En Favori Yabancı Müzik Grubu|Şampiyon: Coldplay

@Halef inanıyor Emre'ye daha öğrenememiş forumdakilerin huylarını :A

@Halef Yeni üye bunca zamandır forumda olan @gözlemci @eskici bile @xemrexxx in algılarına kanıyor Halef napsın :A :A :A

Ben kanmıyorum uydurma :A
kedimiz elizabeth bile sizden asil ve akıllı o yüzden susun bence:A
tumblr_nxxxyzm9uZ1ur81opo1_400.gif

Güzel sonuç ama Muse olsa da fena olmazdı. Gerçi bizim forum işte ne beklersin garip garip gruplar yarı finale falan çıktı. :A

@Halef Yeni üye bunca zamandır forumda olan @gözlemci @eskici bile @xemrexxx in algılarına kanıyor Halef napsın :A :A :A
@xemrexxx reisimizdir :A :A Ona kanmıyoruz onun söylediğinin doğruluk payının yüksek olduğunu düşünüyoruz :F
En çokta @Halef in @destere i kız sanması çok komikti , kızlar hakkında neler düşünmüştür kim bilir :A :A :A @MasacRE- @xemrexxx @Harunnn60 @gözlemci
Hayattan soğumuştur :F @destere kız sanması da normal değil mi @xemrexxx :A :A Sen hep derdin de inanmazdık ama inanan çıkmış :F

@xemrexxx reisimizdir :A :A Ona kanmıyoruz onun söylediğinin doğruluk payının yüksek olduğunu düşünüyoruz :F

Hayattan soğumuştur :F @destere kız sanması da normal değil mi @xemrexxx :A :A Sen hep derdin de inanmazdık ama inanan çıkmış :F
Yüksek pay oldundan değil o algısına inanmanız hemde eski üye olucaksınız utanın :A :A :A Gerci @xemrexxx de inmiidir cinmidir algıda etkili @Forumdash Faruk olarak kaldı @Harunnn60 Egolu ben yaşlı evde kalmış :F @destere İ Zaten tüm hayvanat bahçesine benzetiyor bu kız dedikodusuda bundan çıkmıştır :F @eskici

Yüksek pay oldundan değil o algısına inanmanız hemde eski üye olucaksınız utanın :A :A :A Gerci @xemrexxx de inmiidir cinmidir algıda etkili @Forumdash Faruk olarak kaldı @Harunnn60 Egolu ben yaşlı evde kalmış :F @destere İ Zaten tüm hayvanat bahçesine benzetiyor bu kız dedikodusuda bundan çıkmıştır :F @eskici
Adımı çıkardı egolu diye :A

@Forumdash ı da bir ara ben dahil herkes Faruk diye biliyordu :A Forumdash ta bir ara kayış kopacaktı resmen :A @eskici @MasacRE-