Ama canım sende de bir sabit 25 yaş var fix olmuş yani Ne artıyor ne azalıyor Ben 20'li yaşlara geldim sende hala tık yok. @Forumdash @xemrexxx
20 mi oldun sen hee Aman da aman da @Çiğdem-Ama canım sende de bir sabit 25 yaş var fix olmuş yani Ne artıyor ne azalıyor Ben 20'li yaşlara geldim sende hala tık yok. @Forumdash @xemrexxx
Seni kızdırmaya çalışıyor işte gelme bu oyunlara
Ama canım sende de bir sabit 25 yaş var fix olmuş yani Ne artıyor ne azalıyor Ben 20'li yaşlara geldim sende hala tık yok. @Forumdash @xemrexxx
1991 hangi yaşı kapsıyorsa o işte cnm kalem kağıt hesap edin20 mi oldun sen hee Aman da aman da @Çiğdem-
Bu sene 27 oluyorsun yani1991 hangi yaşı kapsıyorsa o işte cnm kalem kağıt hesap edin
@eskici Sizden daha kurnaz algıya gelmiyor
Bu sene 27 oluyorsun yani
9 Eylülde hayırlısıyla evet Bende 22 yaşında geldim 26 şuan burada bildiğin ömür tüketiyoruz Harunun dediği gibi @Forumdash
Ben kaçta geldiğimi hatırlamıyorum bile baya oldu geleli9 Eylülde hayırlısıyla evet Bende 22 yaşında geldim 26 şuan burada bildiğin ömür tüketiyoruz Harunun dediği gibi @Forumdash
Ben buraya geldiğimde 65'e geliyordum şimdi 70'e9 Eylülde hayırlısıyla evet Bende 22 yaşında geldim 26 şuan burada bildiğin ömür tüketiyoruz Harunun dediği gibi @Forumdash
Neymiş o diyip diyip koyacağınız konu
@xemrexxx in algısı belki @Forumdash da doğru çıkabilir @eskiciBen buraya geldiğimde 65'e geliyordum şimdi 70'e
Benim sözüme onun sözü mü yani 😱@xemrexxx in algısı belki @Forumdash da doğru çıkabilir @eskici
Sonuçta adınıda yaşınıda saklıyor algıya gayet açık bir durum ve sakıncalı
@Harunnn60 İle ben algısına gerçeği söyleyip kapatıyoruz ama sen söyleyemiyorsun İşmim şu yaşım şu diyemiyorsun gizledikçe şüpheler artıyorBenim sözüme onun sözü mü yani 😱
Aynen Bir röportaj verip açıklaman lazım Emre'nin algısına inanan çok oluyor @Forumdash@Harunnn60 İle ben algısına gerçeği söyleyip kapatıyoruz ama sen söyleyemiyorsun İşmim şu yaşım şu diyemiyorsun gizledikçe şüpheler artıyor
Eeee neyi ispat bunun? Sizin carlamanız benim carlamamdan farklı mı sanki @Harunnn60 Ben de Faruk diyince carlıyordum eskiden. Artık delidir napsa yeridir diyip doktor reçetesini uyguluyorum çocuga @xemrexxx@Harunnn60 İle ben algısına gerçeği söyleyip kapatıyoruz ama sen söyleyemiyorsun İşmim şu yaşım şu diyemiyorsun gizledikçe şüpheler artıyor
Senin egon neyle ıspatlancak? Kendini videoya cek sorularımızı yanıtla o zaman bakalım normalde nasıl birisin, tepkilerin nasıl Ezikmisin egolumu görelimAynen Bir röportaj verip açıklaman lazım Emre'nin algısına inanan çok oluyor @Forumdash
Ben gayet iyiyim @Çiğdem- onay verdi bana yeter işteEeee neyi ispat bunun? Sizin carlamanız benim carlamamdan farklı mı sanki @Harunnn60 Ben de Faruk diyince carlıyordum eskiden. Artık delidir napsa yeridir diyip doktor reçetesini uyguluyorum çocuga @xemrexxx
O zaman ben de size inanmıyorum kazanan köfte oğlan Hepimizi birbirimize düşürdü. Mutlu olsun
Senin egon neyle ıspatlancak? Kendini videoya cek sorularımızı yanıtla o zaman bakalım normalde nasıl birisin, tepkilerin nasıl Ezikmisin egolumu görelim
Eeee neyi ispat bunun? Sizin carlamanız benim carlamamdan farklı mı sanki @Harunnn60 Ben de Faruk diyince carlıyordum eskiden. Artık delidir napsa yeridir diyip doktor reçetesini uyguluyorum çocuga @xemrexxx
O zaman ben de size inanmıyorum kazanan köfte oğlan Hepimizi birbirimize düşürdü. Mutlu olsun
Senin egon neyle ıspatlancak? Kendini videoya cek sorularımızı yanıtla o zaman bakalım normalde nasıl birisin, tepkilerin nasıl Ezikmisin egolumu görelim
Aynen Bir röportaj verip açıklaman lazım Emre'nin algısına inanan çok oluyor @Forumdash
Bir eksiğimiz vardı gececi tayfada @destere de gelmiş @Harunnn60 karşılaBen kaçta geldiğimi hatırlamıyorum bile baya oldu geleli
gaga gitmiştir artık diye geldim hala burdaysa ben gideyim onun gaga suratını görüp moralimi bozmak istemiyorumBir eksiğimiz vardı gececi tayfada @destere de gelmiş @Harunnn60 karşıla