Adam uyanık hemen suçu reyize atıyor@destere gözüyle bakıyorum diyor birde günahsız oğlanı alet ediyor pis işine
Adam uyanık hemen suçu reyize atıyor@destere gözüyle bakıyorum diyor birde günahsız oğlanı alet ediyor pis işine
ayol hogatha gelmiş 28 yaşına eline erkek eli değmemiş o da napsın 3 ünü birden kocasu yapacak açığı kapatmak istiyor demek ki
@Halef inanıyor Emre'ye daha öğrenememiş forumdakilerin huylarını28 değil misin
Baktım Halef destere ile tuhaf tuhaf konuşuyor bir müdahale ettim . Bu kız değilmi birisi çenesi düşük kız diyordu buna diyor @MasacRE-Ahahaahh evet ona çok gülmüştüm ben
Sizi şey sanmış galibaHahaha Aaa evet tam bana sarkıntılık ederken @destere ile bana imalı bir şey söylemişti oan anlamamıştık tabi
Bu sapığı ciddiye alma dedim , Ne bu kız değilmi diye şok geçirdiSizi şey sanmış galiba
O anı görmek isterdimBu sapığı ciddiye alma dedim , Ne bu kız değilmi diye şok geçirdi
@xemrexxx reisimizdir Ona kanmıyoruz onun söylediğinin doğruluk payının yüksek olduğunu düşünüyoruz
Hayattan soğumuştur @destere kız sanması da normal değil mi @xemrexxx Sen hep derdin de inanmazdık ama inanan çıkmış
Yüksek pay oldundan değil o algısına inanmanız hemde eski üye olucaksınız utanın Gerci @xemrexxx de inmiidir cinmidir algıda etkili @Forumdash Faruk olarak kaldı @Harunnn60 Egolu ben yaşlı evde kalmış @destere İ Zaten tüm hayvanat bahçesine benzetiyor bu kız dedikodusuda bundan çıkmıştır @eskici
Ortalığı karıştırmada bir numara @xemrexxx reyizYüksek pay oldundan değil o algısına inanmanız hemde eski üye olucaksınız utanın Gerci @xemrexxx de inmiidir cinmidir algıda etkili @Forumdash Faruk olarak kaldı @Harunnn60 Egolu ben yaşlı evde kalmış @destere İ Zaten tüm hayvanat bahçesine benzetiyor bu kız dedikodusuda bundan çıkmıştır @eskici
@Forumdash da ismini niye gizliyor onuda anlamadımya sanki Mit Ajanı @Harunnn60Ortalığı karıştırmada bir numara @xemrexxx reyiz
Faruk değil mi onun adı@Forumdash da ismini niye gizliyor onuda anlamadımya sanki Mit Ajanı @Harunnn60
Adımı çıkardı egolu diyeYüksek pay oldundan değil o algısına inanmanız hemde eski üye olucaksınız utanın Gerci @xemrexxx de inmiidir cinmidir algıda etkili @Forumdash Faruk olarak kaldı @Harunnn60 Egolu ben yaşlı evde kalmış @destere İ Zaten tüm hayvanat bahçesine benzetiyor bu kız dedikodusuda bundan çıkmıştır @eskici