Tolstoyevski 'ye Finlandiya kazanır yazdım dedim, o da oranlara bak, Danimarka alır dedi diye ben değiştirip 2 puandan olmuştum herkes @12.Adam gibi doğru fikir vermiyor demekki önceki seferdede çok puanım gitti öyle. Kimseye fikir sormuyorum artıkKalbime indi, yuh
Zaten korkarak girmiştim o topa Allah razı olsun verdiği tüm tüyolar harmanladığım skorlarla çok güzel bir şekilde tuttu Bunları kendi başıma nasıl becerdim onu hala anlayamadım.Fikir alışverişi yapılabilir bu normal. Sen şanslısın, ben geçen @Tolstoyevski 'ye Finlandiya kazanır yazdım dedim, o da oranlara bak, Danimarka alır dedi diye ben değiştirip 2 puandan olmuştum herkes @12.Adam gibi doğru fikir vermiyor demekki önceki seferdede çok puanım gitti öyle. Kimseye fikir sormuyorum artık
Maalesef doğru bir karar olur. Ben burada saatler süren analizler sonucu tahminlerimi yaparken @slhttnmtl 'in beleşe konması çok rahatsız edici...12.Adam yardım etmiş.
Benim 5 dakikamı bile almıyor. Sen baya boşa kafa patlatıyorsunMaalesef doğru bir karar olur. Ben burada saatler süren analizler sonucu tahminlerimi yaparken @slhttnmtl 'in beleşe konması çok rahatsız edici...
Seninki yine çokmuş, benim 3 dakikayı geçmiyordur. 🤭 Kadrosunu unuttuğum takım olursa 5 dakikaya çıkıyor anca. 🤭Benim 5 dakikamı bile almıyor. Sen baya boşa kafa patlatıyorsun
5 dakika bile almıyor dedim ben tüm haftaları yaptım ama kadro vs bile düşünmedim.Seninki yine çokmuş, benim 3 dakikayı geçmiyordur. 🤭 Kadrosunu unuttuğum takım olursa 5 dakikaya çıkıyor anca. 🤭
Benim de komple 3-5 dakika sürüyor. Her maça 5 dakika ayırsak bu halde olmazdık. 😭😭5 dakika bile almıyor dedim ben tüm haftaları yaptım ama kadro vs bile düşünmedim.
Seni kınıyorum, 2-3 tahmin beleşe konmak mı olmuş, sende insanların gönlünü dağlayıp desteğini alsaydın...Maalesef doğru bir karar olur. Ben burada saatler süren analizler sonucu tahminlerimi yaparken @slhttnmtl 'in beleşe konması çok rahatsız edici...
Aman boşver, hep üst sıralarda olup zirveyi kaybetme stresi yaşayacağımıza kendi yağımızda kavrulma keyfini yaşayalımBenim de komple 3-5 dakika sürüyor. Her maça 5 dakika ayırsak bu halde olmazdık. 😭😭
Uçmuşum bu maç
12.Adam yardım etmiş.
O geçen hafta 2 maçtı ki tam skor bile değildi.
Ayrıca biz orada konuştuğumuzda kimse tepki de göstermemişti de neyse.
Espri yapmıştım @12.Adam
@Dosi , Sekteyi kalpten gidecektimMaalesef doğru bir karar olur. Ben burada saatler süren analizler sonucu tahminlerimi yaparken @slhttnmtl 'in beleşe konması çok rahatsız edici...
Son maç seni dinlemeyip 1-1 yapıp 3 puanı kapmış @slhttnmtl@Dosi , Sekteyi kalpten gidecektim
Yoldaşıma bak nasılda kıskanmış sen de Emre Özcan'dan tüyo alırsın.
Bu iki maç tamamen kendi sallamasyonum, kesin diğerlerine batarımSon maç seni dinlemeyip 1-1 yapıp 3 puanı kapmış @slhttnmtl
Artık göze geldin. @DarkLegenD bildiği tüm büyüleri üstüne salacak geçmiş olsunBu iki maç tamamen kendi sallamasyonum, kesin diğerlerine batarım
Sanki bizde boş insanız Herkes ettiğini çekmeden bu yarışma bitmezArtık göze geldin. @DarkLegenD bildiği tüm büyüleri üstüne salacak geçmiş olsun