Bence @Harunnn60 da morali bozuldu şuan karşılıklıgaga gitmiştir artık diye geldim hala burdaysa ben gideyim onun gaga suratını görüp moralimi bozmak istemiyorum
Bence @Harunnn60 da morali bozuldu şuan karşılıklıgaga gitmiştir artık diye geldim hala burdaysa ben gideyim onun gaga suratını görüp moralimi bozmak istemiyorum
Buradayız Ama sen çıldırdığına göre kayış kopmaları senden de yaşanabilir @Çiğdem-gaga gitmiştir artık diye geldim hala burdaysa ben gideyim onun gaga suratını görüp moralimi bozmak istemiyorum
umarım bozulan moralini 3 ay twitter köşelerine çekilip düzeltmeye çalışırda bizde biraz nefes alırız forumun oksijenini tüketiyorBence @Harunnn60 da morali bozuldu şuan karşılıklı
gagan hastalanmıştı böyle ateşe bir taraflarını tutsun işte biraz terlesin geçer
Ahh şimdi bir şeyler diyeceğim de neyse Gaga'ya merak sardın diyeyim yanii @Çiğdem-umarım bozulan moralini 3 ay twitter köşelerine çekilip düzeltmeye çalışırda bizde biraz nefes alırız forumun oksijenini tüketiyor
gagan hastalanmıştı böyle ateşe bir taraflarını tutsun işte biraz terlesin geçer
umarım bozulan moralini 3 ay twitter köşelerine çekilip düzeltmeye çalışırda bizde biraz nefes alırız forumun oksijenini tüketiyor
Birde yaşımı @destere e sorun daha 17 sin de der eminim ki
bu gidişle elimizi kime atsak sabi çıkacak @Çiğdem- dede bir hande yener dayanıklılığı var şimdilik asılınca kimse ses etmiyor ama kırk yıl sonra sapık derler bize@destere sabilere dokunma
taş çatlasa 15 falandırBirde yaşımı @destere e sorun daha 17 sin de der eminim ki
deme de bu tarz fotoların daha yakın çekimlerini paylaşAhh şimdi bir şeyler diyeceğim de neyse Gaga'ya merak sardın diyeyim yanii @Çiğdem-
Hahah Aaa kızıyorsun ama @Harunnn60 bu konuya güzel noktayı koydu @Forumdashbu gidişle elimizi kime atsak sabi çıkacak @Çiğdem- dede bir hande yener dayanıklılığı var şimdilik asılınca kimse ses etmiyor ama kırk yıl sonra sapık derler bize
taş çatlasa 15 falandır
Keşke Benjamin gibi doğsaydım diyorsun heralde dünden beridirbu gidişle elimizi kime atsak sabi çıkacak @Çiğdem- dede bir hande yener dayanıklılığı var şimdilik asılınca kimse ses etmiyor ama kırk yıl sonra sapık derler bize
taş çatlasa 15 falandır
deme de bu tarz fotoların daha yakın çekimlerini paylaş
o nokta koyamıyor Ancak virgül koyuyor ısıtıp ısıtıp önumuze koyuyorHahah Aaa kızıyorsun ama @Harunnn60 bu konuya güzel noktayı koydu @Forumdash
Hahahah aynen kız haklı dağılın @xemrexxx Çiğdem bildiğin abim yaşında , o yaştaki kızlar evlenip çoluğa çocuğa karıştı ama Çiğdem halen forumun içini karıştırmakla meşgul
Abin evlendimi bekarmı bekarsa önce abini evlendir ayollHahahah aynen kız haklı dağılın @xemrexxx Çiğdem bildiğin abim yaşında , o yaştaki kızlar evlenip çoluğa çocuğa karıştı ama Çiğdem halen forumun içini karıştırmakla meşgul
ay resmen çocuğun abisine göz koydun 😱Abin evlendimi bekarmı bekarsa önce abini evlendir ayoll
Gelin sizi başgöz edelim O da bekar senin gibi taliplerini arıyorAbin evlendimi bekarmı bekarsa önce abini evlendir ayoll
ay resmen çocuğun abisine göz koydun 😱
ay resmen çocuğun abisine göz koydun 😱
Hahahah @destere duymasın @ForumdashGelin sizi başgöz edelim O da bekar senin gibi taliplerini arıyor
milletin abisinden sanane hogathaAbin evlendimi bekarmı bekarsa önce abini evlendir ayoll
Gelin sizi başgöz edelim O da bekar senin gibi taliplerini arıyor
iki dakika kızı yalnız bırakmaya gelmiyor? anında boynuzu yerleştiriyor bize )ay resmen çocuğun abisine göz koydun 😱
Duysa ne olacak aha ben gelene kadar duymuş bile ne hali varsa görsün lanet kadın demiş senin içinHahahah @destere duymasın @Forumdash
milletin abisinden sanane hogatha
iki dakika kızı yalnız bırakmaya gelmiyor? anında boynuzu yerleştiriyor bize )
Hahaha Aaa yanlış anlaşılma oldu ben , benim evlenmeme olayıma bakıcağına önce kendi abini evlendir demek istedim @xemrexxx Ortalığı karıştırdı yine burnunu sokupDuysa ne olacak aha ben gelene kadar duymuş bile ne hali varsa görsün lanet kadın demiş senin için
bizi çekemiyorlar kıskançlığından çatır çatır çatlıyorlar yufkacısı, eskicisi, tosbağası , gagası her taraf hain doluHahaha Aaa yanlış anlaşılma oldu ben , benim evlenmeme olayıma bakıcağına önce kendi abini evlendir demek istedim @xemrexxx Ortalığı karıştırdı yine burnunu sokup