En Favori Yabancı Müzik Grubu|Şampiyon: Coldplay

Seni kızdırmaya çalışıyor işte gelme bu oyunlara :A :A
Ama canım sende de bir sabit 25 yaş var fix olmuş yani :A Ne artıyor ne azalıyor :A Ben 20'li yaşlara geldim sende hala tık yok. :A :A @Forumdash @xemrexxx
20 mi oldun sen hee:A Aman da aman da :F @Çiğdem-
1991 hangi yaşı kapsıyorsa o işte cnm kalem kağıt hesap edin :A :A :A

@eskici Sizden daha kurnaz algıya gelmiyor :A

@Harunnn60 İle ben algısına gerçeği söyleyip kapatıyoruz ama sen söyleyemiyorsun :A İşmim şu yaşım şu diyemiyorsun gizledikçe şüpheler artıyor :A :A :A
Eeee neyi ispat bunun? Sizin carlamanız benim carlamamdan farklı mı sanki :F:F @Harunnn60 Ben de Faruk diyince carlıyordum eskiden. Artık delidir napsa yeridir diyip doktor reçetesini uyguluyorum çocuga :F@xemrexxx

O zaman ben de size inanmıyorum kazanan köfte oğlan :F Hepimizi birbirimize düşürdü. Mutlu olsun :F

Aynen :A Bir röportaj verip açıklaman lazım :A Emre'nin algısına inanan çok oluyor :A @Forumdash
Senin egon neyle ıspatlancak? Kendini videoya cek sorularımızı yanıtla o zaman :F bakalım normalde nasıl birisin, tepkilerin nasıl :F Ezikmisin egolumu görelim :F

Eeee neyi ispat bunun? Sizin carlamanız benim carlamamdan farklı mı sanki :F:F @Harunnn60 Ben de Faruk diyince carlıyordum eskiden. Artık delidir napsa yeridir diyip doktor reçetesini uyguluyorum çocuga :F@xemrexxx

O zaman ben de size inanmıyorum kazanan köfte oğlan :F Hepimizi birbirimize düşürdü. Mutlu olsun :F

Senin egon neyle ıspatlancak? Kendini videoya cek sorularımızı yanıtla o zaman :F bakalım normalde nasıl birisin, tepkilerin nasıl :F Ezikmisin egolumu görelim :F
Ben gayet iyiyim :A @Çiğdem- onay verdi bana yeter işte :A

Aynen :A Bir röportaj verip açıklaman lazım :A Emre'nin algısına inanan çok oluyor :A @Forumdash
Ben kaçta geldiğimi hatırlamıyorum bile baya oldu geleli :A :A
Bir eksiğimiz vardı gececi tayfada @destere de gelmiş @Harunnn60 karşıla :A :A :A